249

Анонимен

преди 3 години

До Червените крадциЗабрави Гагаузов строителя на вълнистите магистрали обградени от срутища и батко, и братко усвояващи парите за поддържане на пътищата.

248

КАЖИ БЕ РАДЕВ

преди 3 години

БЕШЕ ЛИ СИНЪТ ТИ , НА КУПОНА , НЕ Е СТРАШНО ДА КАЖЕШ ЕДИН ПЪТ ИСТИНАТА ЩЕ ВИДИШ !!! МАКАР , ЧЕ ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ!

247

РУМЕН РАДЕФФФ

преди 3 години

Аз ударих едно ВЕТО , НА 4- то районно, а да видим , ще разберете ли , дали синът ми беше там ?????

246

Фончо 2

преди 3 години

Всички ще гласуваме за Цецо Цветанов, най достойният и честит политик в България, всички заставаме зад републиканците

245

Анонимен

преди 3 години

От детска педагогическа стая да работят с президента, та той да се научи как да превъзпита сина си. За него самия е късно вече.

244

ТОЯ ФИГУРАНТ

преди 3 години

НЕ спря да лъже .....не ти ВЯРВАМЕ вече !

243

Гешев

преди 3 години

Радев , днес те чакам да донесеш доказателствата , който ТВЪРДИШ, ЧЕ знаеш и имаш , ЗА корупция !!! Иначе ,ще ти повдигна обвинение , ЗА съучастничество и прикриване на престъпление или клевета !!!!

242

хахха

преди 3 години

Тука вилнеят само герберски ***

241

Русе

преди 3 години

Другарю, президент .. ама то вашето семейство се олля да прави зулуми , то жена ви , то сина ви , то баща ви , то дъщеря ви, ама айде стига вече поне вие се спрете вече ,, ама че сте ***. Той родата неможе да управлява че ще ми управлява държава.

240

Анонимен

преди 3 години

Стигнахме политическото дъно с този президент! Препочитам крадеца ББ пред съскащата кукла Радев!

239

65

преди 3 години

Какво толкова има да се коментира. И то, като стотици тинейджъри прави каквото си иска.Тате от политика и Седи няма време за него.В селата и малките градове купоните в къщите не са спирали.И пак са здрави.

238

До sante_dog

преди 3 години

Пламенна пледоария в защита на президента, но ПУКА НИ, че някои синчета и то на власт имащи не зачитат нормите, които родителите им ни вменяват! Това НЕ СА ДЕЦА, а тийнейджъра и по този начин разбират, че са НЕДОСЕГАЕМИ!!!

237

sante_dog

преди 3 години

1. МВР НЯМА право да разкрива самоличноста на непълнолетен извършител.2. Дори да се е забавлявал младежа, това се наказва с глоба. ГЛОБА. Не е престъпление а административно нарушение. Иначе Милко Калайджиев щеше да е в затвора.3. На кого му пука че 10 тийнейджъра са се събрали да празнуват и МВР ги е разгонило. Защо това е някаква новина?4. Изобщо - оставете детето на мира!мненията, че щом не може да се справи със семейството си са смешни. Росен Банов с кое се беше справил?

236

Чоко

преди 3 години

Другарю Резидент, стига глупости. Един път излез като мъж, какъвто очевидно не си, ипоеми някаквахотговорност. Та това е твоето дете . Ти не можеш да се оправиш със семейството си а искаш да управляваш държава. Не става така.

235

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

234

кескьосе

преди 3 години

Лъже като шумкар, те само това правят.

233

Анонимен

преди 3 години

252- a ТОВА ДЕТО КАЗВАШ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ- ЗАЩОТО РАЗБУТАХА КЕФЛИЙСКИЯ РАХАТ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ, ОБРАЛИ НАРОДА СИ!? И ЗАЩО ОТ МАЗЕТА, Я СПОДЕЛИ КАКВИ СА ТИ ВИЖДАНИЯТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ- ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА ОБРАЛА НАРОДА СИ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ С ТАЯ ЧАСТ ОТ НАРОДА, КОЯТО ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ И КРАДЦИТЕ ОТ ПРЕХОДА ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА....Е ДА ДЕ, АМА НЕ!

232

Киро Рамбото

преди 3 години

Изключително недостойно е човек в неговата позиция да лъже целият народ.

231

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има тежки полови извращения с гербави!

230

Анонимен

преди 3 години

Много лоши гонения чакат членовете на шайката Гроб в най-скоро време!Народът ще ги вади от мазета и изби и ще ги линчува по улиците.