106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Бегай да "работиш" в Русия.:)))))))))

105

Анонимен

преди 3 години

В Русия никой вече не помни карантината, имаше карантина и мерки миналата пролет. Всичко е отворено, всичко работи. Безработицата е под 4%, работа има за всеки.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Точно ти нищо от изброените неща не правиш, тъй че не става ясно защо се включваш в групата. Явно комплексиран от нищоправенето искаш и ти да се присламчиш, но нормалните българи такива навлеци ги гоним яко.:))))))

103

Пенсионер

преди 3 години

Аз съм на 2.5К пенсия при демокрацията.

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Тогава не даваха визи, а сега дават на кило, а за ЕС въобще не трябват визи.:)))))

101

Анонимен

преди 3 години

При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад, а при демокрацията има банани и тоалетна хартия и западни стоки в магазините и бегаме свободно на запад да миеме улиците да изкарваме евра!

100

Анонимен

преди 3 години

До Пенсионер демократПочти уцели: ти не си от демократите, нито от пенсионерите, а жален рублофил без работа. Като нищо точно твоите ровят по кофите.:))))

99

Анонимен

преди 3 години

Скъпи съграждани,понеже ни чака в близките години вдигане на осигурителната тежест,някой(АИКБ)а и не само те,се кани да се измъкне тихо по терлици!

98

Пенсионер демократ

преди 3 години

При демокрацията пенсионерите демократи живеем добре, само простите и некадърни пенсионери комунисти ровят в кофите за огризки от храна.

97

Анонимен

преди 3 години

Ами то и днес се страля по границите. Даже на летището ще те застрелят ако се опиташ да се качиш на самолет за САЩ без виза и не се подчиниш на охраната.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"Когато бяхме с руснаците България беше 9 милиона и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна."Бяхме щото по границите се стреляше по опитващите се да напуснат (легално не пускаха никой освен натоварените от Партията с "дела"), а сега ровят само пенсионери комунисти, на които баш комунистите им откраднаха бъдещите пенсии, а децата им комунисти са неблагодарни пройдохи и не ги поглеждат.

95

Питане

преди 3 години

А американците които влизат в България кандидатстват ли за визи в българското посолство, или си влизат свободно в България като че ли им е бащиния?

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСАЩ не правят разлика между русофили и русофоби, за САЩ всички българи са полyчовeци и хора втора категория, САЩ налагат визи на всички българи.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Колкото пъти го напишеш толкова пъти ще те навра знаеш къде (когато съм тук де, някои трябва и на работа да ходим).Българите нямат проблеми с визите за САЩ, русофилите имате, но вие така или иначе не сте българи.

92

Анонимен

преди 3 години

Между другото какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? След 30 години навеждане и целуване на американси заднижи българите могат ли да пътуват за САЩ без виза както гражданите на страните от западна Европа, или за САЩ българите са полyчовеци втора категория?

91

До Г. ЛАМБУРОВ

преди 3 години

Абе не е съвсем " просто и ясно" Приемаме че цялата осигурителни тежест която сега е 32.7% се поеме от работника за което той бъде компенсиране Еднократно с повишение на заплатата,какво правим Утре когато осигурителните вноски скочат на 40% а те съвсем скоро ще стигнат тия величини,кой ще те КОМПЕНСИРА?

90

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с руснаците България беше 9 милиона и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

89

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлнтикКогато бяхме с руснаците дори и когато долара и лева бяха близко пак мизерствахме ;)Изобщо, с руснаците е = МИЗЕРИЯ, а руснаците в Русия, които няма с кой друг да са :)))))))).Между другото, на който му липсват винаги може да се премести да живее в Русия ..... :)))

88

Работник иКолхозница

преди 3 години

АйсИКтирБе !

87

Работодател

преди 3 години

До ><Време е за революции. Платените *** из нета ще ви инпринтват директно и индиректно, че сте слаби, но не е вярно.Ми не е, ще ви видим колко сте силни, като останете няколко месеца без работа, то революция не се прави за една седмица.