102

Анонимен

преди 3 години

Еесовците от Брюксел упражняват натиск. Купили са 2.3 милиарда ваксини, за което са прибрали в джобовете си добри комисионни за милиони, а населението не иска да се ваксинира. Оказва се, корупцията в еесовския съюз е много по-голяма от корупцията в България.

101

Анонимен

преди 3 години

Абе, то до октомври - нември 2021г ваксините на Файзер, Модерна и Астра Бозатъ, я стигнат до 25% от населението, я не!Друг е въпросъ, че Вирусчету мутира яко - Британски Щам, Южно-африкански Щам, а сега и Нигерийски Щам - и хич не му пука от Ваксините!И затуй всяка вечер приемам задължително по две конски дози "Домашна Кайсиева" 53%.

100

Анонимен

преди 3 години

От днес има нареждане ръководствата на ГЕРБ по общини да се ваксинират. Днес лидерката на ГЕРБ Симеоновград се ваксинира и после реве и кълне, но няма назад.

99

Анонимен

преди 3 години

Защо новите заповеди са да се казва "вариант" на вируса а не "щам"Някой знае ли? Може да е нещо свързано с майндконтрола

98

Анонимен

преди 3 години

Ми да се ваксинират желаещите, бе! О.К.! Нас, нормалните, това какво ни засяга?

97

До 96

преди 3 години

Не са ти вярни сметките. Сметни отново! За 6м. ставот 1 800 000.Само да има желащи, е и ваксини разбира се.

96

Анонимен

преди 3 години

Как ли са го настъпили тоя батьовците с поръчки за масови ваксинации, че пресата му чак в потрес е изпаднала и апелира ли, апелира...

95

Анонимен

преди 3 години

Мили Дядо Коледа, искааааам.....

94

Анонимен

преди 3 години

До Ами, правилно...Чезвай в Германия спамер, нас нормалните какво ни интересува къде ще мигрираш?

93

Анонимен

преди 3 години

Първо - няма желаещи, второ - НЯМА ВАКСИНИ. Чакаме да дойдат, ама може и да не дойдат, както стана спредните.

92

Анонимен

преди 3 години

Мутрите отново не с в час.При 10000 ваксинирани на ден, ще ни трябват три години, за да се ваксинират 5 милиона, а имунитета казаха, че е 6-8 месеца. При 10000 ваксинирани на ден, вкл. събота и неделя, след 6 месеца ще имаме около 600 хиляди ваксинирани с две дози, при които ваксината вече би трябвало да работи. След тези 6-8 месеца първите ваксинирани пак трябва да се ваксинират.

91

Анонимен

преди 3 години

Няма да е лошо да иска разумни неща - поне по 10 човека да се инжектират на ден.

90

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам всички да сме милионери и да си харчим поне по 10 хиляди на ден. И двете неща са напълно "реални"

89

Хохохоооо...

преди 3 години

НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ.... ТЪКМО ЩЕ ОТИДЕТЕ ПРИ ТАТО... ПО-БЪРЗО... ХАХАХААА...ТАМ Е ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ!!!!

88

Анонимен

преди 3 години

тез от ЕС и производителите на Астра бозека удариха на камък с търговията в България

87

БАНко

преди 3 години

УПРАВИТЕЛ НА ПАНДЕМИЯ , СКОПЕНИЯ МЕД.СПЕЦ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НАРЕЖДА:10 000 НА ДЕН !!!АКО НЯМА ВАКСИНИ С .... ЛИМОНАДА !!!ВСИЧКИ 50 000 ЧЛЕН ГЕРБУХИ !!!

86

Ами, правилно...

преди 3 години

ТАЗИ ГОДИНА В ЕС, СЕ ОБМИСЛЯ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИМУНИЗАЦИОНЕН ПАСПОРТ!!!НЕ ВАКСИНИРАНИТЕ, ЩЕ СИ СТОЯТ В БЪЛГАРИЯ!ТОГАВА, ЗАБРАВЕТЕ И ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА.... ПА И У НАС!!!!

85

Анонимен

преди 3 години

съдейки по броя новини днес относно проблема с ваксините, веднага става ясно, че боко шефовете му са го натиснали за ваксинациите, обърква им плановете за световния геноцид ...боко по сериозно мой излагаш се ше ти спрат кинтите

84

Барба Ганьо

преди 3 години

Тиквочков , да видим теб как те боцкат с АСТРА ЗЕНЕКА , пък ние после със СПУТНИК V....

83

рпг-7

преди 3 години

Ся, дъ напрайм една бърза "кръчмарска сметка"!10,000 ваксинирани на ден по 20 работни дни в месеца шъ рече 200,000 души.По 2 дози на чиляк, шъ рече 400,000 дози на месец!!!!!!И ся съ питъ:Де го туй количество ваксини у Бг, бре, Винету?Ми ний на месц я плучим 15 -20,000 дози, я не!С такива темпове кога шъ имунизираш 5 милиона чиляка (от 20 годишна възраст и нагоре)?Че, тя "пандемията" шъ мине и шъ си замине, а ние шъ продължаваме "ваксинацията"!-)))))