75

Професор Шломб

преди 3 години

Значи възможно е да дадеш инструкции на човешките клетки как да произвеждат части от вируса, но е невъзможно да се създаде вируса. Ясно.

74

Анонимен

преди 3 години

Ако преболедувал може да се зарази след няколко месеца, значи и "ваксиниран" може да се зарази след няколко месеца. Невъзможно е да има различен тип имунитет.

73

ВЪПРОС

преди 3 години

Кога Борисов стана Доцент ?Баси мамата .Падението на България е тотално , в област Образование .

72

анонимус

преди 3 години

Трябва да си много ***, за да повярваш, че това е творение на природата! Вирусът съдържа протеини на поне 8 познати на нас вируси. Такива неща от години се разработват в тайни лаборатории, собственост на свръхбогати психопати с цел контрол! Богатите ги е страх от масите народ. Опитват се да ни контролират чрез страх! Тези неща се случват на наднационално ниво! Събудете се!

71

Анонимен

преди 3 години

Един не може, друг може. Така е в живота.

70

Анонимен

преди 3 години

Така е. Затова компютър създаде една графика и започна съчинението по картинка. На кой му е нужен истински вирус. Стадото клъвна и на виртуален.

69

123

преди 3 години

много лъжеш професоре.Защо????

68

АнонимеН

преди 3 години

ВИРУСА НА ДРЕБНАТА ШАРКА СИ Е ВСЕ СЪЩИЯ ЩО НЕ МУТИРА!!!КОВИД ВИРУСИТЕ СА ПОЗНАТИ ОТ 10-ТИЛЕТИЯ НО КАТО ЦЯЛО СЛАБО МУТИРАТ!!!--------------КОВИД 19 НЕ СЕ СПИРА ДА МУТИРА И НЕ Е НУЖНО ДА СИ ПРОФЕСОР ЗА ДА УСТАНОВИШ , ЧЕ ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ЗА ТАКЪВ ВИРУС!

67

Някой

преди 3 години

Вярвахме до скоро, че е дело на природата. Но ако човек наблюдава внимателно как се появява през два месеца и всичко окло локдауните, изникват много въпроси, Професоре!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Драги Барисавич ти ходил ли си в Чайна, или ако си ходил вероятно е било по линия на СИВ -там не се живее Човешки ,гуем защитник на пра..во..ве..р..ните махай се от медицината ,тя е хуманитарна професия и ставай пУли Тик

65

Българин

преди 3 години

Типично по български доцентът се изказва като капацитет, просветен в най-новите и строгосекретни био-технологии на американци, китайци и руснаци. *** народ, слаба държава.

64

Анонимен

преди 3 години

Не искам да знам след ВСВ и надпреварата между СССР и САЩ, Великобритания, Франция какви лабораторни експерименти са правени, дори най- брутални с живи хора затворници осъдени на смърт! И не искам да какви биологични зарази се пазят и до днес в тези лаборатории! Но най страшната лаборатория след ВСВ, която фунционира и до днес е лабораторията на Изрел, толко са силни, че вече никой не знае хората на Станата какви отвари бъркат в тези лаборатории!

63

звездите ми говорят

преди 3 години

Аз отдавна се съмнявам, че представители на извънземна цивилизация ни насадиха този вирус и сега вече след мнението на ДОЦ Борисоff/бааа го тоя и ДОЦ ли стана/ съм сигурен!

62

АНтишорош

преди 3 години

Много ясно че човек не може да създава живи организми, но може да ги селектира. Вируса е специално селектирана порода в лаборатория - хем да не е много смъртоносен(че матряла кат измре няма кой да слугува) хем да е упорит и така масовката да бъде държана под контрол.

61

Анонимен

преди 3 години

Само платените проруски питеци говорят че вируса е създаден от хора. Защото са болни мозъци.

60

Анонимен

преди 3 години

Ето видяхте ли 11 години дерибейства Доцент стана! Сега, като го изберете за още четири години Професор ще стане! После още четири и Мулти Милиардеров!

59

АнонимеН

преди 3 години

ЧОВЕК СЪЗДАДЕ ВИРУСА НА ХИВ!!!А ТОЗИ ПРОФЕСОР КАЗВА, ЧЕ ХОРАТА НЕМОЖЕЛИ ДА ПОДОБРЯВАТ ВИРУСИТЕ В ЛАБОРАТОРИЯ!!!!!----------НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ ХИВ Е ЕСТЕСТВЕН ВИРУС ;DИ , ЧЕ НЕ БЕШЕ ПУСНАТ НАРОЧНО В АФРИКА ЗА ДА СЕ НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ!

58

Заглавието подвежда

преди 3 години

За момент читателите могат да бъдат докарани до ръба на нервен срив. Бойко доцент? Нееееееееееееее:(

57

mgs

преди 3 години

ПродължениеИ така за милиардите комбинации, възможни и невъзможни заразявания.Хора не достигат да ги заразиш, дори и в Китай.Всяка една от тези комбинации трябва да бъде създадена, проследена и т.н.

56

mgs

преди 3 години

До АнонимеН 48И с по-големи букви да пишеш няма да е по-малка глупостта.Разбира се, че радиацията създава мутации, но тъй като вариантите за мутиране са изключително много, хипотетичните зли гении трябва да проследят всяка една от тях с многократни заразявания и заболявания, тъй че да изолират тази която е най-продуктивна.Взимаш проба от вируса, подлагаш го на радиация, установяваш кои клетки от вируса са мутирали, разделяш ги, размножаваш ги (като следиш дали няма от съседчетата) заразяваш