98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Може да е крейзи, но доста от нещат, които говори са бая по-ориентирани от това на прогнилите червени мозъци.

97

ББ

преди 3 години

Жалко е,че службите на САЩ са толкова безпомощни и зависими,руснаците и севернокорейците плащат и са..не го приемам но са много по-напред...двама трола с акаунти лъжат и вменяват "ценности",почтенните се страхуват...само минуси ни плющят,обиди,заплахи,нямат аргументи разбира се,Русия ви прецаква ...имате проблем ако не се вземете в ръце...тръмп е клоун платен от русия...Ес са на ръба да ви предадат заради колебанията ви...това искат създателите на северна корея...ако ще се мре да е с чест!!!

96

До 114

преди 3 години

Абслолютна ГЛУПОСТ си написал, по-тъпо от това не знам далиможе да се измисли !

95

Politico

преди 3 години

" Бившият президент Тръмп е изправен пред нови правни заплахи , защото прокурорите от Джорджия се присъединиха към тези от Ню Йорк, за провеждат криминално разследване на неговите действия. Новите разследвания се добавят към огромен списък от правни въпроси пред които е изправен бившия президент, които застрашават неговите финанси и свободата му".

94

Анонимен

преди 3 години

Аз например съм ''тръмпист'', но съм твърдо срещу путинизма ! Не знам що за заблуден мозък си ти, истина ти казвам !-------Ха!Че те са едно и също явление.Гледат си богатството.Правят се на най-големите патриоти.Не ги интересува народа, ни държава.Силни са на речи.Харчат яко парите на хората за глупости.Бият се в гърдите.Те са най-великите от всички.И..... се обичат.

93

Анонимен

преди 3 години

До ББТи си крейзи

92

Анонимен

преди 3 години

А кат е толкоз лош тоз твоя тръмп, последните трима колко войни имаха иколко умряха американци на чжда земя и колко бяха убити от тях?Вие пък вижте статс колко умряха заради тръмпчо на родна земя и без война.И с тази още не съвсем развихрила се, но де факта гражданска война, която този разбуни, колко ли още ще загинат?

91

ББ

преди 3 години

Поредният опит на русия и компания китай и северна корея за превземане от вътре на САЩ чрез евтини и продажни болни като тръмп и републиканската не се състоя...двамата трола на тръмп и русия с по петте си акаунта не могат да променят истината...време е за рестарт...връщане към ценностите...лесни битки няма...ценностите са вечни..Бог да пази САЩ и приятели!!!

90

Анонимен

преди 3 години

УжаСЕН не означава уплашен.Изобщо не са синоними в случая.

89

Анонимен

преди 3 години

Следва втори епизод: републиканците внасят импийчмънт на Байдън в Конгреса за украинските му афери. Бумерангът се връща

88

Анонимен

преди 3 години

Сега ако Байдън се гътне от мъка, президент на САЩ ще стане една камила

87

Анонимен

преди 3 години

Хората правят яко секс, а ние бичим тука.

86

ББ

преди 3 години

и статистиката от убийствата насърчени от тръмп и републиканската партия в Конгреса...няма убит терорист,расис или руски агент...жертвите са невинни американски граждани...и къде са службите и правоохранителните...на Народ на САЩ ли служат или на руски агенти и расисти?

85

Анонимен

преди 3 години

До ББАма сериозно - отди на лекар да те види, че такива работи изкарваш, че ... ужз

84

Анонимен

преди 3 години

До ББHahahahah ... продължавай да си мислиш, че за това е била войната :)

83

Анонимен

преди 3 години

Два пъти импийчван и двата пъти неуспешно. Друг такъв случай с президент в историята на САЩ няма.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Понеже нямаше войни за да възпират червената чума, сега комунистите са навсякъде и наглеят яко. Колко хора умряха във Либия, щото комунистите стигнаха дотам, за няма и година и половина. Или тия не ги броим, щото американците не воюват, м?

81

До ББ

преди 3 години

Абе *** такъв, защо си мислиш, че които предпочитат Тръмп пред Байдън, са непременно поддръжници и на Русия ?!! Аз например съм ''тръмпист'', но съм твърдо срещу путинизма ! Не знам що за заблуден мозък си ти, истина ти казвам !

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Бая близичко си беше ...

79

ББ

преди 3 години

и за невежите...зависимите...алчните...мафиотите и руските агенти...Народа на САщ е водил Гражданска война/справка Историята/и не за пари,власт на руски олигарси и агенти,не за слава и его...а за Свободата на човешки същества..."самодостатъчен" в глобален свят...си е безпомощност...липса на аргументи...и не можете ме обидите и уплашите...милиарди сме...не подценявайте хората създаващи благата и богатствата ви политици