201

Анонимен

преди 3 години

С тия пари от ЕС Боката ще дигне още 2 къщи в Барцелоната и едно хотелче в Маями.

200

Край

преди 3 години

Е те сега ще видите калко ще стане цената на имотите.С тая печатница - един хлеб ще стане 10 евра.

199

БСП

преди 3 години

Охаа Баце Бойко Борисов ще тъпче още кюлчета злато в нощното шкафче.

198

Анонимен

преди 3 години

Колко време трябва още да дранкаш глупости,пения 150 евро?За какви пари се говори,фактите показват последни в Европа във всеки отрасъл на икономиката.Бягай скрий се идват дроновете на Радев с бинокли следят.

197

Браво

преди 3 години

Много *** Трябва да си

196

ПКП

преди 3 години

И колко трябва да си безгръбначен и зависим за да гласуваш за този???

195

ПроСоТо

преди 3 години

найс!"29 милиарда" евро!...От тях 20 за Мутрьо,а девет-за сателитите му,които го държат на орбита..На много ниска орбита..-ПОДЗЕМНА....па и друго не ми стана ясно от статията:-Това БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ ли ще е,или ще трябва да ги връщаме тия милиарди..?

194

Анонимен

преди 3 години

Охо .чакайте мисля че ще е като ваксините, колко си милиона броя сме платили а идват по кашонче и са парите че е така,ЕС много лъжат )

193

Анонимен

преди 3 години

Парите ще са за бизнеса,а не за работниците. Ще разправят как дават милион на някой да отвори фирма,да наеме 10 работника и да им плаща заплати. Ама няма да споменат,че само на избрани хора ще одобрят проектите. Нито,че бизнесмените ще плащат едни мижави заплатки по 800-900 лева ,а парчето от милиона остава за него и този одобрил проекта му. Тези филми вече ги гледаме от 2007г.

192

Анонимен

преди 3 години

Тиквата -29 милиарда ми изпраща ес за шкафчето

191

Анонимен

преди 3 години

кради, кради!

190

Анонимен

преди 3 години

За това ли беше цялата тази дандания с фалшивия вирос?

189

Дългове

преди 3 години

След колко години ще върнем този дълг от 29 млрд

188

Stoyanov

преди 3 години

29 млрд. евро = 60 млрд лева ??? Еврото ли падна, левът ли се качи?

187

Истукан

преди 3 години

ЕС отпуска пари за справяне с пандемията, а Борисов строи магистрали с тези пари и прибира част от тях за себе си и за хората около него. Трябват му пари сега, защото идват избори, които трябва да спечели на всяка цена, иначе отива в затвора и ще го погнат здраво в опозиция.

186

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън изпрати европейския си слуга върховният представител на ЕС по външните въпроси Йосеп Борел да се договаря в с Русия, но Лавров добре го редноса и го върна обратно в Брюксел. Ами така е, когато момчетата не си държат на думата, Русия не разговаря вече с такива, още повече да води еврейски пазарлъци с тях, айде обратно в Брюксел.

185

Анонимен

преди 3 години

Има предположения, че че върховният представителят на ЕС по външната политика негово превъзходтелство Йосеп Борел се е опитал зад кулисите да договори с Путин добри условия за почетната капитулация на Европейския съюз. Но факт е, че Русия и Сергей Лавров просто казаха на негово превъзходителство върховният предатвител на ЕС по външната политика Йосеп Борел да си гледа работата, Русия няма намерение да води диалог с ЕС.

184

Анонимен

преди 3 години

Унижението на негово превъзходителство върховният предатвител на Европейския съюз за външните работи Йосеп Борел при посещението му в Русия превръща ЕС във фураж за американските мултинационални компании.

183

адвокат Тенев

преди 3 години

От тия 29 милиарда,беднотията няма да види и 29 цента - обзалагамели се???

182

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенХа-ха-ха! Това да не ти е духа от лампата на Аладин... Да плеснеш с ръцете и хоп... джобовете на всички Г'аньовци са пълни с пачки... Гладна кокошка просо сънува...