170

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм харесвал Мангъров но този път е прав за три неща. Първо, с това темпо наистина всичко ще приключи (не така както си мислят хипохондриците) преди да успеят да ваксинират и 1/3 от желаещите да се ваксинират. Второ, пак в прав текст, бизнесът замира'' тоест лапаницата наречена ковид за някои е на път да приключи. И най накрая, защо наистина никой не си направи труда да тества 100-200 хиляди души за да се види какво наистина е положението? Щото сега си е чисто хвърляне на боб..

169

Ели

преди 3 години

Винаги изпълзява за да допринесе за успокояване на напрежението.

168

Е

преди 3 години

Защо са му ваксини, нали иска стаден имунитет !?!

167

Dido

преди 3 години

Да разбираме, че това лято вируса ще изчезне!?! Ама според мангъра вируса щеше да изчезне миналото лято и шеше да си къса дипломата ако не стане! Ама и двете не се случиха!!! Продължавайте да му вервате! Вкарайте го и на рахат да е депутат!!!

166

Анонимен

преди 3 години

Спокойно,Мангъров,едни пари се менкат тука,като ги разпределят всичко ще се оправи!

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Колко твои близки ги няма и защо точно Мангъров е виновен за това?

164

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183"Радев веднага да му даде медал и кутия аспирин!"Радев дарява само анонимно! Като анонимен може да се завъртиш около президентството - току виж намажеш нещо!

163

анонимен

преди 3 години

Да хванеш грип, хрема, простуда е чече някак си просташко едва ли не! Само и единствено КОВИД! И все пак къде се дянаха тия просташките грипове, хреми...., че направо ми домиля за тях?!Къде са ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена да ме светнат!?

162

Анонимен

преди 3 години

Радев веднага да му даде медал и кутия аспирин!

161

Анонимен

преди 3 години

много голям

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Че кий е твърдял, че няма да мине (освен ако не се ваксинираш). Въпросът е как ще мине и дали ще те има след това. Защотонай-малко 5 мои близки вече ги няма заради това недоразумение и други подобни на него.

159

НЕ ДАЙ БОЖЕ

преди 3 години

МАНГЪРОВ - ЗДРАВЕН МИНИСТЪР !!!! МЕНГЕЛЕ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ АНГЕЛ, СУХИ СЪЧКИ!

158

Чоко

преди 3 години

До АнонименИнтересно ти направо си за лабораторно изследване. Два пъти болен от Корона. Единия от пътите не си бил болен от вируса това е сигурно.

157

Анонимен

преди 3 години

Престанете да сее занимавате с хора без стойност и човешки качества. Научете се да различавате МНЕНИЕ от ФАКТИ. Последните идваат с таблици, числа, изследвания, а мнението го диктуват политически, религиозни или други общности за промиване, избелване и изглаждане на мозъци. И го правят доста успешно трябва да им се признае.

156

Анонимен

преди 3 години

Преди два месеца за Мангъров имаше само минуси, сега повечето му дават положителна оценка. Явно им писна на хората всичко това. И наистина тай ще се акаже прав, че това ще мине през всеки.

155

До ямболския

преди 3 години

Питай вашия кмет как го изкара??? И питай Искра Радева дали е имала температура 39, 6 и с двойна бронхоптевмония???

154

Анонимен

преди 3 години

Ета какво като в листите на АБВ?Човека си е кадърен и взел правилното решение.Разбрал е че в листите на герб са само некакви калинки и ***.

153

Анонимен

преди 3 години

тик---вун да не ги е платил предварително кат самолетите. ша се каже че няма нужда от тях

152

Анонимен

преди 3 години

Заради тази джумерка измряха хиляди българи, бключително млади. *** - до юли трябваше да сме приключили, иначе щял да си скъса дипломата, младите напред, и пр. глупости, които струваха човешки животи.

151

Ямболски цървул

преди 3 години

До Питър ПанМомче....в повече ти идват субстанциите,които ти пречат на нормалното мислене.