162

Язък за напъните...

преди 3 години

Бай 0ня ...пътник си!!!!!Вече се ОТТЕЧЕ У КАНАЛА!!!!

161

До РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Че какво общо имат руските окупатори с просперитета на европейска България, те ли са наясно с външините ни дългове и брутният ни вътрешен продукт и те ли ще ги издължават... Хибридните войни в българският форум текат с пълна сила и виновен за всичко е Бойко, а това въсщност е комплимент за него, щом *** с кремълски инициали го оплюват толкова злостно ... !!!

160

До 196

преди 3 години

Значи ,по твоята логика сме около 3 пъти по-добре от Русия??? Ти си някакъв откачен ***!!!

159

Има и по-бедни

преди 3 години

Бля, бля, бля и накрая най-бедни и най-корумпирани в Европа.Има и по-бедни :Мин.раб.заплата в Русия е 12 000 рубли = 254 лв.Мин.раб.заплата в България е 650 лв.

158

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Външен дълг на България - 70 миларда лева.Брутен вътрешен продукт - 110 милиарда лева.Това строителство на банкянеца ще ни излезе през носа!

157

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Наоколо,край това...езеро,все...признателни ямболци с китки...здравец,махат и се...радват.Едва ли някой друг е знаел за...посещението на Боко тук в Ямбол,освен кмета и областният шеф на полицията.Много по...терлици минава Бокича,да е жив и...здрав;сигурно му е за...последно.

156

Изтъркани номера

преди 3 години

Разбойник е Бойкикиев - Пинокио , Крадец е другарката Импексова, Празнодумец е Фигурантът, следват плеяда хибридчици като Мая, Слави, Глупавото трио, майките и.т.н. бойци срещу статуквото и мераклии да възседнат властта !

155

Борисов 4

преди 3 години

Слави се забрави ,онази пък нагази ,румба ти къде бре бачо ле..

154

Анонимен

преди 3 години

Ха някой неграмотен е сложил минус на твърдението, че сме най-бедни в Европа. Баси животинчето.

153

Анонимен

преди 3 години

Бля, бля, бля и накрая най-бедни и най-корумпирани в Европа.

152

Данчо

преди 3 години

До Фигурант лицемерЗначи, ей такива кат тебе, най-много тупаници трябва да ядат в кратуната. Ама с тръбата у кратуната, разбираш ли? Фигуранта че фигуранта. Ми ти къв си ве, папагал? Май ти си фигурант, щот квот ти кажат и само това правиш и повтаряш, кат ***.Не че го защитавам оня, ама кажи президента, отнасяй се с уважение към институцията, айде ясно че към човек не можеш да имаш уважение, ама поне към институцията в която работи даден човек.

151

Анонимен

преди 3 години

Този разбойник и крадец,му е време да си ходи вече! Дано излязат повече българи и гласуват,за когото си искат! Точно по този начин,ще имаме реални избори! И Групировката ГЕРБ.ЩЕ БЪДЕ ПРЕТОПЕНА!! ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО!

150

Фигурант лицемер

преди 3 години

Все Някакви измислени чекмеджета, пък съветника на Радев направо няколко милиона евра и ОЛАФ го разследва, но за Фигуранта това не е проблем !

149

Анонимен

преди 3 години

Започвам да вярвам в теориите за паралелните светове:Като го слушаш , как да не му гласуваш още 2 мандата. Пък като погледнеш през терасата или решиш да се разходиш до родното село и се оказваш в една паралелна действителност

148

Борисов

преди 3 години

Строим, усвояваме, пада. Пак строим, пак пада, пак усвояваме.

147

Анонимен

преди 3 години

Че се прави-прави се. Но за толкова години и толкова пари можеше да се направи двойно повече. А ако бяхме извън ЕС и не ни спонсорираха за всичко направено какво щяхме да сме построили сами?

146

Анонимен

преди 3 години

И ще се строи и ще се ремонтира . Важно е да взимаме парите на народа и да пълним чекмеджето .

145

Анонимен

преди 3 години

И в Барселона се строи! Всяка мис *** - бутик!

144

Халюцинира

преди 3 години

Този човек има раздвоение на личноста ,мисли че е министър председател на Германия или Англия, а не на България.Да го прибират в Ловешката психиатрия към затвора и да се свършва.

143

Анонимен

преди 3 години

Бай Ставри очаква Чекмеджан Толстой да му удари една бургия!