99

Алтернатива

преди 3 години

Тази весела дружина кебапчии ли? Хей поле широко..широко, зелено..хей:-))

98

Анонимен

преди 3 години

Може да са всякакви, но поне имаха смелостта да се изправят срещу това "нещо с огромни пипала", наречено "ГЕРБ". Всичко, различно от тях е по - добро. Имали дупутати, фондове и пр..Колко от вас са близо до държавна служба, че знаят всъщност какво става. Още един мандат и окончателно край с държавата.

97

Анонимен

преди 3 години

Майчето 2013-2014 -та не бе много словоохотлива къде ни отиват парите. При тройната не и пречеха заменките на гори за парцели на морето. "Почтено"направи фалшификацията "Костинброд". Пеевски за нея тогава бе готин??!! Алоо, Хаджигенов! Пред очите й заплашваха в Парламента опозицията със саморазправа и тя бе най-малкото безучастна. Ех, тези катарзиси!

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа бе да. Борисов има само едни пари в чекмеджето, щото от друго не разбира.А за "спрените фондове" - сега Олаф от кого си иска парите - май от правителството и министрите на борисов, що така бе?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Ами аз нали това казвам,че тия хора действат по заповед,ама на вас явно това не ви харесва!

94

Анонимен

преди 3 години

Раздайте им по една бира и да си ходят,смешници.

93

Анонимен

преди 3 години

"Почтената" вносителка на закона Ванко 1 :))

92

...

преди 3 години

Защо не носят маски и портрети на Васил Божков?

91

Анонимен

преди 3 години

До До 87,91 Борисов е награждаван с най-високите отличия в развитите свободни демокрации, които Радев никога няма да получи,познат е в ЕС като "ефективен лидер", инициира Присъединяването на Западните Балкани в ЕС,която тема бе оставена встрани, успешно председателсдтво на ЕС, усфоени пари за големи проекти, като метрото, магистрали, България влезе в чакалнята на Шенген, това социалистите и за 50 мандата не могат.

90

Мая Общата

преди 3 години

Исках да кажа,на гъ зи се БГ да е слогана на нашата другарска дружинка,ама на като са се бързаце около мен и сбъркахме още при регистрацията!Някой ще каже,ама Майо,ама туй много кофти поза ***?!А аз ще ви убедя в противното!!Напротив,много е гот да си в тази поза и да те ч,кат и да те яхат,ама и да снасят!!Ний на БГя няма да и снасяме,а само мислим да я ч,каме и то така готино,че да бъде в постоянни ор га зми,тъй че като я ритнем накрая да стои замаяна поне 10 годинки и да пита какво стана!!

89

ssh22

преди 3 години

Майо. Кой предложи Пеевски?

88

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Костов си е предател, но му признавам, че беше натикал сокола в миши гъъъъззз.А сега йерархията е следната...Доган=>Пеевски=>Боко...За платените трооолчета "=>" такава стреличка няма, оти сте последна дупка на кавалааа.Колкото каже човека, толкова ще ви приведат по сметка.Цъкайте минусите, барем получите бонус паразитиии жалки.

87

Анонимен

преди 3 години

Квартет Гелеви щели да се грижат за бедните !Мухахахаха!

86

Анонимен

преди 3 години

Кюстендилската слива забрави когато я гонеха и псуваха по центъра на София и тя се опита да се скрие и избяга с едно такси и шофьора и той я изгони от колата.Сега обаче пак е на върха на славата си и се бута все на топли местенца да глозга от кокала или пък да глозга нещо друго.

85

Анонимен

преди 3 години

Абе честно казано...с това име все едно агитират срещу себе си, като се има предвид какви лица са вътре... Хляб и зрелища.

84

Анонимен

преди 3 години

Борисов има компетентни и уважавани в ЕП депутати, комисар по цифровизацията на съюза, оглавяващ важни комисии в ЕК, експерти в ЕБ, докато при комунистите от БСП, спират европейските фондове и България потъва в изолация.

83

Андрейчо

преди 3 години

Смешници!!!

82

До 87

преди 3 години

Цъфнал и вързал герберунгелю,на тази държава и трябват образовани ръководители,а не хитри андрешковци.Напред и нагоре се върви само с добре образовани хора.Разбра ли ме или още да обяснявам?

81

не се връзвай

преди 3 години

До Анонимен 88Няма напъни,има заповед!

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен83 Червените мутри са зад Мая, тя харесва тази поза.