123

Анонимен

преди 3 години

И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ, НИЩО, ЧЕ Е ЧАЛГАР КАКТО МУ ВИКАТ, НО ЗАСЕГА САМО В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ СЕ КАНЯТ ИСТИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, ПРОФЕСОРИ И ПОЛИТИЦИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТТА ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ! ПУЙКИ, *** И ОВЦЕ ДА СЛУШАТ И СЕ НАВЕЖДАТ НА БАН'ДЮГАТА ТИКВА И ШАЙКАТА МУ ОТ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ ! КЪДЕ Е ДНЕС В.ГОРАНОВ ЗНАЕТЕ ЛИ И АКО НЕ Е КРАЛ ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛ ?

122

Чочо до 125-никой не

преди 3 години

Смятате ли, че и в Англия се манипулират резултатите особено за деца- а те са -много деца в болниците вследствие усложнения след прекаран к19 , т. нар. мултисистемен възпалителен синдром-възпаления на системи по цялото тяло .Миналата година в Тексас са проведени изследвания на 300 деца с този синдром и резултатите са ужасни -71% от децата са настанени в интензивни отделения с големи усложнения , така ,че оставете статистиката и ако не мислите за себе си , мислете за децата ни-те го заслужават .

121

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте противната мутра на това нещо на снимката преди да съм повърнал.

120

Анонимен

преди 3 години

Щом са червени или оранжеви трябва да ги затворят области за да не пренасят зарази към здравите. Като станат зелени ще отворят.

119

Анонимен

преди 3 години

"Устойчива тенденция за увеличаване на случаите на коронавирус отчете здравният министър Костадин Ангелов."Имате грешка, Ангелов е министър на МВР. Махнете го от пресконференциите.

118

Анонимен

преди 3 години

До ПредателиЦелта е ГЕРБ ще спечелят като гласуват по-малко хора.

117

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ни занимавате с глупостите на бандата ?

116

Анонимен

преди 3 години

Тоя не се ли правеше на говорител на м вр?

115

Анонимен

преди 3 години

настъпва да, странно беше как преди 2 седмици за пръв път от много време на сам видях самолет в небето който остави много странна диря след себе си, определено не приличаше на конденс, и 2 седмици по късно аз семейството ми и целия ми офис, сме с коронавирус....просто те кара да се замислиш...

114

Анонимен

преди 3 години

КОВИД ФАШИСТИТЕ СЕ РАЗВИХРЯТ - ПАРИТЕ ДЕТО ЛАПАТ СА ИМ МАЛКО...

113

Предатели

преди 3 години

Ботокс на тебе неможе да ти се вярва Ти дори надмина и падишаха

112

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусът бил настъпвал, ами ще настъпва като има престъпници като този *** на снимката да мътят главите на хората.Забраните, санкциите носенето на маски и всякакви простотии свързани с този измислен ковид ще отнемат много повече човешки животи.Всъщност това е целта наложена от кукловодите и СЗО фашистите.Дори Хитлер ще изглежда като първолак пред това което ниса ни подготвили сегашните рептили.Пълен геноцид и тотално енищожение на човешкия род.Живота вече никога няма да бъде същия.

111

Анонимен

преди 3 години

В Англия всеки четвърти е ваксиниран,а у нас всеки 140-ти.За какво говорим изобщо...

110

Мдаа,

преди 3 години

Тоз п-л докога ша плаши хората, фашист с фашиста му!!!!!

109

Шефа

преди 3 години

Тия само се хвалят , а хората *** всеки ден от вируса и от тяхната нескопосност!

108

Анонимен

преди 3 години

Грипна епидемия се обявява при 200 болни на 10 000 души а при нас при по-малко от 200 на 100 000 вече имаме цяла пандемия.А в Германия даже са 65 на 100 000 ! - а пък в Кюстендил били 365 на 100 000.И никой не си задава въпроса , че Кюстендил няма 100 000 жители !

107

Анонимен

преди 3 години

Чочко, никой не отрича грипът бе, отричат се стъкмистиките за сплашване ! разгледай световната статистика за смъртността и ще забележиш, че не се е увеличила ! Защо смъртността на старите хора се отчита например като Ковид ? Защо те биле най-засегнати, ами просто е защото сред тях смъртността е най-висока, дошъл им е краят и това е, никой не е вечен !

106

до 121

преди 3 години

то голямата джурналистка от пик хахахахаха ,не сравнявай чумата от преди векове с истерията от китайската кашлица

105

Фи

преди 3 години

Значи няма да отваряте ресторанти и кафенета.Голям кеф.

104

Чочо

преди 3 години

На брифинга тази сутрин една журналистка каза , че антиваксърите са прес--***---ници , за мен и тези , които отричат съществуването на ковид . Същите през други времена биха отричали и съществуването на чумната пандемия 1855 г. ,Атинската чума-430г.преди Христа ,холерната пандемия-1846 г.азиатския грип-1957г ,едрата шарка-165-180г,множеството пандемии дошли от западните завоеватели -Колумбовите- загива 90% от населението в южна Америка 1492-1548г.и още мн.други . Така че се осъзнайте най-после.