98

Анонимен

преди 3 години

До ЧистачаУсещаш, че няма да има, а после си противоречиш. То май сер, че си чистач.

97

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"братчед, ти изобщо не вдяваш за какво говоря. К'ва грешка, к'ви 5лв? Ти да не мислиш че ти говоря за скайнет от терминатора"Говориш глупсоти, които малко разбираш. Искаш масово робство и вярваш на приказки. Няма лошо -зародиби се сам. Просто остави другите хора да са свободни. Като ти се живурка, като животинче в клекта с господар, ок.

96

Анонимен

преди 3 години

До ГосТНе. Просто работя в чужбина и карам AAR от по 60-70 000 евро всеки месец.

95

Анонимен

преди 3 години

Най-добре си е на мандатна длъжност. 4 години "работиш" и след това има доживот и за внученцата.

94

Чистача

преди 3 години

От коментарите усещам, че при ИТ тата, никога няма да има криза. Да, ама не.

93

ГосТ

преди 3 години

А другия анонимен, който не е шефче, ама ходи на почивчица у дубай, трябва да е човек на баце или да се е скарал с него :)))

92

ГосТ

преди 3 години

братчед, ти изобщо не вдяваш за какво говоря. К'ва грешка, к'ви 5лв? Ти да не мислиш че ти говоря за скайнет от терминатора. Дадох ти пример с костенурката в добрата стара Германия.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Да де, аз това казвам."От разговора стана ясно, че експериментите с намалено работно време и по-кратка работна седмица са малко на брой,"И питах заради този параграф. Само че, ако си бил в тези страни, ще знаеш че рядко живеят с много. Ела в България - види два лева отгоре и буха кредити за най-новия телефон, маркови дрехи, а ако изкарва серионзо - AMG, селфи на Бали, после хумуристично на балите на село ... едно махане, едно чудо и пак нещастни ... Не е само до пари.

90

Анонимен

преди 3 години

До ГосТАз работя в таква малка фирмичка. Не съм шеф. Дори нямам мениджърска позиция. Но имам вила и ходя до Дубай (ок, не често, защото не ми харесва).

89

Анонимен

преди 3 години

До ГосТМхм .... ичзакай докато овърфитне модел или някой лош сектотр с рам даде малка статистическа грешка и изведнъж тbпата ти система даде мaлoyмна грешка, а ти, закърнял и умствено изостанал от десетилетията на мързел, не можеш нито да рабзереш за проблема, а като стане очевиден, нито да го коригираш.Тога ние, нормалните хора, който не живеят под тиранията на умопобъркани социалисти и техният "изкуствен интелект", ще ви пращаме хуманитарни помощи/

88

Анонимен

преди 3 години

До 85 Приятел скандинавските страни са най -развити в света ,неслучайно водят класацията на индекс човешко развитие заедно с Канада!Ние сме на милиарди светлинни години от тях!

87

ГосТ

преди 3 години

А единственият продукт от тези малки фирмички с безумна експлоатация - вила, сувчета и почивчици у дубай на шефчетата. Капитализъм.

86

Анонимен

преди 3 години

интелегентност??? Познай къде е грешката. Широкомащабна неграмотност, окичена по по3-4 висши дипломи, насипно във всеки бг вуз, и преди, и после. И докога?

85

Да знаеш ,че

преди 3 години

Пуснали са нива статия за Радев на първа страница

84

ГосТ

преди 3 години

Партията-не, но изкуствения интелект ще изпънява тази роля безпристрастно със задачата за социално равенство и опазване на околната среда.

83

Анонимен

преди 3 години

Малко на брой? Алоуууу - Дания, Норвегия и Швеция!?!??! Откакто си намалиха работното време, спаднаха самоубийства, спандаха сърдечносъдови заболявания, само се борят за кой да заеме първото място в индекса за най-щастлива нация.И не, не е от парите и ОПРЕДЛЕНО не от географията и времето.

82

Анонимен

преди 3 години

Комунистите все ревът, че някой ги ограбил ... с нещо.

81

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЕто ти социялка - Сподели си всичко с приятелите. Ако те искат, некса си го споделят и состаналите и си споделете заедно цяяяяяяялото имущество. Ама не намесвайте нормалните хора във вашата схема.Нали вашата е много добра? Ако е добра и ви ще сте добре! Но какво чувам? Забрани? Гонения? Убийства? Натиск! ТЕРОР!Не върив, да оставите хората, да се развиват, нали?Не си Бог. Не се прави на такъв. Нито ти, нито партията ти.

80

БГ работодател

преди 3 години

"Демоде ли са 8-часовият работен ден и 5-дневната работна седмица?"Демоде са. Трябва да се увеличат на 12 часов работен ден и 6 дневна работна седмица. На по-ниска заплата, разбира се.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Не че нещо, ама ако вече ги има тея рабои, о не събере един лев, не се пенсионира и не инвестира една част? ААААА, да! Сетих се - щото сте алчяци!