127

много идиоти има

преди 3 години

в тая малка държаваВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ ВЗИМАТ МЕРКИмерки няма само в стрнаите от третия свят и банановите републики, където президентите тънат в злато, а народа измира като мухи

126

До House M.D.124,

преди 3 години

"Колеги, простете енциклопедичното ми невежество, но къде се намира област Нидерландия?"Питай Цвета ПК-тоП - премъдрата, тя е по географията и ще да е наясно с тая "област".

125

Гробокопач

преди 3 години

Пичове, докато не бутнете Бойха и след това не го пратите при Илия Павлов, не мой са надявате на лайф;))) Трябва да разберете, един път завинаги, че Бойха е тук, наистина да ви "оправи";))) във вулгарният смисъл на тва понятие. Ако бутнете Бойха, и щабът "НОЩ" ще се разпадне и нема веке, некви дофторчета да ви определят животът.

124

Анонимен

преди 3 години

Докато умувате, животът ви си отива, ден след ден.

123

Анонимен

преди 3 години

Я, вървете, турете си по някоя инжекция, купете си по една нова маска - шопинг терапия да си понаправите, че явно от старата сте издишали всичкия кислород и нещо не ви работят съвсем тик.вите, идете на слънце, разходете се - ще видите, че телата служат и за друго, не само за кибицане пред компютрите и телевизорите. Може и да ви просветне какви сте нещастници!

122

Анонимен

преди 3 години

Трябва да затворим теб, другарю, шефовете ти и няколкото клакьора - хипохондрика, които ви подскачат нажежено пред телевизора в хола от диваните. За по-дълго да ви затворим, да ви полекуват там, че поне да се кротнете малко от малко. Достатъчно поразии нанесохте. Ама нали не е на ваш гръби и доите от бюджета заплати-какво ви интересува друго? А, да, това че бюджетът е напривършване още в началото на годината-на такива като вас, по голрните етажи е все едно. Чудя се само на акъла на ковид-иотите

121

Анонимен

преди 3 години

Кунчеееев,абе ти що не искаш да се имунизираш?Нямаш доверие на ваксината ли?И Балтов и той не ще.И Боко не ще.И 70% от докторите не щат и още толкова от учителите.И това са хора на първа линия.И к'о пра'им сега?

120

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е от министерството да изпратят майстори който да зазидат желаещите да се затворят а останалите да не се затварят

119

Анонимен

преди 3 години

Както пишете по десет страници опровержения за "конспирациите" около ваксините, може ли сега да напишете половин, дори само четвърт страничка, в която да пише посредством какви изследвания, с какви научни методи е изчислено и установено, че има "70% по-заразен" щам на вируса? Просто едно микроскопично материалче да опише как са разбрали, понеже почва да изглежда ЧЕ СА СИ ГО ИЗМИСЛИЛИ.

118

House M.D.

преди 3 години

Колеги, простете енциклопедичното ми невежество, но къде се намира област Нидерландия?

117

Анонимен

преди 3 години

До dmxА може и Единствен пръстен ги владее.Единствен той ще ги открие.Единствен ще ги събере.И в тъмнина ще ги обвие.

116

До Ядосания граждани

преди 3 години

Ти пък за какво си ядосан. По-добре да затворят теб, тъкмо ще възобновиш с е к с уалния живот и ще тушираш напрежението

115

Анонимен

преди 3 години

Сърбите започнаха масова ваксинация с китайска ваксина.В Китай от няколко месеца няма нито един заразен.Е,последните дни се появиха тук-там огнища,но при 1 милиард и триста милиона население,това е нищо.Явно тяхната ваксина работи.А ние в ЕС сме ваксинирали 20-тина хиляди човека и ваксинирани медици пак са хванали ковида.Да се смееш ли,да плачеш ли.

114

Лидия

преди 3 години

От Лондон мога да кажа, че тук е истински мор. Сори, че ви развалям раздумката, но тук наистина е страшно. По цял ден вият сирени на линейки. Нищо не е преувеличено. Явно у дома е тихо и спокойно. Дано си остане така. Нас това ни крепи тука. Че близките ни са на сигурно. Няма да се връщам. Страх ме е че мога да домъкна нещо на мама. Бъдете здрави хора!Обичам ви

113

Иван

преди 3 години

1/3 от населението на страната се е срещало вече с вируса - около 2 милиона души.За стадния имунитет трябва още толкова хора да се срещнат с него.До края на тази година би трябвало да се случи по естествен път.

112

Анонимен

преди 3 години

ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ

111

Анонимен

преди 3 години

Тия от щаба станаха ТВ звезди.Вместо да работят обикалят студията и рекламират ваксините.Производителят ли им плаща за това,или хвърлените пари да не отидат на вятъра.

110

Анонимен

преди 3 години

Те го устатовиха след като Англия напусна ЕС.Ама ти си трай, да не ти се смеят, че разправяш конспирации.

109

Анонимен

преди 3 години

И така, ден след ден, животът ви минава в криене.Поне ще сте запазени за червеите, като ви заровят.

108

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, стига пита за ваксините? За тебе само групов имунитет!