72

Анонимен

преди 3 години

Това сме го виждали и у нас ! Всеки неуспял да се издигне в партиината йерархия по тошово време , се пишеше "репресиран" и борец за демокрация до като не захапе кокала ....

71

:)

преди 3 години

Не може средната заплата в Русия да е 360 рубли. Това е около 10лв или около 5евро. Да нямаш грешка???:)))

70

Анонимен

преди 3 години

Бил е късметлия, но в САЩ не са късметлии, там протестиращите полицията ги разстрелва.

69

Анонимен

преди 3 години

Я ми поясни какво са "спасили" руснаците. Летния сезон??? :))) А случайно да, знаеш, че хотелиерите и ресторантьорите по морето са пропищяли от груби, невъзпитани, алчни, на.хални, лъжливи руски туристи? А загубите от фалшиви оплаквания? А увредите на имущество след пияни оргии? А отказът на руснаците, купили имоти на морето в затворени селища да си плащат задължителната такса "поддръжка"? Не ни трябват такива "спасители", да се махат. Чудесно ще си живеем и без тях. Даже още по-чудесно. :)

68

Анонимен

преди 3 години

Костовисти,но в Русия костовизма е извън закона.Вълци в *** кожи са и Ходорковски и Навални.

67

Анонимен

преди 3 години

А българите нямахме късмет изобщо.Тук нашите олигарси нямат и чест и като избягат не се връщат.

66

Щирлиц

преди 3 години

Любимият на някои хора Навални има доста съмнително,по-скоро престъпно минало.Далавери с незаконна сеч, и продажба на дървен материал.

65

Анонимен

преди 3 години

Пак почнаха цц ц цц цПоредния милиардер които се пише за жертва за да намаже и щерката му да учи гратисЩете не щете ще се поръчва руска ваксина. Съюзниците pfizer взеха парите и ви зарязаха. Както обикновено става когато се прави бизнес с кравари

64

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Извън политиката, НО рускоговорящи спасяваха летния сезон последните години.

63

Мхх

преди 3 години

Да дойде Ходорковски в България да види какво е ад,тук службите направо убиват обикновенни хора по заповед на премиера!

62

Анонимен

преди 3 години

Ами защо дават думата на Путин, който е окрал 1 милиард евро?И за това Навални извади документи.Преди само снимаха дворците му, построени с ограбени пари.Днес вече е и документирано.Джужето не може място да си намери.

61

Не Путин е нужен...

преди 3 години

... Си Дзинпин трябва да въведе ред тука!

60

Анонимен

преди 3 години

Как се става милиардер след падането на социализма в Русия? Сигурно с честен труд? Айде стига с тези детски приказки - точно този какво се прави на пострадал - хората на моето поколение загубиха живота си в мизерия а той е в изгнание в Лондон - не е като да е в Сибир...

59

Ужас

преди 3 години

Защо дават думата за осъдени за кражба и убииство да клевети и лъже?!

58

Анонимен

преди 3 години

Pfizer взе парите и се покри. Партньорство им струва скъпо. Единственото което умеят е измама. Парите взети а работа несвършена и аз да съм и аз ще заботатея. Pfizer и XoдоркоФский екшън-пoMия за сополанкоФци

57

Пак цирк

преди 3 години

Още един престъпник...

56

Хей путик

преди 3 години

В САЩ полицията разстрелва протестиращите......А знаеш ли, че все още продължават да бият черните?

55

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам: кой по-точно беше Цветан Василев? :) И защо живее в Сърбия и го е страх да се върне в ЕС? :) Май защото управляваше спестяванията на българския народ, откраднати от ДС под вещото ръководство на КГБ. :))))

54

Анонимен

преди 3 години

Евтини статии за ниcкокачествени people. Оказва се че Путин търчи след 300 крадци по света и се опитва (разбира се без успех) да ги убива.

53

Анонимен

преди 3 години

Мързел, алкохолизъм и раз.врат,баце, у Рашката. И ги оставете сами на себе си. Да се закопаят за пореден път. Плюят по България и дават незаконни взятки за български паспорт - пълно падение.