82

Библията,

преди 3 години

с която Джо се е заклел, сигурноно е "светото писание" на мормоните.

81

V

преди 3 години

Не бой те са бай *** е приятел на бай Даньо и сега ще си поръча самолетоносач от братските САЩ .За без пари 10 милиарда например .боко ги дава ;) Той е дащен .Ако беше жена нямаше да излиза от родилното :)))

80

Ямболски цървул

преди 3 години

До 87Нито съм червен,син,или пимбян.Обективен съм.А ти сигурно си син,който ходи на църква по велик ден и Коледа и гледа новини по телевизията,и турски сериали.

79

Анонимен

преди 3 години

През мандата на Тръмп:САЩ не започна нито една война!!Факт!Безработицата в САЩ достигна минимум невиждан от 1952г.!!ФактИкономиката на САЩ отбеляза 300% ръст!Факт!!Нелегалната имиграция беше свалена с 47%!!Факт!Трафика на наркотици беше свален с 30%Факт

78

М-вото на Истината

преди 3 години

При новата роля на големите социални мрежи като поделения на Министерството на истината, е ясно, че Байдън ще изкара целия си мандат като президент на САЩ. Без значение дали ще доживее до неговия край.

77

Рашко

преди 3 години

Факта, че болшинството българи не подкрепят политическия избор на САЩ, ме кара да вярвам, че този избор е правилен. Съдейки по резултатите от политическия избор у нас, мога еднозначно да заключа, че болшинството българи не могат да направят правилен такъв!

76

Анонимен

преди 3 години

"Републиканци за България" вече са като "Предатели на Америка".Вятърът на промяната ги отвя при "Тръмп общество".Тръмп беше гуруто на всички конспиратори и луди пророци в България.

75

По-сдухан

преди 3 години

президент никога не са имари САЩ! Той е една мумия, един труп. Взел властта с невероятни измами! Не го чака нищо добро!

74

Анонимен

преди 3 години

Таварищи фашисти, как е, как е, скимтите ли от ужас зад клавиатурите?Ай честито!ХА ХА ХА ХА

73

пияница мистик

преди 3 години

До 71Тръмпугера не започна нито една война, защото беше един страхливец и нерешителен тъпaнap. Също така и джуджешка п0дл0га. Даде така шанс на късобаджачестия да си мисли, че е голям фактор, както и на Ким Грух. Нищо, сега Байдън ще ги постави и двамата на мястото им. Също така Дъмб беше и най-глypавия Президент на САЩ. Това да караш хората да пият белина срещу К19 говори красноречиво какъв е. И това да се кара с медиите чрез Тъитър беше основната му задача за 4-те години управление

72

Бау

преди 3 години

дуфусите, които до последно казваха, че Тръмп ще си остане, сега се чувства доста тъпо :D

71

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулЧервените отрано сте започнали да пиете, тъй че нормално да виждате разни неща.

70

Ямболски цървул

преди 3 години

Този психопат няма да изтрае дълго.Виждам скоро страшна гражданска война в САЩ.

69

Анонимен

преди 3 години

Кучето Тръмп ще бъде предадено на Ирак за съдене.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77"Тепърва лошото зпочва."За комунистите тепърва лошото започва, да. 4 години ви оставяха да сеете червената проказа. Купона свърши.

67

Анонимен

преди 3 години

Очаква ги перестройка с елементи на културна революция.--------------О, дааа...Ще наблюдаваме как хЪмерика се превръща в Съединени Щати на Содом и Гомора!ЛГБТ-то ще окупира всички политически, културни и медийни ресурси у Щатите, не съ и съмнявйте!А, външната политика на Бидоня ще бъде много по-сдържана за разика от тази на Тромпетя.Израел шъ имат много главоболия с Бидоня, много повече от Москва!

66

Анонимен

преди 3 години

Леле цензурата е ужасна тук, а защо не цензурират медиите когато ни лъжат и подвеждат?! Лапачи на мърсотия сте!

65

помнещ

преди 3 години

До 51...Виш сега момчето ми.Масата млади българи подържащи Тръмп клоуна.Не разбират нещо съвсевм елементарно! Както и Ти самият разбира се! За 4 години Колко се Чу за Американското НАТО? В което И ние сме гола " членка" ? Почти нищо и сякаш БЕше замръзнало нали? ЗАщо? Ами много просто за малка част следящи инстинската световна политика. Тръмп Не нападна никого нали? Е как да го прави след като Изникна "КОРОНКАТА"? ТЯ ЗАМЕСТИ ВОЙНИТЕ КОИТО АМЕРИКА ВОДЕШЕ С ГОДИНИ БЕЗ ПРИЧИНА! Сещайте се нататък!

64

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън ще яко ще прецака света.Тепърва лошото зпочва.Старец с деменция начело на една от най мощните държави е адски лоша комбинация.Бог да ни е напомощ

63

Тоя говори

преди 3 години

Пълни глупости. Америка никога не е била расистка държава. Подготвят диктат на малцинствата чрез фалшиви обвинения в расизъм.