148

ЛОК

преди 3 години

Доста глупости са написани. Какъв Радев за 2-ри мандат?Този, че си ходи завинаги.Изпя си песента.

147

Пак по опорката?

преди 3 години

До Радев-матрьошка: Това ли сега извади от копи/пейста. Хвърляй зар за номер от списъка за да не се повтаряш.

146

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

На 05 април ще има официално посрещане на Малката булка от Банкя в Централния софииски затвор .

145

Грипен Фигуранта

преди 3 години

Празни мераци, на един Празен човек. След няколко месеца ще бъде само още едно мръсно петно в нашата история.

144

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

143

V

преди 3 години

След малко гледайте Сашо Диков ще разобличи мафията герб. Да видим дали Антон Тодоров като дупитат от герб продължава да продава книгата си ШАЙКАта герб .Ако това е истина значи герберасите са интересуват само от вашите пари а не от вашия интерес ;) Мафията герб ще бъде разобличена. Той показва и как едър земевладелец бяга от мафията герб и еврогейския в САЩ ;)

142

Нищо ново

преди 3 години

До Чебурашка: Не ме разсмивай, Чебурашка. То бива г'лупости, но чак пък толкова...Чети Уикипедия:През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във ВА Г. С. Раковски, като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000г. Завършва Air War College САЩ.

141

ЕЛИ

преди 3 години

НЕ РАЗБИРАМ--ТОЙ ПРЕЗИДЕНТА ПОСТОЯННО ГОВОРИ ЧЕ ИМА КОРУПЦИЯИВАНЧЕВА Е ХВАНАТА НА КАЛЪП С БЕЛЯЗАНИ ПАРИ И НЕ Е ОСЪДЕНАПРЕЗИДЕНТА МЪЛЧИКАКВО ПО ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е НУЖНО ,ЯВНА ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ ПРИ ИВАНЧЕВА И ВМЕСТО БЪРЗА ПРИСЪДА СЕ МОТАЯТ С ГОДИНИ

140

смях в НС

преди 3 години

фигуранта втори мандат ?! е айде малко по сериозно де !

139

от форумите:

преди 3 години

" Фуражката е изпитано предпазно средство срещу проникване на акъл в главата ! "

138

истина е

преди 3 години

Радев е президент на народа ,а не на БСП, или която и да е партия !

137

До тролската дружина

преди 3 години

Има тук един дежурен гербаджийски *** който публикува серийно г'лупости от копи/пейста си. Кажете му да не се престарава.

136

Анонимен

преди 3 години

Дистанцирал се друг път, сега е с ЦЦ.

135

срам за институцията

преди 3 години

Червено терсене с чорапи резеде ...

134

Нищо ново

преди 3 години

До гражданин на София: Гражданин от Долна Малина ли си? И си ходил на обмяна на опит в Горна Диканя? Чети Уикипедия за президента Радев:"През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ."Ignoratia non est argumentum - Незнанието не е аргумент

133

@ @ @

преди 3 години

Експериментът пенсиониран зелен чорап да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен. Време е Фигурантаa да се преквалифицира като пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

132

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаПонеже не прави нищо.

131

джендър

преди 3 години

само мекотелите и троловите не са разбрали че Радев печели от раз втори мандат ако поиска мандат със Байдън и Меркел и без тях-и платените соц.проучвания дават над 60% твърдо вот кое не разбрахте

130

гражданин на София

преди 3 години

До 142Стига с лъжата, че Радев е учил в САЩ, просто е би на обмяна на опит!И английският му съвсем не е перфектену, въпреки дългосрочнитебезплатни езикови обучения, организирани от МО.

129

Време за промяна

преди 3 години

До кръгла нула: Кръгла нула си ти, жалък гербаджийски ***. А президентът Радев има два пъти по-голям рейтинг от бат'ти Бойко.Само г'лупости ръсите.