69

Анонимен

преди 3 години

Костов е ром,дъщеря му уличница,барда е гей,а атанаско е джудже.

68

Анонимен

преди 3 години

Румъния дръпна пред нас още когато Костов разби държавата на пух и прах.Борисов прави и невъзможното в условията мутро турска доминация.

67

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До ХахахахаСмееше се бай *** на румънците, че не им трябвала тоалетна хартия, щото нямали какво да ядат ...Даже вицове разказваше за румънците.Сега *** чака румънския турист в румънска `Дачия` и го МОЛИ да му наеме таксито !

66

Анонимен

преди 3 години

Ангажиментите към кого?Към Путин? Да му построиш тихомъллом тръбата с нашите пари?Или към Вальо Златев, да ти строи магистралите на двойна цена и да си делите парите?Или към Пееф? Изяснявай ги тези неща, мутро.

65

Не ви ли е срам?

преди 3 години

Тиквето без маска, брадясал, ходи като мутра от 97-***. Около него поддтичкват Калинки с малко мозък и нисък морал, готови на всичко, за да останат на софрата и Господаря да им подхвърля по някой кокъл. Това ли ви е Премиера, бе братя българи? Не ви ли хваща срам от нормалната част от Европа??? Тук такъв най-много охрана пред дискотека става, вие сте го направили Премиер!!!

64

Хахахаха

преди 3 години

Евростат ясно казва - най-бедната, корумпирана и с най-висока престъпност страна в ЕС е България. При Тиквата не само не стана по-добре, дори Румъния дръпна пред нас. Този човек трябва да бъде свален час по-скоро, преди да е окрал всичко.

63

Неразбиращ

преди 3 години

За ГЕРБ най-добре е да има бедствени положения за отпускат пари на техните фирми без търг и намалени не цената.БОГ да пази Хората....

62

Психодиспансер

преди 3 години

Вероятно има предвид ангажиментите към двамата тупани от Русия и Америка. Към нас не е изпълнил нито един поет ангажимент или ако има някой изпълнен, вече е повреден.....

61

до 66

преди 3 години

Игнорирайте ботовете! Те не са способни да говорят като хора. Те влизат в нета да плюят и да изкарат янкоя жълта стотинка. За това са така нахъсани да опорочават България.Нищо не могат да докажат. Написали са им опорки и следват за деня плана. А като става дума за милиарадери и милионери - БСП са хората.Те са мулти милионери. Още след разграбването на държавата се превърнаха в такива.Нинова и Гергов са само капка в морето от милиардери.А уж работническа партия.Работническа партия-дръжки!Крадци.

60

до 49

преди 3 години

Б.ок.-луците са приоритет на Радев.Радев и Бобокови забъркаха всички истории с бо.к.луците и грипените.Служеб. кабинет на Радев набързо купи "Грипен" - помним. В митниците имаше липса от над 100 милиона лева. Хората са грамотни.Не са слепи и са информирани.Това не ви е едно време по комун.истическо робство да пускат по радио точката лъжите си. За Чернобил скриха от народа, а те си ядоха от държавен резерв чиста храна. Фалираха 3 пъти България с-приватизация-банкови пирамиди-кредитни милионери

59

Tangra

преди 3 години

Катастрофа!И то тежка. Това е нашата държавица. Където и да идеш е страшно.

58

Анонимен

преди 3 години

Мост е докато не завали по-обилен дъжд. След това е ясно че ще изтече на *** като всичко герберско което е ремонтирано

57

Discovery Channel

преди 3 години

Здравейте,Кога ще е удобно да дойдем да снимаме съоръжението?Искаме да го включим в поредицата "Мега Проекти".

56

Анонимен

преди 3 години

Няма ли истински български мъже да го удавят в реката този толуп

55

Анонимен

преди 3 години

Това за милиардера можеш ли да го докажеш?

54

Евала!

преди 3 години

Гледайте какъв МОСТ ви е построил човека!За поколенията! Да идват и да се чудят и маят - мост на Колю Фичето ли е, на Борисов ли е.С такива мостове, нищо чудно да се зароди туризъм около това селце. Аз вече мисля да отида с жена ми и децата на екскурзия, да си направим снимка на мястото. Прекрасно е!Благодаря Борисов! Браво!

53

Анонимен

преди 3 години

А ти защо не построи този мост? За магистралите нали не ядеше асфалт?

52

Пищова

преди 3 години

Борисов съм го пореел мореел.вика ох митьоо много *** пориш многопма шкембиш митьооо с питоняяя

51

до 58

преди 3 години

Костов освен долната приватизация направи един по-голям грях.Отне възможността на свестните хора да се занимават с политика и овласти мутрите .Тук е заровено кучето.Ако за първото минават години и се забравя,то второто ще спохожда държавата ни оттук насетне.Костов е проклятието на държавата,защото я подари на мутрите и турците.

50

Анонимен

преди 3 години

На тези избори дори и Пеевски с Домусчиев и дъртите памперси от Монтерей взети заедно няма да могат да му помогнат . Ще бъде наказан много жестоко от народа . Ерата на диктатора комунист приключи