34

nina

преди 3 години

Да,70 милиона поддръжници на Тръмп,промити мозъци и "червени вратове",размахващи оръжие.На интелигентните хора им писна клоунада та и простотията на Тръмп,които само много говори и до там.Великата ограда",която построи на американците с техните пари-мексицанците мятат стълбите през нея или директно режат метала. Ами не става да се правиш на ***,трябва си и акъл да си президент,а Тръмп очевадно го няма.

33

Западната толерастия

преди 3 години

и псевдодемокрация,които привилегироват маргинални групи по раса,етнос,секс и пр.ще доведат до големи сблъсъци между привилегированите инормалните хора.Лансирането на въпросните маргинали взема чудовищниразмери по медии,НПО-та,а вече и на държавно ниво в САЩ и кара нормалните,масата,тези които създават благата,да се чувстват пренебрегвани за сметка надругите,които са крещящи за повече консуматори.Справедливостта е накърненаи обикновените хора ще търсят възстановяването и с всички средства.

32

...

преди 3 години

Ами каквото сами си направиха американците,никой друг не можА да им го направи.Та те така.

31

SS

преди 3 години

става дума за военните

30

DD

преди 3 години

Тя измислената демокрация умря ,реалния килър е задкулисието Шорош и другите изроdи.Наш Боко е също творение на соросоидната ***. Ама всичкото измита медия мълчи.Европа спи зимен вирусен сън и е на път да проспи смяната на курсса на кораба.. Толкова заспал народ ...а на нас казваха че 500 години сме спали. Ротшилдовската гнус е тръгнала да издърпа килимчето изпод напите крака.. а ние спим.и верваме на ваксинки и маски...

29

SS

преди 3 години

ми да, добре е да се опитват... от цял свят им желаят успех с опитите...

28

Анонимен

преди 3 години

До ВанкатаИ е правилната демокрация!

27

Пижо

преди 3 години

Днес в САЩ. На пролет и в България! Нищо, ама нищо няма да може да опази мафията на ГЕРБ от народния гняв!Съд и затвор за мутрата от Банкя, оня с каскета и цялата корумпирана, некадърна мафия на ГЕРБ

26

Анонимен

преди 3 години

Няма значение дали народът обича Байдън, важното в случая е, че феновете на Тръмп обичат оръжията.

25

U2

преди 3 години

До Шериф ДжониТи пък кога стана шериф Джони? До вчера нали беше милиционер Вася ???

24

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БАЙДЪН е кукла на конси не на джендърството не на ИСТАНБУЛСКАТА конвенсия да на нормалноста да на хетеросексуалноста

23

Ванката

преди 3 години

До Шериф ДжониИ в античността на демокрацията само името и е такова - право на глас в антична Гърция са имали само мъжете, служили в армията и имащи собственост /7-8% от населението/. Правото на глас е било наследствено, а държавните постовете са се заемали след "жребий" и също са се онаследявали.

22

Анонимен

преди 3 години

По друго време и на друто място историята на древния Рим се повтаря. Тогавашните варвари са разрушили Капитолия и римската цивилизация, а днешните?

21

Майдан, къде може?

преди 3 години

Всъщност, американците имат ли право да протестират?

20

Анонимен

преди 3 години

"Варварите" на Тръмп са кореняци американци наследници на британци германци шотландци и тн.А тези на бай Дън са новопристигнали гватемалци хондурасци колумбиици и тн.Така става когато на власт сложиш жени и лгбт

19

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е, че всички американци и целият свят разбраха, че изборите бяха фалшифицирани.

18

За Неразбралите

преди 3 години

в САЩ беше извършен държавен преврат срещу законният президент Тръмп. Затова Байдън, ще управлява от бункера под Белият дом - това е удобно и по друга причина - дори да умре от старост, ще може да продължи да управлява - все пак е кукла на конци на Задкулисието...Демокрацията умира в Мрака... Операция ДаркУинтър!

17

До Зозо

преди 3 години

Пий си лекарствата мойто момче и лягай да спиш. Да твърдиш, че над 70 милиона поддръжници на Тръмп са "пропутинските екскременти" си много, много зле.

16

Анонимен

преди 3 години

Варварите на Тръмп днес отново се готвят да атакуват Капитолия.

15

балама

преди 3 години

И кои са "властите", дето се "опитват да предотвратят", като ВЛАСТТА Е ТРЪМП.Всъщност, е обявено военно положение, армията ще лови престъпни демонократи, трибунали ще съдят, народът ще ги линчува, публично. Както си му е реда по американски: катран, пера и на най-близкото по-голямо дърво.