31

Анонимен

преди 3 години

Започва се с драмата. Тази година ше трябва да си ваксиниран за короната, за да си купиш хляб. След година две, короната ше отмине и ще пуснат някакво друго вирусче, после нова ваксинка, която трябва да имаш....Накрая някой случайно ще се сети - Абе не е ли по-лесно някак моментално да знаем кой има и кой не правилните ваксинки...нещо като баркодче на ръчичката, чипче..от новичките, дето Илон и Бил ги правят...Скоро ще ни обърнат на кучета. Без чип с инфо, ще си като нелегален партизанин.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Ми изискването гарантира, че няма да заразиш никой, 'щото всички край тебе ШЪ сЪ вЪксинирЪни. Просто и логично, ама трябва малко да задействаш сивото, нали?

29

Анонимен

преди 3 години

0т 33 Кой ми сложи минус *** му да исъъйни!! Пфу заклавам са ей сюндюци недни

28

Анонимен

преди 3 години

След като самите производители казаха, че ваксината не пречи да се заразиш и да си приносител. Едниствено "евентуално" те пази от разболяване. Тоест, ако си на концерт, дори да си ваксиниран, можеш спокойно да заразиш тези покрай теб.... Тогава за чий им е изискването за ваксинация ?

27

Анонимен

преди 3 години

тия явно не искат да продават.

26

Анонимен

преди 3 години

А от новото китайско тестче от задни части в пликче да си носим ли също

25

мак

преди 3 години

Навсякъде има привърженици и противници на тази ваксина, така че аргумента, че по света хората се ваксинират нищо не значи. Защото можем да кажем - но страшно много хора не я искат. Принуждаване за ваксинация си е диктатура.

24

Анонимен

преди 3 години

Когато замениш свободата за сигурност, губиш и двете

23

Анонимен

преди 3 години

Еее, изхвърлихте се върху мокър пясък. Вие билетите за вход не може да проверите, камо ли ваксината с номерчето на чипа й.

22

Анонимен

преди 3 години

Еми ако не дигнат пенсии и заплати, защо да правим избори?

21

Анонимен

преди 3 години

Ами къв е проблема слагаш си ваксина и си одиш дето искаш ,само ,че трябва да има и някаква застраховка като гражданската в случай на смърт милиони за семейството. Не съм ли права в крайна сметка боли ме путткатаа..

20

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са най-доброто средство срещу пандемията, но Симеон Идакиев е ***, и не прилага правилно ваксината, за това му излизат циреи.

19

до 18

преди 3 години

Никой няма да ти даде пенсия от 800 евро, но поне тоя смотан очилат министър ще го разкарат!Само ме е страх да не назначат някой още по-смотан...

18

Абе тия нещо?

преди 3 години

Не се ли нарушават доста права по този начин? Докарват ни до положение като кучета с ваксинационни паспорти. Нямало странични ефекти, ами ако до 6-7г ваксинирания развие рак кли тежко автоимунно заболяване? Никой не може да каже нали? Стига фашизъм!

17

до 15

преди 3 години

Нормално е чушки!Виж какво разказа Симеон Идакиев за ваксините! След като са започнали да му излизат циреи от тях навсякъде е спрял да се ваксинира! Мерси, но смятам да живея неваксиниран!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Споко, идва спасителния 4ти април, като смениме ГЕРБ с некой друг, нема значение кой , и некой друг ще дава по 800 евро пенсии, само да изтраем до спасителния 4ти.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз на концерт съм ходил един път през живота си и то случайно.Беше в ММЦ "Приморско" на Неотон Фамилия по време на комунизма още. Сега само чакам да паднат мерките и да възобновят рок фестивала Гитариада в Зайчар, Сърбия и отивам! Не само че е безплатно, но раздават бира и кебапчета!Никакви PCR-и/MCR-и не вървят там!

14

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да се изисква ваксина за правото да пътуваш, да работиш и да посещаваш общестени и институции и публични места, но българите са прости и само развиват теории за конспирациите.

13

Шопо

преди 3 години

Отдека пари за концерти с тия 150 ? пенсия от ГЕРБ,бе?????

12

На ммодда ебах сес..

преди 3 години

..сестрата и ММАйкката във гъзята