45

Анонимен

преди 3 години

Бах маа му. Оставка!

44

Мисля си

преди 3 години

Учител съм от 40 г. Без да съм социолог, съм свидетел, че учениците са заразител 1. Двама мои колеги починаха, без извън училище да имат социални контакти. Народът не вярва на никого, защото управляващите го лъжат. Но Ковидът не лъже, той просто си убива.

43

Анонимен

преди 3 години

Добре де, всичко това всеки здравомислещ човек си го знае. Въпросът е, че за мутрите печалбата е по-важна от живота и здравето на хората, а и са си некадърни от край време.

42

Анонимен

преди 3 години

Пробен коментар, за да видя дали сайта цъка палци надолу автоматично!

41

Анонимен

преди 3 години

Пробен коментар, за да видя дали сайта цъка палци надолу автоматично!

40

минувач

преди 3 години

В Англия и Скандинавските страни е имало традиция - когато някое детенце се разболее от дребна шарка - да направят купон за всичките му съученици и приятели - да може да се заразят и те. Защото за децата Шарката е неприятна но не опасна. Докато ако не я е преболедувал човек като дете - на стари години си е живото застрашаваща!Защо сега "пазят" учениците от болест която не ги застрашава? За да не могат да развият Имунитет? И да трябва после да се боцкат???

39

Илиев,

преди 3 години

Как не ви омръзна сутрин-обед-вечер, да говорите едно и също нещо - учениците са най-голямото страшилище относно заразяването с Ковид! Я ми дай статистика колко души днес са умрели от рак, колко от сърдечно-съдови заболявания, колко от диабет? Ще ги сравня с бройката умрели от Ковид и тогава сама ще си направя статистиката. Престанете ежедневно и ежечасно да ни облъчвате с отровни новини!

38

Анонимен

преди 3 години

То се вижда кой е суперразпространителя на вируса. Да направим сметката, колко лекари и колко учители са се заразили и ще разберем кой е суперразпространителя - болниците. Две мнения по този въпрос няма.

37

Анонимен

преди 3 години

5 АнонименОт Китай и по света учениците ли го пренесоха? Все трябва да има някой нарочен, по едно време се твърдеше и за ...И ученици, и техните семейства, съседи, колеги на обкръжението на ученици и т.н.Вирусът не стои у децата само. Той се прехвърля у другите край тях!!!

36

Honest

преди 3 години

Поредния шарлатанин. Пък чак и от Берн се изказва. Трябва ли да станем прави и да ръкопляскаме? Господин анонимно светило, какво щяхме да правим без вас? Стой си там и си остани неизвестен за общество. И какво 💩 е така ? Да ги *** децата та да запазим хората на по 80 - 90 години ,които ще си идат със или без Ковид?! *** , оставете децата ни да се развиват НОРМАЛНО ! Вече им отнехте година от живота , престъпници!!!

35

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ДА, ЗАЩОТО ВИ ТРЯБВАТ *** РОБИ И НАРКОМАНИ----ЗА ДА ГИ МАНИПУЛИРАТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ НАЛИ ??? ПРОДАЖНИ АКУЛИ, ДОБРЕ,ЧЕ НАРОДИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ СЪБУЖДАТ И ДА РАЗБИРАТ ИСТИНАТА !!! СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ НАРОДИТЕ, МАЛКО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ОСТАНАХА КОИТО ВИ ВЯРВАТ !!! ЗНАЕМ ЧЕ ТОВА И ЗОРА ЗА ВАКСИНИРАНЕ----Е ЗА МНОГО, МНОГО ПАРИ, ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!

34

Възмутен

преди 3 години

До Гогич Учениците изобщо не са в къщи.По цял ден щъкат на групи с енергийни напитки и бира.

33

Анонимен

преди 3 години

Руски учени откриха албански учени!!!

32

ветеринарен лекар

преди 3 години

ГОЛЯМОТО ОТКРИТИЕ !!!! ДОБРО УТРО !!!!

31

Анонимен

преди 3 години

11До 4"Че нали точно такива ни управляват."И те ли са учили онлайн?

30

Анонимен

преди 3 години

До 6 да знаеш"До Анонимен 4"Познавам *** и живи, повЕравай не е добре!"Имах петима вече близки, които не бяха ***, изобщо не бяха ***!Вече ги няма..."благодарение" на вируса!Двама от образователната система!

29

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Те И без Това нищо не научават на Туй Училище.Айде направо и половината ДаскалЕ в неплатена. Че много тежите с вашите 1400леа.Един вчера идва..От Механото- не може да Заварява..не може да Шлайфа...КО ГИ УЧИТЕ БРЕ---НИЩО..!!!!ЦИГАРИ, Биричка,КОМАР, И те тва е...БГ.Ученици от 9-12клас..

28

ddd

преди 3 години

кеф...даскалото умре...вече няма да мъчат учениците...

27

Иван

преди 3 години

В очакване сме на следващата "новина"':"Откриха свръхпотребителя на тоалетната хартия - хората".Сериозно, има ли някой ***, който смята, че много хора на едно място не са изложени на опасност? Това за училищата е от ясно по-ясно. Същото важи за болници и всички обществени заведения с много хора струпани на едно място.

26

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА

преди 3 години

от главата. В РБ направо смърди на развалени ТИКВИ, К.АУНИ, ШАРАНИ и друга гниеща флора и фауна