158

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПЪЛНА ЛУДНИЦА

157

Анонимен

преди 3 години

Най-тъжното нещо е да обиждаш хората, които не са склонни да се подлагат, без смисъл и нужда, на медицински експеримент... Има и такива твари обаче... Стават чудесни надзиратели на концлагери...

156

до БАУ

преди 3 години

Българинът, ако винаги приемаше безропотно всичко, което му се поднася, сега ти и баща ти и дядо ти щяхте да се дупите в някоя джамия и да говорите на турски. А жена ти щеше да носи шалвари и забрадка. А може и вече да го правите, ти си знаеш. *** наричай баща си!

155

друго е решението

преди 3 години

Опитът от социализма спаси Русия от ковид. На запад има високо технологична медицина за много тесен кръг от хора която струва много скъпо и която се провали с ковид кризата. Докато Русия запази масовата съветска медицина (както и Белорус), която не е super-duper медицина, но е масова, достъпна за всеки, и ако възникне беда може да спаси хората.

154

Анонимен

преди 3 години

Русия отдавна отхвърли социализма, доброто взе, и още ще взима каквото е добро защото това е опит. А западът сега започва да въвежда социализма в най-уродливата му и тоталитарна форма, не защото много харесват социализма, но защото западният модел се провали и това е единственият начин да държат населението под контрол - базов безусловен доход колкото да има за храна, безплатен гаджет за всеки по който да му пускат забавления, леки наркотици, полиция на всякъде и ограничения - и всичко е спокойно. При социализма обаче, да получаваш доход без да работиш беше нечувано извращение.

153

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирах с Пфайзер и на скенера на летището в полето ИМЕ излезе (*7${[9??%% *?* *((*%. Иначе дата на раждане беше ОК. Името го изчетоха от хартията на паспорта.

152

Анонимен

преди 3 години

Новите щамове, които не ги ловят ваксините са вече тук, а те пробутват още залежалата стока и се чудят, що няма желаещи.

151

Бау

преди 3 години

психолозите го обясниха ... *** си намира враг и всичко останало е с/у него. Няма значение нищо.

150

Опел Астра

преди 3 години

Ако на записалите се предлагат ментето на Зенека е нормално да се откажат!

149

повишена трудност

преди 3 години

Мда, въпросът е защо ваксината ще се наблюдава още две години, при положение, че хората смятат, че ако на другия ден им няма нищо, то значи е безопасна. Разбира се, въпросите са само за мислещите.

148

иван

преди 3 години

И на мен ми е трудно да разбера защо се дава думата на експерти, които говорят това, което правителството иска да чуе, а не това, което казва медицината и науката.

147

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВидя се? Как се видя, като е ясно от самото начало - група гущери решили да строят Комунизъм 2.0. ЕУ изкончено може и да е било добра идея, но сега е просто един много стар и много болен човек.

146

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

На Мистър Коце от моята ДНК ваксина, доказана и от сърце!

145

до 151

преди 3 години

Ти кви проблеми искаш да имаш след няколко часа, бе умник Хахахахахаха

144

Георги П. - Пловдив

преди 3 години

Преди 3 дни цялото семейство се ваксиинрахме с Pfizer, никакви проблеми, всички се чувстваме отлично.

143

Чул

преди 3 години

Чух, че давали купон за бира от Кауфланд за този, който се ваксинира.

142

Анонимен

преди 3 години

В БГ ВСИЧКИ ИМАТ ДИПЛОМА ЗА ВИРУСОЛОГ! Вчера се ваксинирах, страхотна организация, БРАВО НА ВМА! НЯМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ! САМО ПЛАШАТ ХОРАТА! ПРИЯТЕН ДЕН!

141

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АНГЕЛОВ ТРУДНО ЩЕ УБЕДИШ НАРОД ДЕТО 77 ГОДИНИ Е ЛЪГАН

140

Анонимен

преди 3 години

Ох, *** защо ни занимавате с глупости, така и така ще ги направят задължителни ваксините, дайте нещо за доброто момче Навални бореца за свобода срещу тиранина Путин, защо забравхте бореца за свобода Навални, 100 милиона гледания в ютюб?

139

Анонимен

преди 3 години

И аз се кастрирах с Пфайзер оня ден.Засега няма странични ефекти.