62

Анонимен

преди 3 години

Партията ви трябва да има име "тутманик и кисела боза"!

61

Анонимен

преди 3 години

Хаха как може някой да очаква че тези умници ще могат да управляват.

60

Анонимен

преди 3 години

Почти бях сигурен , че ще се казва "Отровната Мая" или " Трио Мая " , но това ме изненада много . 😄😄😄

59

Почваш да разбираш

преди 3 години

Колко не ми пука от и за малките ви мърсотиики ... И в крайна сметка не ме засягат мен лично, но касаят институцията ми и нейното бъдеще ... Тънкото изкуство да не се прецакват сам в комбинация с тънкото изкуство да не ти пука водят до тънкото изкуство да ви разкажа играта по устав ...

58

Анонимен

преди 3 години

Майо,хората казаха "Мутри вън" ,а не "мутри вътре" , какво ни севираш мутренските среди на Слави чалгаря и Отровното трио и се опитващ да ги вкараш във властта,за да вземеш кокала, те са откровено антибългарски настроени,но много алчни,не благодаря,не ги искаме!

57

Анонимен

преди 3 години

Е то е нарочно такова името! Ясно е че няма кой да ги регистрира с това име и това е повода да правят демонстрации! Народа другарчета няма да ви се хване на въдицата

56

ужас е това

преди 3 години

До Анонимен 38Защото са поредните платени от мутрите,затова? Всичко е постановка за постигане на целите.А свалянето на правителството беше само поредната им удобна манипулация за постигане на собствените цели. Как е възможно някой да им вярва? Те така мислят да си живеят на чужд гръб години наред и да лъжат.Аз лично не мога да си представя как е възможно да се има доверие на такива като тях..използвачи и платени марионетки.

55

Анонимен

преди 3 години

Парите в чекмеджето трябва да падне най бързо.Манолова е велика Адвоката също.Мачкайте герповете до край.Радев им каза истината в очите Мутрите при бай Ставри.

54

фак оффффф бееееее

преди 3 години

А партията на Радев ще се казва "Кръгом и бегом марш!"

53

Кака Мара

преди 3 години

Предполагам,че ЦИК няма да регистрира поредния проблясък на нечия болна мисъл.Да не оплакваме г-н Президента, но вече се намериха и хитреци-плагиати, които да осребрят популистки лозунга му! Все пак двама адвокати и един арменец винаги ще измислят печеливша дяволия.Колкото до името на това комично обединение, ако бъде регистрирано, може да се очаква регистрация и на още по-симпатичното - "Извади Го Вън", за което още никой наш политикан не се е сетил....

52

Анонимен

преди 3 години

Браво, имат чувство за хумор. Нали имаха ПР гуру. Ще са весели избори.

51

Анонимен

преди 3 години

Това наистина не е истина!!! То бива чалга..... какви са тези *** имена? Абсолютна идиокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

чудя се

преди 3 години

Само тук може да се случи нещо подобно, вместо наказани, те депутати ще стават. Как е възможно законите да не важат за тях? Как е възможно хората да им вярват, че и подписи събрали? Каква загриженост за хората, ако беше така щяха ли да бъдат поредните манипулатори, ламтящи за власт и пари. Всички знаят какво правеха по площада и чий хора са.Това ще бъдат пордените марионетки на нечий цели, а пък хората да си гласуват за тях,като си нямат друга работа.После управлението не ни харесва,защо ли?

49

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио са предатели и работят срещу България ,мога да ви покажа и видеа как унизяват българския идендитет и защитават анибългарски тези, пряко насочени срещу България,не гласувайте за тези в никакъв случай,никога!

48

Мяу

преди 3 години

Не искам повече крадливи от ДС да ме управлява.

47

Мяу

преди 3 години

Аз като гражданин как да кандидатствам да вляза в.листите?

46

Анонимен

преди 3 години

Главната партия на мафията е БСП.Румбата много ги люби.

45

Стиви

преди 3 години

Тримата *** и Мая Общата

44

До 49

преди 3 години

Е тя мафията от 10 години си има партия - ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 3 години

Доживяхме и мафията да си има партия само остана и Божков да се съюзи с тях