152

Трансджендър

преди 3 години

Охх охо Путин му е малка краставицата, вярвайте ми, аз съм се научила да ги познавам само като ги видя голи до кръста. А Обама има голям (но малко му е мек хихи). Както и да е, исках само да кажа, че езика на омразата не е хубаво нещо. Може и нямам кубиците на чалга звезда, но затова пък съм била в университет!! И ние можем да сме ентилигентни, присмивате се на някои от нас, но само на тези с евтиния тунинг ! Аз не съм такава, имам си богати спонсори! Всеки както се уреди, не всички сме глупви

151

Джизъс

преди 3 години

До Кънчо Нямам против хомосексуалните, но... -- КЛАСИКА! Абе, Кънчо, мисленето ти е толко ограничено, колкото и общата култура: Ако трябва да сме исторически достоверни, Христос изобщо не трябва да има европейски черти, а как ни е представян? По същата логика и други приказни герои, подобно на библейските, могат да приемат етнос, с което да влязат в конфликт с очакванията ни, в основата на което е възпитанието ни. Но за да го осъзнаеш, трябва да имаш малко аналитична мисъл.

150

Анонимен

преди 3 години

Добре, че все още има такива като Орбан...

149

Рязан Кольо

преди 3 години

Плевнята няма ли да издаде няква книжка?

148

Анонимен

преди 3 години

Ей тая либерестия ще ви погуби ве, както на Вавилон са му пуснали атомната бомба древните, така и Путин ше пусне една по терлици над ЕП (и без това прилича на вавилонската кула) и ще ви затрие. Когато хората изгллупеят и почнат да уважават болните, повече от собствените си деца, тогава е нужно да им се налее малко акъл.А вас гейове, нали майка ви е раждала? Не виждате ли че ви елита ви манипулира, и хората ви намразиха заради това. През 80те,90те никой не мразеше гейовете, а сега всеки ги мрази

147

Влади

преди 3 години

Абе, откъде се е пръкнала идеята, че хомосексуалността е хубаво и правилно нещо? Че, обратните трябва да имат равни права с нормалните? Даже отгоре. Защо хомосексуалистите така се поддържат и лансират?Основните, монотеистични религии забраняват хомосексуализма.Кой тогава ни го втълпява и защо?

146

Анонимен

преди 3 години

Абе всички се правите тук на хетеро, но на изборите маса народ гласува за меките китки от БСП.

145

антигей

преди 3 години

Трябва незабавно да се "почистят" или изпратят в " специализирани заведения с високи комини" цялатаИзвратенаИзмет опитваща се да съсипе психиката на децата

144

До 175

преди 3 години

Ти па що си мислиш, че кат са гeйoве не могат да са насилhици... там също може да има домашно насилие... А пък за детето не ми се мисли: само си представям как го почват още от детската, че има 2 майки или 2 татковци и ми става жал.

143

Един чичко

преди 3 години

Аз бях прав. Само не трябваше да нападам Русия !

142

Анонимен

преди 3 години

До Коала ЛумбурВ държавата трябва да има само техникуми нещо средно между ДАШ и електротехникум, после казарма и така се става човек.Г-н Президент, вие ли се криете под този псевдоним?

141

мнение

преди 3 години

До Анонимен "Няма да се учудя ако скоро в училище по история представят Цезар като гей, Клеопатра като лесбийка обичаща анаен ***, а Ахил е бил чернокож падащ си по момченца....."Има такива теории, трябва да им бъде дадено поле. Нито аз, нито ти сме били там, за да потвърдим или отречем какви точно са били. Истината е някъде там!

140

съвет

преди 3 години

До Анонимен "Това да си го вкарваш там от където излизат фекалиите е гнусно и отвратително!" Ами супер е даже, трябва да се освободиш от предрасъдъците и да пробваш! Дали било нормално - ами сигурно, щом ни носи удоволствие! Да не би ти всеки път като правиш секс да го правиш с цел забременяване на булката:)

139

Suzuki

преди 3 години

На италиански Снежанка е BIANKA NEVE.....БУКВАЛНО БЕЛОСНЕЖКА

138

1

преди 3 години

До Анонимен 171"Темата за насилието в семейството над децата е коренно различна от тази за осиновяването им от хомосексуални."Не не е, защото:1) много от децата, които претърпяват насилие в детска възраст, след това стават "различни" ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НАСИЛИЕ и2) понеже тука има моралисти, които говорят за ценности: по-добре ли е родители, на които ценностите им им позволяват да пребиват децата си, пред родители, които правят каквото правят в спалнята, но оттам нататък са супер хора?

137

Мнение

преди 3 години

Нямам нищо против да са по порно сайтовете и по нощните клубове. Там където няма деца. В момента в който започнат да влизат по училищата да агитират, ще им разбия главата с лопата, ако пипна някои от тях. Нищо против нямам гейове и трансове, но да не доближават гнусните си физиономии до сина ми. Той е на 8. Когато стане пълнолетен и ако сам реши да стане такъв - си е негова работа. Но някакви болни мозъци да го въвличат с хитрост в това докато е дете - нямат шанс. Либерален съм, но дотук беше.

136

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТемата за насилието в семейството над децата е коренно различна от тази за осиновяването им от хомосексуални. Амчан от комунделската проЗтотия да се смесват в един кюп!!! Да не мислите, че ще мине номера?

135

Анонимен

преди 3 години

Това да си го вкарваш там от където излизат фекалиите е гнусно и отвратително!

134

Анонимен

преди 3 години

Професионалните п.едали и лес.бота олио да ги попари всичките. Това са гнусни и.зроди, за които няма място в едно нормално общество.

133

Либе раст

преди 3 години

На мен лесбийките не ми пречат, даже мога да се нарека лезбияр. Виж на принца с момчетата бих му изкривил един винкел в кратуната.