113

Ракиджия Североизток

преди 3 години

От една малка ракия и чесън на вечеря няма до добра ваксина. Наздраве!

112

Анонимен

преди 3 години

Навалицата е голяма. Скарали се хората до бой стигнали в Пловдив. Даже някакви от едно семейство се скарали коя ваксина да изберат. Жената искала едната-мъжът другата и станало панаир пред кабинетите. Като ми разправяха за Испания преди седмици, че до бой стигнали за ваксини - не врявах. Сега доживях да видя.

111

Анонимен

преди 3 години

Редете се, редете се. Я ще почекам и ще погледам сеир. Есента по някое време може и да се разпиша, ако не хвърляте много топа, не давате дефекти и има пълен набор от вакси за избиране...

110

Анонимен

преди 3 години

То вирус няма те тръгнали ваксина да ми бутат.Ей тоя Борисов не се наяде. Колко още чекмеджета иска да напълни с злато и едри евраци?

109

Бау

преди 3 години

До до Бауаз съм фаза 5 глупи ...

108

Анонимен

преди 3 години

До до 121 Ама ти си мислиш, че всички са като теб ? Или може би вече е да си платен *** се води към ит сектора и говориш за колегите си

107

до Бау

преди 3 години

Недей разтяга локуми във форумите по цял ден, ами отивай утре в 7 сутринта да кибичиш с останалите 10 калпака пред фургона. Време е да изпълниш мечтата си да станеш опитно зайче.

106

до 116

преди 3 години

Хаха ами не е сигурно. Щото тези грамотните са грамотни до ***-дан-тизъм. Вероятно са си стари моми и ергени. То кой ще ги търпи да му правят забележка от вманиачееност?

105

православен патриот

преди 3 години

Това са герберастите !!! Така гласуват и под строй за вожда си.....

104

КуКуМяу

преди 3 години

До БауНе си ли легна вече?

103

Дааа

преди 3 години

Пенсионери и гастарбайтери. Няма лошо.

102

Анонимен

преди 3 години

Tия ще да са само от IT сектора... Грамотните

101

Анонимен

преди 3 години

По принцип българина не го интересува за съседа като го обарат и гаси тока да не е свидетел. Сега дошли тука да пл-юят по ваксините. Съмнителни са.

100

да знаете

преди 3 години

Ще повярвам, че опашката от желаещи е наистина ОПАШКА, като видя толкова хора като на митинга от 7 юни 1990-та.......................

99

Бау

преди 3 години

една не голяма групичка пишеща по много мнения (предполагам младежи) са опитват да убедят всички, че никой не бил искал да се ваксинира :D

98

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че мисирката писала статията, както и всички шайкаджии от ГЕРБ се радват, че след 30 години отново успяха да накарат хората да се редят на опашки. Преди беше за хляб, олио, банани.. Сега е за ваксини. Това е голям успех, според тях

97

до 102

преди 3 години

А, така - кажи им го! Тея си мислят, че ще им чипират на-лъмите и кибичат цял ден да бранят - сакън да не се ваксинират хората. Ама нещо не е наред тука. Това са някакви хора, които страдат от мания или са пратени от някой да съботира ваксинирането.Колко трябва да е просm един човек да кибичи цял ден или час да оспорва ваксините?По принцип българина не го интересува за съседа като го ибарат и гаси тока да не е свидетел. Сега дошли тука да пл-юят по ваксините. Съмнителни са.

96

Rrr

преди 3 години

Придурки, в России вакцинация идет с января месяца по всей стране без очередей (опашки). И у нас уже зарегистрировано ТРИ вакцины!

95

Анонимен

преди 3 години

Горките хорица, гледат като пред разстрел, докато ги евтанимунизират. Нямате ли жал, защо ги принуждавате да избират между отровната ваксина и гневът на вожда Боко Тиквата? Това не е никакъв избор.

94

Анонимен

преди 3 години

Аз виждам една шепа заблудени хора пред фургон. Това ли са ви километричните опашки за ваксинация?