20

ДЕМОКРАЦИЯ ли?!

преди 3 години

Българинът не се ли реди и бута по опашки, не е българин!

19

Анонимен

преди 3 години

Еесовците от Брюксел натискат васалите да ваксинират стоката. Урсула е купила 2.3 милиарда ваксини (цените са тайна) с парите на европейските данъкоплатци за които са взели тлъсти комисионни, и сега кампанията им се оказа абсолютен провал.

18

да знаете

преди 3 години

За многото заразени след две седмици няма да са виновни училища и ресторанти, ОПАШКИТЕ ще са.

17

Ха ха!!!

преди 3 години

На трима доктора - ще се пада по една ваксина! И ще хвърлят чоп на кого да се падне. После 'късметлията' ще чака да дойде и някой мераклия да се боцне - да може да си заслужи десетте лева...

16

Масовките

преди 3 години

Тия не са си забравили тарикатлъците.Масова приватизация: за богопомазаните милиони, за останалите - бонови книжки.Масова ваксинация: за богопомазаните ваксини, за останалите - боцкане.Цирка си е все същия - започва с масова бъркотия и следва замитане на далаверите. И циркаджиите са си същите, а виновни разбира се няма.

15

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах как се включват 4300 лични лекари от утре, като ваксини няма налични при тях... но важното е че Коцко Здравето пак си срича лъжите пред камерите.

14

тъй де

преди 3 години

След две седмици ще видим резултата от опашките.

13

Анонимен

преди 3 години

Всяка втора новина звучи като виц. Това е нова тактика.

12

Изборите идат

преди 3 години

Овцете бързат да се боцкат и после да гласуват за вожда.

11

Анонимен

преди 3 години

Преди - ленински съботници , сега - гей паради.

10

Анонимен

преди 3 години

Демократичната опозиционерка Тихановская се оплака от чужбина пред демократичните западни свободни медии, че белорусите са изпростели и вече не излизат на улицата да я подкрепят и да свалят Лукашенко, при това в Белорус няма никакви мерки, намордници, ограничения за събиране и за ресторанти, молове, театри, партита.

9

Еврейски отпадък

преди 3 години

Пукната пара не давам в какво се включват ? Що не се включват в лечението на пациенти до сега ? Включват се в тровенето щото от хунтата са им обещали кинти ! Всички знаем ме тук на тая територия бялата престилка нищо не прави за без пари и безплатно . Като про-ститутки са : първо плащаш после получаваш услугата . Даже и про-ститутката има повече принципи

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки ще разполага с по 5 ваксини някъде. Важното е масовост да има. Ленински съботници. Всички да участват в масовото самоубиство

7

Анонимен

преди 3 години

Яко боцкане ще пада. Трябва 70% да им мушнат иглите и да направят сатден имунитет.Аз предпочитам да са сред останалите 30%! Нямам бърза работа, пък и отдавна съм се дистанцирал от стадото.

6

вай вай ваййй

преди 3 години

Денонощни пунктове за ваксинация!

5

Анонимен

преди 3 години

До 2Подкрепям,а на най-коректните ваксинирани направо жълти значки

4

не разбрал

преди 3 години

Защо?!

3

За съжаление

преди 3 години

Онколозите също ще трябва да се включат след известно време

2

Българин

преди 3 години

Предлагам да приложим Израелския почин и на ваксинираните да се раздават зелени значки с които ще могат да посещават театри, ресторанти, партита, молове и общестени места които са ограничени за неваксинираните. Израел са на светлинни години пред нас бългаите и ако искаме да се опрвим трябва да се учим от тях.

1

Мустафа

преди 3 години

Здравейте български туземц..., пардон, здарвейте български приятели, здравейте френдс, искате ли да сте супер герои, супъ хироус? Приятели! Знаете ли, че днес супер героите се ваксинират. Ваксинирай се - бъди супер герой! Йееее, грейт!