20

преди 3 години

Въпрос: С колко ще падне ползването на таксите при новите цени ?

19

Решение

преди 3 години

Утре си купувам файтон и започвам да возя пътници ! Хем екологично, хем познавателно - ще видиш спокойно много хубави неща , построени от ГЕРБ !

18

бай Лазо

преди 3 години

Ега не се качим!Мизepници!!!

17

BANKQNSKi TRUP ISTIN

преди 3 години

Браво на "генерал" Борисов. Успешно УМОРИ ОТ ГЛАД хиледи хора в държавата. Само седмица след, като разпореди на всички медици и държавни служители да се стегнат и за Коледа да няма Живи, чудото се случи.Господ да го убие Тиквеника да му конфискува мръсните крадени пари и да погребе лично Раково болните му Евнуси.

16

Грешка правят

преди 3 години

Такситата не разбират че с това увиличение само ще загубят, криза е народа страда а те вдигат цените...

15

Анонимен

преди 3 години

Помпят с минимум 50 стотинки на всеки мигач. Мизерни и миризливи таксита с миризливи шофьори. Не спазват никаква дистанция. Спират внезапно пред автобусите. Може не само да те ограбят... но и да те блъснат навсякъде в Пловдив. Спират като катъри на лед да събират клиенти. Нагли са.

14

хахаха

преди 3 години

Дреме ми фара за файтонджиите че щели да дигат центе -да си се возят сами

13

ха-ха-ха

преди 3 години

Малко е, нека да е от пет до седем пъти.

12

Анонимен

преди 3 години

Тва го правят за да убият малките фирми и да останат ромите от ок супертранс и йелоу такси.От 20 год ползвам таксита как веднъж не видях един нормален в тия две фирми.

11

Анонимен

преди 3 години

На такси не съм се качила повече от 10 години. В Пловдив всички таксита са с помпи на мигача или на друго място и помтят по левче когато си искат. Така вместо 5 лв. може да платите 15 за същото разстояние.Да си чоплят слънчоглед по стоянките! За мен не съществуват откакто брутално се опитаха да ме измамят с над 10лв. повече от сумата за същото разстояние.

10

Анонимен

преди 3 години

Имам кола а когато съм пил, жена с книжка, при това въздържател. Да се оправят както могат, аз поначало не харесвам такситата, повечето са мръсни, разтропани а водачите им мърляви скунксове, известни с това че много разбират от политика, футбол, коли и жени.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7То като работеха нощните клубове много пияни се качваха на такси за да се приберат а сега не знам от къде намират пътници, че и увеличават цената.

8

Гого

преди 3 години

Това е добре тамън че станат като във Япония скъпи таксита само за хора със пари

7

Анонимен

преди 3 години

Масово не включват апарата. И като ги питаш защо? Отговарят: Аз не съм на работа в момента, но понеже не стигат коли, диспечера ме извика.

6

Хахахах

преди 3 години

Лобистки закон! Возете се на градския и на спарк, не ползвайте бакшишите!!!

5

Анонимен

преди 3 години

ще си се возят сами и без това им намаля яко работа ще намалее ама много яко

4

Минко Йелоу такси

преди 3 години

Ба, аз със начална такса от 90 стинки от летището до центъра докарвам 30 лв. Хич не е важна началната, може и да не се бута. Понпичката му е майката

3

Анонимен

преди 3 години

Това е проблем за тези които ги ползват най-много голяма част от стотинкаджиите да умрат от глад.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще си седят по спирките да чакат. Аз лично се отказвам напълно от тази услуга. Е мръсните им автомобили,шофьорите от малцинствата и с присъди почти всички,ай не мерси. Градският транспорт си седи на 1.60,и е доста по-поддържан.

1

Анонимен

преди 3 години

*** таноп, министърът ще определят цените.Цените ще ги определи пазара. Търсене и предлагане. Таксиджиите 5 лв да направят цената, като няма клиенти, какво ги топли високата цена