19

Анонимен

преди 3 години

До: Комунистите от ГЕРБДа се пържите в Ада във вечни мъки дано!!!Пещите на Преизподнята са широко отворени за вас!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Рекламата на медицински стоки не е ли забранена. Или ваксините не са стока, те се дават даром от фарма компаниите?

17

Анонимен

преди 3 години

Какво значи безсимпомно да съм болен? Ако примерно 3 пъти в годината ме заболи гърло и ми текне носа, то значи ли, че още 17 пъти съм бил безсимтомно болен - имал съм хрема и болно гърло, но без да имам хрема и да ме боли гърло??? или си болен или не си, стига глупости!

16

Хах

преди 3 години

До Анонимен 12Колкото и да се неглижира носнето на маски това е ефектът от тях. Всяка зима карам по 2,3 настинки. Тая зима дори хрема не съм имал, а ползвам редовно градски транспорт

15

Анонимен

преди 3 години

Чумата само благодарение на ваксините я преборихме! Не помня на мадурна ли бяха, или на фицер?

14

УПЛАШЕН

преди 3 години

Ужас! Леле, страх! Ми ся? Ко ши прайм?Аааа, ше го дам лежерно.Шото аз май вече съм го карал тоя вирус. На крак дет' се вика.Зайчетата нека се подредят в три колони и хооодом, марш! Към центровете за експериментално ваксиниране!

13

факт

преди 3 години

Трагично е да се чете тази статия. Не искаме ваксини, а адекватно лечение и безплатни лекарства... Ваксините са отрова, чисто зло...

12

Анонимен

преди 3 години

"Сред хората на 80 и повече години тези с най-висок риск поради напредналите си години ваксинацията е свързана с 81% намаляване на риска от прием в болница през четвъртата седмица."Това е доказано вярно! Понеже след ваксиниране, хората на тази възраст често умират през първата или втората седмица. Тук не мога да оспорвам ползата.

11

Анонимен

преди 3 години

Искаме си холерата, ччуматта, не щеме ваксини.Средновековният човек не вярва в науката.Болестите са божие наказание и шарлатаните лекари искат да спасяват грешници от мъките.

10

Батко

преди 3 години

Това е 65 статия за днес за ваксини, коронавирус и всичко свързано с темата! Е то бива бива, ама всекидневно облъчване до скъсване - от сутрин до вечер, от вечер до сутрин!Това безумие трябва да се прекрати!

9

Йосарян

преди 3 години

Ако само държите за ръка човек, когото ваксинират в момента, рисковете ви от постъпване в болница намаляват с ъс 17%. Ако си натъркате рамото на голо върху ваксинираното място, намалява с 23%. Ако подишате въздуха от употребеното шишенце от ваксина, намалява риска от влизане в болница с 32%. Ако общувате ежедневно с повече от трима ваксинирани, рисковете намаляват с 28%, а ако са ваксинирани с различни препарати -намалява с 34%. Всичко това са резултати от проучвания, които направих току-що.

8

Анонимен

преди 3 години

От една година пандемия. Не съм боледувал. Не съм се чувствал зле. Не знам дали маската и дезинфектанти действат, но от една година никакви неразположение.

7

вижда се

преди 3 години

Още не е измислена ваксина срещу шайката .която убива много повече от ковида !

6

Анонимен

преди 3 години

Ми айде, спестете ги и бийте по една доза на желаещите. Те и без това са се прежалили да са опитни мишки, кво толкова ще стане.

5

eвротолераст

преди 3 години

Аз искам 5 дози, да съм сигурен!

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Това се нарича эависимост, и целта на оня от горе е, всеки човек да е зависим от нещо което не може да преодолее. Ама вие му се кланяйте, нема лошо. А, и свещи палете, то кво да прайте друго

3

Stoyanov

преди 3 години

Стига, Стига.......

2

Анонимен

преди 3 години

2 dozi viksini ste go smiatat za tejko piansko kato na rradev li ili kato na mitiata mu?

1

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

преди 3 години

...