21

Анонимен

преди 3 години

Димитровград е построен от 50 000 бригадири, които пристигат от 963 български градове и села. Част от тях стават жители на новия град. От 1948 до 1950 г. те работят в самостоятелна бригада, наречена "Млада гвардия". Техният девиз е: "Ние изграждаме града, градът изгражда нас!". Бригадирите построяват жилища, химически заводи, фабриката "Вулкан", азотно-торовия завод, пътната мрежа на днешната община Димитровград.

20

Анонимен

преди 3 години

Удобно забравяш, че при социализма родителите не си колеха децата и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

19

do 20

преди 3 години

Удобно забравяш съботниците, другарю комсомолец

18

Анонимен

преди 3 години

Има нещо симптоматично в нейната толя. България почва да скапва поредната империя, която я е присъединила.

17

Демокрацията

преди 3 години

При демокрацията няма работници, има стока на пазара на труда която се наема на пазарна цена. И стоката трябва да прави повече часове работа отколкото е записано в договора за наема на стоката, защото наемателят на стоката винаги може да прекъсне договора за наем и да си наеме нова стока.

16

Анонимен

преди 3 години

Не искам да обиждам момичето, но тези "успехи" ми се струавт адски прибързани. Чудя се какво, на кого е правила....

15

:)

преди 3 години

Е ф,у,тка написах, и това ли не може?

14

Анонимен

преди 3 години

Още преди месеци казах, че тази крава ще я номират заради мръсния номер който спретна на Джулиани.

13

Анонимен

преди 3 години

да работим по 11 часа в завода, включително и събот------Всичко може да е било, но повече от 8 часа никой не е работил.

12

:)

преди 3 години

Това тая ли е с кръвясалата мнинджа? Шоу ми йоур ***?

11

Анонимен

преди 3 години

Славова прозължава да парадира със селския си език. "Тя нарече Саша Барон Коен за гений"...

10

Азимов

преди 3 години

Ролята и е чиста халтура. Първият Борат беше качествен, но този е пълна боза. И голяма част от резливостта се дължи на нелепия и крайно неправдоподобен персонаж на българката.

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има и такива като Българина и Демократа по-долу, дето милеят за "ония" времена. Все пак имаше и привилигирована партийна класа, номенклатура и за тях имаше неща, които за другите не бяха достъпни. Те няма как да знаят какво значи да ти вадят под щанда, да чакаш 10год. за соц. бракма, да се радваш на дъвка Турбо и лъскави дрънкулки от стрелбищата и панаирите... За тях набавянетто ставаше по "другия" начин

8

BigDick4you

преди 3 години

До до BigDick4youТова си е неин проблем и касае нейната ценностна системаТова, което написах-моята!Вярно, че на фона на предишните р"роли" на наши актриси в чужди продукции/ предимно такива на източноевропейски проcтитутки/нейното може да мине и за "успех"...

7

Анонимен

преди 3 години

При социализма Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Николай Гяуров - Моцарт, Верди, Пучини.При демокрацията Мара Отварачката, Азис, Бакалова - извади парите чиче, Борат.

6

Демократ

преди 3 години

При соцаилизма 60 квадрата панелки, а при демокрацията живеем къщи на 3 етажа, караме западни коли и живеем до-о-обре!

5

BigDick4you

преди 3 години

"Филмът" "Трансгресия" е тотален трашсъщото може да се каже и за "Борат" 2Жалко за младите български актьори,които трябва да се правят на маймуни,да се събличат на екрана, да правят двойки, тройки и тнта някой да ги забележи, евентуално!Жалко за киноиндустриятапроизвеждаща промиващи мозъците бози!Жалко!

4

Истината е че:

преди 3 години

Малката,съвсем скоро ще бъде забравена, с подобни роли, както тази в Борат.И начинът й на изразяване в сцените на български и английски език са примитивни и недостойни за каквато и да е номинация!!!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че не е осъществила мечтата си. Холивуд е ширпотребата, лесно смилаемото, ниското качество, но затова пък достъпно. Нещо като Фордовете и Опелите сред колите. Скандинавското кино е класиката.

2

Анонимен

преди 3 години

Западната култура винаги в била упадъчна и комерсиална а плюс това сега нямат и пари, нямат и таланти. Днес най-талантливите деца се раждат в Русия и Китай.