23

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е прав. Имам доста познати, работещи в компютърни фирми. Немалко от тях имат смартфони за работа, но за лични разговори използват телефон с бутони. Някои дори използват телефони, които конструктивно не могат да поддържат интернет. Що се отнася да телефон с бутони в Чехия съм виждал мобилен телефон с шайба и форма, като старите. Той има екранче за изпращане и приемане на текст. Телефонът е направен за стари хора.

22

Анонимен

преди 3 години

До ХУАВЕЙИскаш да те подслушват китайците ли?Или викаш те са добри и не подслушват?

21

ХУАВЕЙ

преди 3 години

направи по-добри рутери за 5G и имаше опастност САЩ да спрат да подслушват. Просто наредиха на васалите като нас да не купуват китайско

20

Анонимен

преди 3 години

Още преди близо 30 години Пабло Ескобар го хванаха по тогавашния му телефон с копчета :))) така че това кой знае колко нема да спаси никой

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 В Америка не са забранени телефоните Хуавей!

18

Анонимен

преди 3 години

Как с бутони, а не със шайби?

17

Анонимен

преди 3 години

До РЕПТИЛ Тива,че истерията КОВИД не ги е засегнала никак не означава,че не ги е засегнал КОВИД. Това са две много различни неща,а информацията,която се подава от тази недемократична държава не следва да се приема като вярна, или поне да е под въпрос.

16

АБСОЛЮТНО Е ПРАВ

преди 3 години

САЩ затова не искаха да допуснат КИТАЙ до мрежите за 5G. Защото подслушват целия свят сега. Даже трафика минава от София за Пловдив пак оттам. НЕТА световния се контролира от територита на САЩ

15

Анонимен

преди 3 години

За проследяването е прав - без джипиес чип не е толкова точно, но за подслушването - всеки телефон може да се подслушва.

14

Анонимен

преди 3 години

Американците се страхуват от Хуавей. Американският президент не моли американците да не купуват, а забранява телефоните хуавей.

13

Х

преди 3 години

Дори и да си с нокия с бутони и фенерче в градска среда с много базови станции, само по GSM без GPS могат да ти определят положението с точност 5-10 метра.В гората, при отдалечени базови станции е по-неточно, ама пак си хванат.

12

Анонимен

преди 3 години

Американците живо се интересуват къде ходят беларуските пияндета, дали в едната кръчма или другата. А и промишлеността на Беларус е много силна, непрекъснато американците следят с айфоните новите технологии на камионите БелАз, за да ги прекопират в американските Макове.

11

Анонимен

преди 3 години

Най-сигурни са телефоните с шайба.

10

Нормално

преди 3 години

И какво да каже друго.Извънзеюните пак ни пуснаха ковид чрез прилепите.

9

До по-добре

преди 3 години

Разкриваш робска психика. А робътняма право на избор. Без значение е КОЙ. Важното е дали уважават правата ти и те зачитат като човек или си бройка в определени политически и мениджърски схеми.

8

Анонимен

преди 3 години

То се свиква баце :)))) Американците като наши господари знаят и левкоцитите на урината ни и следят зорко за нормата им :)))

7

Анонимен

преди 3 години

е не бе, то като е с бутони немогат да те проследят, абе откъде навсякъде в Източна Европа се намират такива празнотиквеници

6

Е то

преди 3 години

Това си е вярно, а китайците следят с Хуавей ! Руснаците пък от космоса !

5

РЕПТИЛ

преди 3 години

Естествено медиите тук ще искатда окарикатуряват, да изкарват Лукашенко без интелект,да му приписват какви ли не грехове.Истината е, че Лукашенко ЗАПАЗИ И РАЗШИРИ индустриятана Белорус. Хората там правят напълно нормални неща -учат, работят, създават семейства и деца.Истерията по КОВИД-19 не ги засегна - здравната им системаработи много по-добре отколкото в прехвалените САЩ, Великобритания,и къде ли не.В Белорус милионер няма да станеш, но може да създадеш щастливо семейство.

4

1

преди 3 години

Този е готов за психиатрия.