147

Анонимен

преди 3 години

До138: ти знаеш ли какво е фашизъм .сега го има само в русия.нали се сещаш фашизъм= комунизъм.

146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ грешка си! Нямат си език, защото това там е БЪЛГАРСКИ !

145

Анонимен

преди 3 години

До 151 АнонименКой език браниш и от кого ? Македонците си имат език подобен на нашия но си е македонски. Да не си от патриотите вмрОвци ?

144

Анонимен

преди 3 години

Албанска македония една малка частпо голяма част от територията и населениетое на Гръцка и Българска територия

143

Анонимен

преди 3 години

В Република Северна Македония няма демокрациянавсякъде цари корупция и измами

142

Анонимен

преди 3 години

Какво доживяхме! България държава на повече от 1300 години трябва да брани своя език, история, култура. И това през 21 век.......

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГеорги Димитров ли?? Точно той е се е продал и е позволил да се отдели Македония от България! Даже им е изпратил костите на Гоце Делчев да има за кво да се хванат, че са отделен народ! Георги Димитров е най-големия предател на България!!

140

Абе тъп

преди 3 години

Сдадем ли багажа за Македония, после ще почнат да искат шопския край и Шопите, после ще искат да стигнат до река Искър, после бог знае какво. Майтап ви се струва тая работа.

139

Анонимен

преди 3 години

В Македония казват,че няма смисъл да се изучава Български,понеже Македонския е Български език. ХАХаХа. Хората там май са по-забавни от нас.Стига сте се вкисвали,живота ни и без това се вкисна с Корони и Ковиди. Оставете политиците да си играят игрите.Ние може да прочетем нещо по-интересно от Бяла или Черна Книга за Северна Корея.Хахах

138

Опа

преди 3 години

И какво ще ми даде бялата книга?Какво ще се случи с мен когато Македония признае ,че е България? Дали ще намалее корупцията,дали ще намалее подигравката с пенсионерите, дали ще намалее престъпността. Ако ни се оправи живота,ако станем по-добри хора ,ако намалеят бедните хора и миграцията или поне при тях да е по-добре,натискайте Македонците да признаят,че са Българи.Ако не какъв е смисъла?

137

Карма

преди 3 години

До студент лингвистикаНай парадоксалното е, че май само турците са ни приятели. С тях се разбираме добре. Всички са ни цакали доста сериозно. Американците също не са ни цакали, защото са млада държава. Ще скочите веднага за робството. И ние да сме могли, и ние сме щели да ги поробиме. Такива времена са били...

136

Анонимен

преди 3 години

От комунишко имам 4 апартамента големи в единия живея другите са под наем в голям град и 125дка. нива. Всичко ми е от комунишко и да начетен ,вишист съм. Да се пукат душманите!

135

Студент лингвистика

преди 3 години

към 135. Тези, които ги изброи не са ни приятели! Ще ти повярвам ако изброиш истинските ни приятели с примера за приятелство. Примерно: Англия- някои цитати от Чърчил за българите, Германия, Франция, Англия- Берлинския конгрес, Ньойският договор и все в този дух. Ще останат за сега само американците...Или?

134

Начетен

преди 3 години

Аз си живея добре ,из онези дни баба ми и дядо ми са учили работили усърдно ,после майка ми и баща ми и сега аз! Не бих искал да живея в комунистически режим ,но се радвам за всичко ,което ми остана от тях и може би няма да се наложи да работя до края на живота си да не съм милионер ,но имам достатъчно ,още от комунишко !

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140 Сега всеки ден фалити.

132

Анонимен

преди 3 години

До Да втасватСМ са към Турция до 1918 по силата на Берлинския.

131

Карма

преди 3 години

И ние започнахме малко като макетата. За какво е тази книга сега ? Опитваме се да доказваме нещо на нас си ли ? Ние нямаме какво да доказваме. В ЕС много добре знаят за какво става на въпрос. Много добре знаят историята и целият този проблем. Ако прекалено много ни натискат, май ще е хубаво да излезнем и да си ги взимат там всички макета и сърби. Ние сме били и можем да бъдем богати и без ЕС. Слаб народ/слаби политици сме в момента. Комунистите огънаха славния български дух, но не са го пречупил

130

Анонимен

преди 3 години

До96758 Начетен Толкова "райски" сме живяли,че фалирахме три пъти ТРИ ПЪТИ при комунистическото робство

129

Анонимен

преди 3 години

До НаглитеМного българи са против фашистите на Борисов и Симеонов в бг. Сега и Марешки отиде с тях. РСМ не искат точно заради това да са с нас и с бг и ЕС мафията.

128

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.