61

да де

преди 3 години

До като на тоя и другите като него не затегнат въжето на врата като на ФАШИСТИТЕ в Нюрнберг миналия век ще си измислят ПИКОВЕ!За колко пари продадохте НАРОДА чекисти нещастни?

60

Бого Борисоff

преди 3 години

''Нека всеки един човек е наясно, че ваксиниран не значи, че не е преносител''---КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ВАКСИНИТЕ ТОГАВА?!

59

ss

преди 3 години

големи манипулатори надуха тестовете и хоп о чудо имаме 100 човека повече от вчера, ми като правихте по 3 4 хиляди теста бяха малко сега някак си много изглеждат да ама почити 14 000 теста няма и 10 процента ноооо ще ви затваряме....

58

Max

преди 3 години

Нали щяха да отварят заведенията на 1-март?

57

Stiv

преди 3 години

Значи за всяване на паника и докарване на статистиката до пикове може да се използва бърз тест, а на границата не може - там само с PCR се влиза.Колкото до PCR - дори и СЗО го обявиха за неточен, както и създателите му. Отделно тестовете работят с много над допустимото Ct (от 37 до над 45).За грип трябват 200 болни на 10 000, за да има грипна ваканция - обикновено за седмица, и то само на някои места.За ковид трябва 100 заразени (не болни!) на 100 000.

56

До Програмист

преди 3 години

Само си те представям, каква жалка ,миризлива и отвратителна мишка си!Стой си цял живот в мишата си дупка,няма да липсваш на никого ,смехурко!

55

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече пробват и успяват, толкова по-нагли ще стават. Смешковци. Няма вирус, викаме му грип.

54

Родриго Дутерте

преди 3 години

Много скоро ще изпитате болезнено ,,народната любов" на тълпата!Наближава все повече!

53

Както

преди 3 години

знаят наркоманите - важно е да се боцкаме. Пък какво има в спринцовките не не интересува.

52

Анонимен

преди 3 години

Изработените ваксини са един успех на науката. Към настоящия момент те са единственото средство, което предпазва от по-сериозно боледуване, не от заразяване. Нека всеки един човек е наясно, че ваксиниран не значи, че не е преносителТОВАНЕ СЕ НАРИЧАВАКСИНА!Това е някакъв вид терапия, хипотетично лечение, но не може да е ваксина, ако не осъществява ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ на ваксина!

51

Анонимен

преди 3 години

Да се обяви Гроб извън закона!Иначе ни чака нас гроб!

50

А дано

преди 3 години

след мразовитата седмица преди 25 да се появи и традиционния грип, че нещата с този ковид взеха вече да стават съмнителни. Аптеките взеха да им залежават разните скъпи плацебо лекарства против грип.

49

ПРЕДЛАГАМ

преди 3 години

ЗА ДА УГОДИМ НА ПРОСТАТА ТИКВА ВЪВ ФОРУМА ДА СПРЕМ ОБРАЗОВАНИЕТО И ТЪРГОВИЯТА, ДА КАНДИСА!ДА ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ ГО ДОКАРАМЕ... АМА В 1 МОМЕНТ ЩЕ СВЪРШИ ЛАПАЧКАТА И ТИКВАТА ВИ НЯМА ДА ИМА ОТКЪДЕ ДА ВИ ДАВА...ЩОТО БЕЗ ТЪРГОВИЯ, СЕЩАШ ЛИ СЕ....*** ТЪПАНАРА!

48

Програмист

преди 3 години

Страх ли ви е от затваряне, а? Е.... аз нямам против да си поработя от къщи до лятото, че и повече.

47

Анонимен

преди 3 години

затягайте, затягайте..Аз се радвам на нокддауна, така сами си режете клона, герберасти прости!Дано на повече хора им писне и идат до урните!Щото само това е начинът!Имате 500 000 хрантутници, които нали знаете как ще гласуват??Ако им оставитеправот на избор пак тия тикви ще ви обясняват по тв и сайтове как ви затягат до второ пришествие....Ако тиквата остане на власт, гаранция поне още 1 година нокдаун ви чака!

46

Анонимен

преди 3 години

Търговците огладнях за пари, отвориха моловете и вече е факт заразата! Всичко идва от алчността!

45

Анонимен

преди 3 години

Прозореца на Овертон

44

Питане

преди 3 години

А в Белорус защо няма пандемия, няма задължителни мерки, няма паника, икономиката работи, никой не е останал без работа, болниците настаняват без проблем болните от вируса за които има нужда от болнично лечение, и броят на заразените е точно толкова колкото и в държавите които налагат жестоки мерки?

43

Е

преди 3 години

За да се стигне до 200 на 100 000 ,означава че на ден трябва да се разболяват по 12 000 души или бъркам?

42

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този вирус,който циркулира 1 година без прекъсване,независимо от климатичните и географски особености, и при това според СЗО бил естествен,предаден от животно на човек?!?! Няма никаква медицинска логика в цялата тази работа. Спрете да тероризирате хората глобалисти,защото ще има бунтове и хаос.