47

от старата генерация

преди 3 години

Бях преди доста години в КОМИ. Зимата е падало до -50. Лятото може да стане +35 градуса. При амплитуда 80-90 гр. пътищата си бяха по-добре от нашите. Всичко е заради нечия алчност.

46

Анонимен

преди 3 години

Всяка година по това време дупките излизат, но после се запълват. Стига сте ревали, ако искате като в соц. републиките от нов тип в скандинавието, тогава дайте данък 50% на истинските си доходи.

45

Анонимен

преди 3 години

До сина"На АМ Хемус има отсечки, строени преди 32 години от Т.Живков и все още не са ремонтирани ?!"Кое не е ремонтирано, ахахахахахахахаха. Ти знаеш ли колко често се ремонтира по Хемус (и по Тракия)?

44

Някой си

преди 3 години

Значи когато нещо се случи в тази държава било то хубаво или не виновен е бат ви Бойко. Слънцето гряло - Той виновен, не гряло - пак той виновен. Сигурно няма човек с по-споменавано име в света (може в Китай да си споменават техния ама ако смеят). Нещо изградено от хора има нужда и от поддръжка. Ако е правилна поддръжката то това ще остане за години напред ако не ще се срути. Това, че не виждате често ремонти по улиците не е добре напротив лошо е ама как да го разберете то само ББ ви е в главите

43

1

преди 3 години

До Биволъ"Спомням си Лъвов мост какво кръстовище беше, като по време на бомбардировки над Бейрут. Пушеци от Икарусите, прах и кал. Народът го е казал : " Намерил, та премерил"Ти и аз го помним: помним ПЛАНИНИТЕ от мръсотия и пръст по тротоарите (където ги имаше), изпочупените плочници, разбитити огради, бруталните задръствания, непоносимия въздух, адския шум и т.н., но мушмулите дето не са си избърсали млякото около устата и само знаят да викат "дай още", тия неща не ги знаят.Мдаааа

42

Добре че

преди 3 години

имахме само 2-3 дена зима тази година, че ако беше цял месец или три както предишни години, смятай какви температурни разлики и напукване щеше да стане.

41

Боряна

преди 3 години

Само при нашите кретенюги четирете годишни времена са им виновни. Оставка на кметицата. Аман вече.

40

Бай Баяни

преди 3 години

До коментар 31. И аз нямам сведения да си се въргалял сред червените дупета на "Позитано"20, но е факт.

39

Анонимен

преди 3 години

Слава богу откриха причината, тоя мръсен студ е виновен, а то както винаги щяхте да обвините някоя от 2500 те фирми на Бойко.

38

София

преди 3 години

Колко неграмотен трябва да си за да не отчетеш температурните разлики през различните сезони? Кога най-накрая ще започнат да се дават оставки заради такива некадърни изпълнения?До кога ще плащаме данъци и тия ще си правят ***, нискобюджетни ремонти, а после ще се тупат в гърдите колко много правят, а то горкото при първият дъжд я протече, я се наводни, я се разбие.Стига толкова некадърност и неграмотност в тая власт. СТИГА!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До до 14/19"Прав си това е същото каото предвиждането на водата в метрото. Как може тази лоша природа да мокри метрото и да променя температурата? Това е дело на опозицията"Ако при нас беше ударило зметресение като в Хърватия и беше паднал някой окачен таван в метростанция, червените марули щяха да обвинят управляващите, че не са предвидили мощните земетресения, когато е слагана декоративната част. Точно както обвиниха за метрото в следствие на надигането на подпочвените води.

36

до КаМинета

преди 3 години

Не се ли наядохте бре ?

35

Биволъ

преди 3 години

Спомням си Лъвов мост какво кръстовище беше, като по време на бомбардировки над Бейрут. Пушеци от Икарусите, прах и кал. Народът го е казал : " Намерил, та премерил".

34

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе и на *** , *** е бая напукан ....ама си я обичкате...ха,ха,хааааааааааЩОТО СТЕ АКТИВИСТЕ НА БКП/БСП--НА ЗАПЛАТКА!

33

внимание!

преди 3 години

В България има температурни разлики и мокър сняг , вървете по улиците със СУХИ обуФки !

32

сина

преди 3 години

а бойко да каже защо само 4 години след пускане на северната скоростна тангента се ремонтира ?!? На АМ Хемус има отсечки, строени преди 32 години от Т.Живков и все още не са ремонтирани ?!? Къде е Тодор Живков, къде е Буци, Баце, Тиквуна или както му викате там...

31

Fallschirmspringer

преди 3 години

От описанието и от фотото се вижда ,че на Лъвов мост построен пред почти 130 години и преживял две бомбардировки му няма нищо.Има процепи по изграденото преди 6-7 години кръгово и открито с много помпозност,просташки само-възхвали ,както и на хора на политическите подлизурковци и клакьори.Но такива катастрофални издънки вече не правят впечатление на никого.Мотото на безбожно скъпото строителство на ГЕРБ и така възхваляване е "не сме се провалили само там, където нищо не сме правили

30

Анонимен

преди 3 години

в Швеция ... Нямам сведение Министър-председателят да е бил обвиняванНямам сведение да са снимали шведски министър председател, да се въргаля сред пачки евро и кюлчета злато, с пищов за гарнитура.

29

Анонимен

преди 3 години

И не само температурите. Лъвовете са натежали, пък и снегът оказва влияние. А и пукотевиците от Китайската нова година също.А и също наскоро имаше и пълнолуние. Така че причини много.

28

Активист на БСП

преди 3 години

Напукало се е, защото парите потънаха в ЧЕКМЕДЖЕТАТА на Чекмеджан и Фънда !!!