111

Анонимен

преди 3 години

До До 111"А BLM извършиха ли нападание над държавността? Или при тях няма проблем, защото са другари либерасти като теб?"Мда, застрелването на хора от полицаи въобще не е злоупотреба с власт зад гърба на държавата.Знам, че сте тролеи, но не сте толкова зле да не знаете разликата между оправдан и неоправдан протест. Полудели от конспирации "протестъри", нямат нищо общо с хора протестиращи за основни граждански права.

110

А така

преди 3 години

Сега Джаксън ще го направят комсомолец.

109

Ленин до Usa

преди 3 години

Внимавайте какво си пожелавате !

108

До 111

преди 3 години

А BLM извършиха ли нападание над държавността? Или при тях няма проблем, защото са другари либерасти като теб?

107

Павлик Морозов

преди 3 години

Много хляб има да ядат още американците, не могат да ни настигнат, нас руснаците по предателство.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109"Съвсем демократично е да пишеш доноси за близките и роднините си и да ги предаваш на вашингтонското КГБ. Трябва да го наградят с орден червено знаме на труда за самоотвержеността му."Съвсем в "семейните и православните ценности" влиза, да криеш престъпници, извършвали нападения над държавността. Лично Поп Гундяев ще награждава защитниците на такива "ценности".

105

Анонимен

преди 3 години

BLM колко града разрушиха, колко мародерства извършиха, колко хора пребиха, но нито дума за техните престъпления, напротив само възхвола на техните "геройства". А едни други хора изразиха недоволството си срещу законодетелния орган на САЩ и сега са сатанизирани, най-лошите хора на света. Двоен стандарт ли това според вас?

104

Анонимен

преди 3 години

Съвсем демократично е да пишеш доноси за близките и роднините си и да ги предаваш на вашингтонското КГБ. Трябва да го наградят с орден червено знаме на труда за самоотвержеността му.

103

До 96

преди 3 години

Да бе, не бях се загледал в шапката му !

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98"Мен лично би ме било срам този да ми е син."Ако този ти е син, според написаното ти се престъпник, който е щурмувал Парламента на родината си на базата на *** теории.Ако е така честно казано няма никакво значение дали те е срам, защото си за извозване от Чистота.

101

Анонимен

преди 3 години

Аз знам но баща му не знае.

100

Но

преди 3 години

Ако бяха ''демократи'', щяха да им ръкопляскат като на ''герои, борци за свобода и демокрация'' !

99

r3v0lv3r

преди 3 години

Колко много странни коментари, очевидно е, че момчето няма опит в живота и е действало първично без да осъзнва последствията. Опитвало се е да предпази баща си да не направи нещо глупаво, а не както се опитвате да го докарате да го е предало, заради някаква идеология. Сравнението ви с комунизма са направо смешни, там държавата ти плащаше, за да си информант.

98

Handel

преди 3 години

До Анонимен 101:Проблемът е е демократичните комунисти не ходят на работа и нямат грижа за прехраната си. Те живеят напълно безплатно за сметка на социалните и разни фондации на Бил Гейтс и Copoс, така че могат 24 часа в демономщието да се занимават с погроми и демонстрации. За разлика от тях тези, които ги хранят (и откоито идват парите и на бил гейтс и подобни) работят, гледат деца, плащат данъци и нямат свободни месеци наред да правят золуми.

97

Анонимен

преди 3 години

В една мъдра книга пише "Почитай баща и майка си...". Явно младежа не я е чел. Пак там пише и "Не убивай!". През соца тази книга беше заклеймена, а героите на младежите бяха предатели и убийци. Хайде сега последователите в Калифорния на Митко Палалузов (извършил убийство на 15-16 годишна възраст) да вземат оръжие от домашния си арсенал и да покажат докъде може да стигне човешката деградация. Ние видяхме безбожието и соца какво е, сега е ред на американците.

96

Другарят Байгън

преди 3 години

Коомунисти....Коомсомолци....Пионеери...

95

Анонимен

преди 3 години

Трябва да стане много зле, за да се тръгне към подобряване - американците ще видят колко струмат демократичните комунисти и на следващите избори ще ги изринат. Лошото е че през този мандат на Байдън ще има много насилие, това което се случва просто не е нормално.

94

Прхх

преди 3 години

Подобни статии са си преразкази по картинка. Нито им знаем отношенията, нито какъв баща е бил - добър, лош, биологичен, втори, пастрок, грижил ли се е за него или е къркал по цели нощи, тормозил ли е близките си и т.н., един бог знае. Има родители насилници, пияници, наркомани, извратеняци, които и да разчекнеш им е малко. Ама тука народа се упражнява, приемайки, че всичко е черно-бяло, бащата е синеоко бебе с дрънкалка, а 18г. дете демон - отцепредавник. Ама в този сайт толкоз.

93

Анонимен

преди 3 години

Мен лично би ме било срам този да ми е син.

92

шака зулу

преди 3 години

ето така се раждат скапаните зомбита,балсам за deep state