46

Анонимен

преди 3 години

Така тръгнаха нещата след 1989 година заради високата инфлация . ........ Айде бе, само след 89та година - чушки и глогинки!!!!:))))))))))Нещата в България тръгнаха зле още по времето на тошковия цоциализъм та заради нерентабилните български и "качествени" промишлени произведения червените другари решиха да открият магазини със западна валута - Корекомите! Как пък западно европейските държави не се досетиха да открият "Рубльоком" с тошкови левчета и брежневски рубли направо нямам "логично" обяснение! Каква загуба!:)))))))))

45

До 44

преди 3 години

Не беше луксозно обзаведен и не беше ремонтиран от 15 години. Това е в Младост, София. Няма за продан такива апартаменти като тоя дето продадох. Имаше апартаменти на първи и последен етаж и то не много и останалите бяха само ново некачествено строителство. Апартаментът не е "дупка", както си написал и не знам защо имаш такива представи. Още първия ден след пускането ня обявата дойдоха няколко купувача и се получи който превари.В следващите дни продължаваха да звънят при цена 70000 евро/62 квадр

44

В момента

преди 3 години

Има някаква инерция в пазара на недвижими имоти. Това че има известно нарастване на цени в ново строителство по-скоро се дължи на предварителната нагласа за цена у строителя и на по-лесно достъпния кредит. Нарастването на цените беше обусловено от интереса към АирБнб и нискотарифните полети, но НС уби АирБнб, а коронавируса- полетите.

43

Анонимен

преди 3 години

А ЧСИ тата кво казаха по въпроса с цените ? Или те сега са по хотелите по морето ? Кога да ги чакат хората от София ?

42

До 49

преди 3 години

Брей-от 25 години след във валутен борд,пък видиш ли било ги страх от инфлация?Ами продавачите на другите стоки не ги ли е страх?Най-ценната стока в света-златото и то се продава в лева. Просто брокерите са селски тарикати и гледат да излъжат хората,че плащат по-малко като обявяват цените в евро.

41

Анонимен

преди 3 години

В Младост е 1400 евро кв.метър ново строителство.

40

Иво

преди 3 години

Тук има много заядливи наематели, които няма как да си купят жилище в София и плюят. Гроздето е кисело. А тоя със 112квадрата за 100 000? и тоя дето твърди, че 60 квадрата в Младост са 40 000?-отидете и се прегледайте. 60 квадрата в Младост за под 70 000? няма.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо в евро?Ами явно сте млади и не знаете щом питате. Така тръгнаха нещата след 1989 година заради високата инфлация . Тогава цените бяха в долари. Нямаше никакъв смисъл всеки ден да сменяш цената в обявата, ако я пуснеш в лева и затова всички цени бяха в долари. После се появи еврото и цените се превалутираха към него.. Страхът от инфлация държи цените да не са в лева.

38

До О неразумний

преди 3 години

Напълно съгласен. Въпреки това имам наематели и не се оплаквам. Те да му мислят.

37

Анонимен

преди 3 години

Провинцияла превзе София и я окепази -безумно презастрояване, унижтожика културата,архитектурата - Всичко кич,чалга и селяндурски маниери !Че и се влачат като черва - то дошло бута се на всяка цена и с всички средства ,а и влачи и цялото си село -брутални,диви и Алчниии !

36

O неразумний

преди 3 години

През кв Витоша минават два автобуса, еиднивт за Симеоново. Има един булевард, който е постоянно задръстен, няма къде да спреш по всяко време, няма училища, няма детски градини, няма осветление, няма улици и тротоари..май трябваше да кажа какво има за по-лесно. Има едни кутийки, в които нормален европеец в този квартал не би живял и за без пари. А вие си слагате хамута за 30 години, връщате двойно на банката. В замяна обикаляте по половин час да паркирате и се гледате с комшиите през прозореца.

35

До 37

преди 3 години

Ами не е само той.Всеки продавач на имот гледа с цена в евро да подлъже потенциални купувачи. За никоя друга стока не се прави това. Макар ,че и автоджамбазите и те продават по-скъпите коли в евро.Ей го този иска четвърт милион лева за 100 квадрата и е недоволен, че нямало купувачи.

34

До 30

преди 3 години

Оливаш се. Преди пет години продадох двустайна стара панелка от 62 квадрата за 70000 евро. Избиха са за нея, явно малко съм бил поискал. Друг е проблема - качеството на строителството и на инфраструктурата. Старото строителство е с много по-добро качество от новото и си има инфраструктуа. Затова старото се търси, а новото не и пускат такива рекламни статийки, в които пише обратното.

33

Анонимен

преди 3 години

Намерете статии за имоти от 2008 година за да видите че и тогава има манипулации,за пазара че няма да бъде засегнат.Банки,брокери ,агенции,строителни фирми.Всичко по веригата работи 24 часа ,за са ви съдере по 10 кожи с ипотеки и набалончени цени на жилищата.Не се връзвайте на лъжите им.Платени статии.

32

Анонимен

преди 3 години

до 32Абе това не е за всеки дето го лансираш.Да си борсов играч е занаят и се учи с мнооого загуби и нерви.Където играе алчността е за определени хора,които трябва да имат нюх и пари за губене.

31

До 33

преди 3 години

Естествено, че не е едно и също.Едно е да се обяви апартамент за продажба 99 хиляди евро без ДДС,друго 240 хиляди лева.С таксите четвърт милион лева.Колкото е реално цената.Едно е четвърт милион,друго под 100 хиляди евро.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо продаваш в евро? Корекомският манталитет наследен от Тошковата династия няма скоро да си "тръгне"!:))))))))))

29

Анонимен

преди 3 години

Понеже много се се спекулира,че цените нямало да паднат,ще ви кажа че цените ПАДАТ СЛЕД последствията от кризата.Затварянето Март 2020 година не донесе кризата ,тя дойде в последствие началото на зимата.В момента кризата е в ход,и имотите ВЕЧЕ търпят негативи от нея,а последствията от самата криза ТЕПЪРВА ще дойдат.

28

Анонимен

преди 3 години

Докато седяхме затворени Март 2020 милиардерите превъртяха парите си през американската борса,когато пазара се срина.100 000 евро за апартамент,примерно вложени там Март ,докараха след 6 месеца над 50 000 евро печалба.За който има акъл.И 15 годишните вече се усетиха къде са парите докато в България брокерите продължават да вменяват на обществото че било глупаво и знаело само имоти.Поради горното Безос се махна от Амазон ,защото удвои милиардите си и сега ще си живее живота отстрани.

27

До 25

преди 3 години

Защо продаваш в евро?В България всичко се търгува с левове,само апартаментите в евро-т.е двойно. Пък дано се намерят балъци,които да се хванат на трика.