39

Анонимен

преди 3 години

Те и българите смятаха, че при американското партньорсто при демокрацията със запада ще живеят като западняци, но се оказа че живеят в страна от третия свят, превърнати са в депо за слуги е евтини черноработници, първи по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

38

Анонимен

преди 3 години

Времето на Джо Байдън изтича, часовника цъка..Цък, цък, цък. Дъждовете ще отнесат всичката либерална смет в реката.

37

Анонимен

преди 3 години

Търсих в нета ...министрите на Байдън каква народност имат ,указа се че 10 от тях са израелци ) не се изненадах )

36

1

преди 3 години

До реалнафантазия"Всичко е една добре подготвена диверсия... дезинформация в дезинформацията... :)"Изказването върви горе долу по линията на техните изказвания "там, някой, свише. Нещо има".Истината е следната: във ВСЯКО общество има хора, които по една или друга причина са леко изолирани и вероятно леко или по-силно неуспешни. Тези хора винаги си изработват защитни механизми да си "обяснят" нещата. Колкото по-отнесени от реалността са обясненията, толкова по устойчиви са ....

35

човек

преди 3 години

Бидона ще си ходи ,но кога и как се решава всеки един момент от времето му. Плана се разгруща и заложените капани са в действие . Това ,което ще направят сарещу Тръмп ще се обърнв срещу тях. Света е вперил поглед в тази битка и не само .Не само . Все по-малко врътки им остават. Тази година е много забавна и онези ,които са още в сънно състояния да сложат коланите и под ръка да им са хапчетата и водата...

34

Анонимен

преди 3 години

Също както религиозните секти,природозащитните организации,общностите за опазване на климата,така и тези конспиратори са използвани,за да напълнят джоба на шепа хора.Сами по себе си каузите са хуманни и праведни,но са злоупотребени и са пречупени през призмата на икономическата подкладка . Овцете сте Вие,драги конспиратори,а не ние-хората потърсили и намерили щастието в наричанито от вас " робство" .Ние си го наричаме ЖИВОТ !

33

Анонимен

преди 3 години

САЩ е кoрпорация подвасална на англосаксонските колониалисти, флага на САЩ се произвежда в Китай и представлява корпорацията САЩ. Декларацията за независимост е само един лист хартия, колкото и Украйна е независима от Русия толкова и САЩ са независи от британските банкери 10-то поколение и либералите са подвластни на Сорoсоидите педофили кабалисти жендари.

32

Анонимен

преди 3 години

Тези конспирации не са сериозни, но пък либерастките конспирация са още по-абсурдни, макар че благодарение на тях демократичните комунисти спечилиха изборите и сега онази мумия, заедно с няколко дузини болни ненормалници, обитават белия дом.

31

пияница мистик

преди 3 години

Оооо, значи сме ги минали отдавна американците. Тук, в този форум пишат 95% от онези 80%-те на професора. И вярват досущ на същото, в което вярват тези мал0yмници, като клошаря на снимката с гуменките на бос крак :)))

30

Анонимен

преди 3 години

САЩ не е държава, а затвор. Във САЩ нямаш право да си бял мъж, да имаш полова принадлежност и си длъжен да обичаш чeрнитe затворници живеещи в затвора САЩ. Белите мъже се принизяват до нивото на жени, което е сексистки расизъм срещу белия мъж.

29

До 27

преди 3 години

Не,не мечтая,а съм !!! Тук съм ,защото близък мой приятел си пропиля живота в "търсене на истината" .Остана ерген на 44.Живее с майка си и баща си.И не спира да преследва извънземните,да обикаля Пероерикон,Татул,Утробата мислейки,че ще му доставят безсмъртие.Вярва на очевидно полудели хора като Бойко Рангелов и Лъчезар Филипов,вярва на ю туб.Спря месото и млечните продукти.Придоби болнав вид и пожълтя.Не се интересува от абсолютно нищо друго ,освен неговите си неща-трето око,епифиза,кондолини .

28

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ще им промият мозъците на тия мисири, щом са се преместили на социалната мрежа на КГБ-ФСБ Телеграм. Унили, унили ама от там вече почнаха да ги надъхват преди да е изтекла и една седмица от инагурацията на Байдън.

27

До 24

преди 3 години

А ти мечтаеш ли да си този човек? След като си тук предполагам отговора е "да"? :)

26

Анонимен

преди 3 години

14 помнещ"Това са болни мозъци Тръмпофили уви! За съжаление ги има и в България такива.Има и Бойкофили мислещи и желаещи др Борисов да ги клати докато тръгне с памперс и патерици! Такива както тогава подържаха гусин Костов от мракобесническата партия СДС! От 10 г сме в застой!Една партия,един ръководител както беше през соца.С тази разлика че на Живков вярваха поне 80% от населението ни..."Не е вярно! 80-90 % лъжехме, че му вярваме и псувахме тайно! Партийците включително! И се крадеше!

25

Martin Bormann

преди 3 години

Кралицата на мравките седяла лениво на трона си и си помислила, че е господ..... Минал мравояда, закусил, оригнал се звучно, препикал останалото от мравуняка и продължил..... Извод: дори и най-наточената мравка си остава само.... мравка в крайна сметка. Поздрави на глобалистите илюминатчета хехе

24

Анонимен

преди 3 години

Благодарен съм на Бог,че всяка сутрин като се събудя,не ми се налага да мисля за Свещената Римска империя!Колкото по-скоро тези хора разберат,че трябва да потърсят щастието във възможностите,които ти предлага парадигмата днес,толкова по-бързо ще осъзнаят,че си пилеят живота в глупости за конспиративните теории.Щастлив и успял човек,с димамичен и разнообразен живот,човек с прекрасно семейство просто няма време да мисли за конспирации.

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Онзи с рогите къде е ... не се вижда на снимката, да не са го хоспитализирали в някоя клиника ... а иначе сектата на сатанистите явно пак получава послания свише и ще прави поредният си пърформънс ... ?!

22

Анонимен

преди 3 години

дано да стане, но глобалистите не вярвам да го позволят

21

Martin Bormann

преди 3 години

Повечето населени места в Америка са корпорации - даже го пише на тебелките при влизане в града. В Европа е абсолютно същото. Разликата е, че не го пише на табелките при влизане в града :)) Виждате ли съществената разлика?

20

Анонимен

преди 3 години

я по открито карайте с пропаганди и конспирации.. няма нужда да се криете зад "новинарската" маска