220

Анонимен

преди 3 години

Опитите за "свойско" говорене на русофилите са остатъчен инстинкт от соц времената, когато "наш човек" беше обичайния начин да заобиколиш закона и да бутнеш подкуп. За съжаление на мандраджиите грамотните и кадърни хора живеят нормално и нямат нужда да се унижават и да търсят "свои" хора.

219

Активист на БСП

преди 3 години

Нормално! Мястото на криминалните престъпници е в затвора!

218

До №231

преди 3 години

До 11Приятел, разхлипах се от смях! И аз съм от тези ***! Алексей, Сергей, какая разница! Важното е да се предизвика плюнкоотделяне!

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212 Тоест проблемите на Русия няма да свършат САЩ си искат нов Елцин и да могат да си оглозгат всичко

216

Анонимен

преди 3 години

До До дядо йоцо гледаОт русофилите се носи миризма на обор, а ние сме в 21ви век.

215

Анонимен

преди 3 години

До помнещЩе излезем да гласуваме (въпреки напъните на Фигуранта да ни спъва) и ще ви изметем всички мандраджии ....

214

До дядо йоцо гледа

преди 3 години

Ти още неща ще си спомниш! Образът ти започва да се прояснява - фабрика, къща за слугите! Ще кажеш и колко бяха слугите, работниците колко получаваха, давахте ли им мляко за работата с лепила и лакове и още, още! Ти какво, мислиш, че само вие сте имали фабрика? За това никой не е изпращан в затвор и убит там! Познавам собственик на десетина мелници и маслобойни и едра градска собственост. На тухларни, на фабрика за конопени изделия. И други.Ако го е отнесъл, за друго ще да е! А дали не лъжеш?

213

помнещ

преди 3 години

До"дядо Йоцо гледа"!Виж сега аратлик! Явно сме от едно поколение с теб.И ако сме истински българи.Каквото било било.Да гледаме на пред за доброто на България и българите в нея!Та да впрегнем всичките си сили,и призовем БЪЛГАРИТЕ ДА ИЗЛЯЗАТ И ГЛАСУВАТ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Колкото повече По добреТова бивше борче и мутра от времето на прехода и времената на групировките след 1989 гЕ време да си ходи!Пазач на Тато па после на Мадритският крадец!Па скачаше от пост на пост в държавата та до днес?ЛИЦЕМЕР Е!

212

11

преди 3 години

Аве тия *** на 200 и кусур коментара не забелязват, че са кръстили пaлячото сергей в заглавието!

211

Анонимен

преди 3 години

Малко му е!!

210

Анонимен

преди 3 години

Алексей, не Сергей

209

РашаКапут

преди 3 години

Камъчето което обърна колата на цар Путий Отровителя (на ***) беше пенсионната реформа. Обеща преди изборите да не бута пенсионната възраст но излъга.

208

Анонимен

преди 3 години

Аре марш в дранголника, че ни омръзна.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225Свърши времето когато ни нареждахте какво да правим и как да мислим.:))))))

206

Анонимен

преди 3 години

До Русия=ПсихиатриясъсредоточИ се върху Капитолия и загражденията във Вашингтон.

205

Русия=Психиатрия

преди 3 години

СъвецкиПодлоги, много добре знаете но се правите на ударени. Протестите са против Путин, а Навални е само повода. Това е последната година, може би дори месеци на цар Владимир Отровителя на ***.

204

E па

преди 3 години

3,5 години си е оправдателна присъда, да вдигат банкет западните дипломати

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 220Аз кредити нямам, но всичките бедняци русофили, които познавам - имат.Стават все по-малко де, щото почваме да нямаме нищо общо, тъй че това е едно много положително нещо.

202

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНие бананите (и всичко останало) си ги купуваме, а вие мандрите (и всичко останало) ги обирате ....''''''''''''''''''''''''''''''''''''купувате ги с кредити, щото иначе няма стинки. Така е при американската демокрация - кредит за банани срещу душата.

201

Анонимен

преди 3 години

До 11Погледни дали в хладилника ти не се е появила бучка кашкавал "Балкан" за усилието.Знам че ви липсват мандрите, може пък коментара ти да си е заслужавал ....