70

аз-ът

преди 3 години

До Анонимен70Но К2 е най-трудният за изкачване. От 50 000 човека само 600 са го изкачили.---а от 600-те колко са били на трева и вода, както се хвали нашто планиарче-либералче?!

69

Иванов

преди 3 години

До Анонимен70Но К2 е най-трудният за изкачване. От 50 000 човека само 600 са го изкачили.

68

аз-ът

преди 3 години

Та какво е либерал ***?От 6 часа я въртиш в муиризливата си уста тази дума.Поне разбра ли какво означава?----Защо се заяждате с мене, да не би Прокопиев да ви е отрязал и да сте гладен ? Офертата ми за 50 лева ако ме оставите на мира още важи? П.П. Говорите като проф. Дичев. Дичка ти ли бе душо нещастна :)))))) На теб 50 са ти много, давам 25 !

67

Анонимен

преди 3 години

аз-ът,кажи бе ***.Какво е либерал.

66

аз-ът

преди 3 години

Та какво е либерал ***?От 6 часа я въртиш в муиризливата си уста тази дума.Поне разбра ли какво означава?---да. дори ти го бех написал, ама пусто този сайт откак захлеби от либералните фондации, не гледа с добро око на критиките към либерализма и трие. Мога си те псувам на воля, ама кажа ли нещо за либерализма - и блокаж. Та сигурно си го изпуснал. Пък като те гледам - не си и от най-бързите ...

65

Хейтър

преди 3 години

До ДоСМного си прав. То имаше хубав филм по въпроса с високопланинския туризъм - "Еверест". Въпрос на време е да се затрие цяла група, барабар с водачите. Просто една рязка промяна на времето и колкото и да са опитни, водачите не могат да се погрижат за 10-тина аматьора. Заминават си и те поркай другите. Скатов определено не беше пълен аматьор, но не беше и кой знае какво. Е, резултатите са налице.

64

Анонимен

преди 3 години

До 68Изкачи, ама не слезе.А Скатов - 2 пъти.

63

До Иво

преди 3 години

Ами,не излизай по улиците бе,калпак!Стой си вкъщи ,или в гората!

62

До 60

преди 3 години

Броя върхове няма нищо общо. Христо Проданов изкачи Еверест по най-трудния маршрут който не повтарян от 1984 година. Той няма нищо общо с двата туристически маршрута по които днес се правят 99.99 % от изкачванията. В момента един германец се опитва да пробва в новия сезон, но предната година не успя и се отказа.

61

Анонимен

преди 3 години

До Аматьор планинарКой казва, че е герой?

60

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътТа какво е либерал ***?От 6 часа я въртиш в муиризливата си уста тази дума.Поне разбра ли какво означава?

59

Аматьор планинар

преди 3 години

Някой ден ще се кача на този или някой друг осем хилядник без въжета, без специална екипировка, без кислород и без шерпи. Просто ще ползвам пътеката от трупове на всички хора с големи егота тръгнали да търсят слава. Конкретно за този човек нищо няма да коментирам за инцидента, не го познавам, нито съм вещ в това хоби. Но евала, че си е избрал нещо, в което не рискува живота на невинни хора, както джигитите по нашите улици. И че не е поредната панелна мишка. Но не го превъзнасяйте в герой. Не е.

58

Асан Агов

преди 3 години

Путин го е убил...както уби Навални!!!

57

аз-ът

преди 3 години

Няма ли малко радост за измъченото население. Съвсем скоро няма да има и следа от хора като Скатов. Загуба, и то голяма!----*** как бе, загубата е страшна. Аз не знам как ще стане и ще продължа, то такъв удар те оставя съкрушен за цял живот. Даже МОЙТА МЪКА Е ДВОЙНА - аз не знам как ще живея сега без него, ама не знам и как съм живял досега, след като едва преди няколко седмици чух за него за пръв път. Ех моето тегло е големо...

56

lewskar

преди 3 години

До Анониме Ти да не си статистик на алпинистите ? Знаел той колко алпинисти умирали в световен мащаб !Само Левски мишок !

55

ДоС

преди 3 години

Забележете как персоналния му шерп го пуска напред за да не го изпуска от поглед и да помага, ако се налага... ми трагедия е, но претенциите на Скатов будеха присмех сред професионалната общност и той беше едно от слабите звена на тази експедиция.

54

Анонимен

преди 3 години

До ДоССамо Боян може да му се мери по брой изкачени върхове.

53

ДоС

преди 3 години

Жалко, но всички специалисти предричаха трагедия в туристическата група на непалската агенция. Не може да поведеш. ей така 27 човека на зимен К2 само за да ги обрулиш с по 40 хил. $ без оглед на способностите им. На тази експедиция имаше четири категории платени клиенти - от елитни алпинисти, до хора без никакъв опит на 8000 метра. Скатов беше в предпоследната трета категория - опитен височинен турист, но не и истински алпинист. Такива бяха Христо Проданов, Дойчин Василев, Боян Петров...

52

аз-ът

преди 3 години

Сега жена му ще започне "благотворителни " акции във всички телевизии да и събираме пари. И ще ни кара да се чувстваме виновни за това че някой е тръгнал по никое време да се катери някаде в нищото .---не викай жена му, че либералките от неговата секта се сърдят. Сега е модерно да се казва "жената ДО едикой си", както и "нашата колега". А иначе по същество - ами , чуствайте се. Аз лично дори и стотинка не бих дал за жена му (до), децата му (до) просто защото не чуствам нищо по отношение него

51

До 53

преди 3 години

Май п.....ст си ти което по всичко изглежда да е така. Злобен си защото сигурно те е напуснал мъжът ти