288

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А ще се отнася до парите 80% от осигурителния доход и на борсата. Това е за всички, това и за тях!"На някой хора, норасата вече им свърши ...

287

Анонимен

преди 3 години

До SharkМного си наежен, ама ще си със сведена глава.

286

Анонимен

преди 3 години

Нямам нищо против хората, които протестират, но много други сме в същото положение. Актьори, хора на изкуството и много други сме без доходи също.При кризи, винаги първо хората се лишават от развлечения! Дори и да отворят, няма да имат същия оборот, защото доста хора ще се въздържат да ходят по заведения още известно време. А ще се отнася до парите 80% от осигурителния доход и на борсата. Това е за всички, това и за тях!

285

Анонимен

преди 3 години

Да, ама братовчеда е готвач, 2400 лева зпалта, пълни осигуровки. Сега обаче кypец, бате! Не му плащат нищо, обаче не смее и да напусне, че няма да вземе нищо, а и не е точно ... момента з асмяна на работа в тая индустрия. Ама него кучета го яли, нали?

284

Shark

преди 3 години

До 317. Хахаха, Бойко, ти ли си??? Ами да, какъв съм, казвам ти веднага какъв съм, избирател, на който чакаш да гласува....нали така!!!! Също съм и данъкоплатец, на който чакаш да плати данъците, за да крадеш от тях и да пълниш шкафчето.....нали така!!! Ей такъв съм, и като такъв ще ти казвам!!!

283

Анонимен

преди 3 години

До Зозо"Да ама на соц. осигуряване не му стигат парите за пенсии и ги доплащат от данъците,<br>по-точно от ДДС-то всеки месец."Е да, ама ако питаш коментиращите тука, не се боряло ДДС, щото ... "клиента го плащал" ... олееееее ....

282

Анонимен

преди 3 години

Няма да им е много изгодно да отворят, но нека ги пуснат. А, и помощите нека са на база данъци платени от преди Ковид-а.

281

1

преди 3 години

Хубави снимки лъхащи доверие за спазване на мерки след като отворят на хора без маски, работещи на минимална заплата, непълно работно време и снимащи се с телефони за 3000+лв...

280

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Данъците не отиват за пенсии!!! Пенсиите са от социалното осигуряване....Да ама на соц. осигуряване не му стигат парите за пенсии и ги доплащат от данъците,по-точно от ДДС-то всеки месец.

279

Анонимен

преди 3 години

До Shark"Не може да затвориш цял сектор, в който работят хиляди хора, цели семейства се прехранват от това и да ги обвиниш, че са виновни, че хората са болни. Това си е геноцид."Шооо паа да не може? Къф си ти, че да ми казаваш?

278

Полицията

преди 3 години

Да запоне да стреля. ако ги избием там, проблемът е решен!

277

Зозо

преди 3 години

Важното е, че БСП повече никога няма да управлява!!!

276

Анонимен

преди 3 години

До 299Така! Тези хора трябва да бъдат вкарани в затвор и стерилизирани, з адан е въдят.

275

Анонимен

преди 3 години

До До 307Данъците не отиват за пенсии!!! Пенсиите са от социалното осигуряване. Всеки се осигурява за това, което ще получи. А това, че Боко събира данъците и осигуровките в чекмедже - е друга тема, нали!

274

Анонимен

преди 3 години

До До 307"Тогава, когато беше тарикат, мислеше ли, че баби, заради твоя тарикатлък, живеят с по 300лв на месец?"Кротни малко, става ли?

273

Мяу

преди 3 години

ПОДДЪРЖАТ ТРОЛОВР

272

Мяу

преди 3 години

Повечето са богаташи, а тези, за които гласувате не са богаташи, милиардери, затова поддържат трикове и изменят реалния вот на хората.

271

Анонимен

преди 3 години

... напред о парии и презрени, напред о роби на труда...

270

До 307

преди 3 години

Я ми яж ушите!Получаваш 25лв, защото работиш на заплата, която ти дават в плик!И, на това му се вика справедливост, защото, когато с твоите данъци, които са нищожни, е трябвало да се плащат пенсии, ти си си свиркал, докато си седял зад бара. Тогава, когато беше тарикат, мислеше ли, че баби, заради твоя тарикатлък, живеят с по 300лв на месец?Не го мислеше, налк? Ае сега мисли! Гледай си средния пръст и виж колко си го заслужил!

269

бай генчо

преди 3 години

кафенето до мен-16 часов работен ден, една сервитьорка на 4-часов договор-естествено за леличките от инспекция по труда това не е проблем - всичко е наред. даже здравна книжка няма, шефчето-напушено пичлеме я загубило някъде.и така на много места, докато корупцията е навсякъде.