50

Голям рев

преди 3 години

Стига сте ревали. Цените са безбожни в добрите ресторанти -100-300 лв на човек за една вечеря, а в другите- мръсотия, гадна храна, менте алкохол!

49

Анонимен

преди 3 години

Нагли сте и то много! Не стига, че хората с честно плетени данъци ви издържаме, бездарни (не всички, но голяма част) cepвитьорчета, неплатили и стотинка данък, защото сте със заплати в плик, ами и наглеете? Намерете си друга работа, бе! Доста сервитьори знаят, че това е работа за ученици и студенти, а не градят "кариера" в пропадналите вертепи! Никаква, ама никаква помощ за вас! Добрите заведения ги видяхме кои са- не само, че не затвориха, а едвам смогват от онлайн поръчки и взимане от място.

48

Анонимен

преди 3 години

Поне 6 месеца, след като отворят не трябва да се яде в непроверен ресторант. Представям си какво са набутали по фризерите и какво ще дават на хората да ядат.

47

Нагли, та дрънкат!

преди 3 години

Защо протестират??? Формално се осигуряват на минимална заплата на 4 часа. Сега им плащат 24 лв на ден, а ще станат и 28 лв!

46

Анонимен

преди 3 години

До 46На теб може да ти е по-добре, обаче на нас останалите ни е по-добре с кафета и заведения. Никой не те накарва да ходиш, като не щеш.

45

до 37

преди 3 години

ДО КРЪЧМАРЯ-----------------------------Драги ми кръчмарю,ако декларираше всички свои приходи сега спокойно щеше да си вземаш 80%. Ама ако декларираш 500 лв /мес. естествено,че няма да ти стигат.Освен това ако си кръчмар от 20 г и беше спестявал по 1000 лв/мес. щеше да имаш достатъчно пари за кризата.Обаче ти си ги профукал за вили,лимузини,к..ви,воаяжи и пр.,затова сега ревеш.

44

Анонимен

преди 3 години

и като отворят заведенията какво - не стъпвам там чудо да стане!!!

43

Анонимен

преди 3 години

В знак на протест, не печете никакви кебапчета за изборите. Хайде да ги видим как ще спечелят изборите без скара!

42

Анонимен

преди 3 години

Заведенията в Булгаристаня:1. Навъсени сервитьорки, все едно си им длъжен.2. Неадекватна музика, несъобразена с клиентите.3. Храна и алкохол - най-евтините и фалшивите. 4. Тоалетни - мръсни, плачещи за ремонт.5. Цени небесни.Я по-добре не отваряйте изобщо! Нито сега, нито на 1-ви март, нито след 1-ви март, нито никога. По-добре е без вас.

41

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Те не само продават забранени вещества,но и на същото място перат паричките.Ей това е далавер-импекс.

40

Анонимен

преди 3 години

Покрай тази пандемия разбрахме кой е Ричи Алибегов.Ако в заведението му цари същата хигиена, каквато лъха от него, няма значение дали е отворено или не е - не стъпвам там!

39

Анонимен

преди 3 години

Две полезни неща от пандемията - много хора разбраха, че са давали пари за глупости, и всички бизнеси във въпросния, които стават за нещо ще оцелеят - има няколко ресторанта и пицарии, откъдето поръчвам се счупват от поръчки за вкъщи. За останалите *** и търгаши и грам не ме е жал.

38

Анонимен

преди 3 години

За тия дето постоянно скачат да искат и не спазваха мерки в заведенията си, и крият данъци, и продават нелегален алкохол, и наркотици, и не осигуряват работниците си и плащат рушвети, и... не ме е жал.Скъпите ресторанти отдавна минаха на кетеринг.Жал ме е за малките, които изгоряха покрай тях и които си спазват и мерките и законите. Защото те ще го закъсат и фалират. Другите дават зор, защото доставчиците на нелегалния алкохол, дрогата и рушветчиите си искат парите, а почва да няма от къде.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако Алидагоебов да вземе да се изкъпе, обръсне, подстриже публично пред Рафи ще си взема едно кафе за навън оттам. Ама времето на салатите по 25-30 лева, които струват 2-3 е отминало :)

36

Клиент

преди 3 години

До КръчмарИ вие мен ме лъжете с фалшив алкохол, некачествено обслужване и лошо отношение.Заслужавате си съдбата.

35

въпросче

преди 3 години

а тия дето системата и убива и мая общата ше се присъединят ли към протеста на кръчмарите ? :)

34

По

преди 3 години

Добре ,да им дадат по едно гребло,да си заработят помощите,като чистят тротоарите!А хХазарта да ги забавлява!

33

Кръчмар

преди 3 години

Мутрата от Банкя, Коце Ботоксът и палячовците от НОЩ заявиха в края на ноември че ни затварят до 21 декември, за да намалеел натиска върху болниците. Ние се съгласихме. Те ни излъгаха. После говориха за началото на януари. Излъгаха. После 31 януари. Отново излъгаха. Сега говорят за 1 март. Като дойде 1 март, ще стане Великден и така нататък. Натискът отдавна намаля. Епидемията никой не можел да предвиди кога ще приключи. Единственото сигурно нещо е че ние останахме излъгани за пореден път.

32

Не ми пука

преди 3 години

Въобще не ми пука за тях-2/3 са за фалит и без ковид:мръсни ,лоша храна , отвратително обслужване ,смрад и надути цени.Не знам кой ще им стъпи в мизерните заведения ,след като всички знаят ,че там "хигиена" е виртуално понятие, а много хора боледуваха тежко ,загубиха близки и срещу тази болест няма траен имунитет. В Ст. Загора има точно3-4 заведения които стават ,но те и сега се пукат от работа за храна по домовете.Точно ще се отсеят добрите заведения, а другите да ходят да копат на полето.

31

Анонимен

преди 3 години

Пред МС ли отваряте или?