107

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Освен това АБЕ ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ ЗАЩОТО ИМА КАКВО ДА ЯДЕ .а ТИ ТУК СЕ ИНТЕРЕСУВАШ КАК ДА ОЦЕЛЕЕШ ВЪВ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И СИ ПОСТОЯННО НА КРЕДИТ ИНАЧЕ ЩЕ ПУКНЕШ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ .ЗА абортите я ми кажи от къде получаваш информация като СК Е ЗАТВОРЕНА ДЪРЖАВА И ТАКИВА СМАХНАТИ КАТО ТЕБ НЕ ГИ ДОПУСКАТ ДО ТЕРИТОРИЯТА С .ИЛИ ГИ ЧЕТЕШ ТЕЗИ РАБОТИ ОТ ЖЪЛТОПАВЕТНИ МЕДИИ ,ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА ГИ ЗНАЕШ ТЕЗИ РАБОТИ ОТ ИЗВОРА .

106

И да допълня

преди 3 години

Те и в 3-я свят раждат по 7+ деца! Голям измерител на просперитета! Няма що!А в загниващия капитализъм има страни, чиито пенсионери често се пенсионират като милионери и после обикалят цял свят на пет звездни круизи снимайки със скъпоструващата си снимачна техника или флагман телефони за по 3 к докато разни болшевики от 100 години насам им плюят режимите и държавите как видиш ли били все пред разпад, който ще помогнат с мощните ракети на дебелодългопишковите си диктатори докато ядат вкусна квас

105

Освен това

преди 3 години

Просперитет не се измерва само с безумното раздуване на народонаслението чрез забрана на абортите и ток, мини и стрелба по границите, само за да може жалкото същестуване на тази биомаса да се ползва за военни и селскостопански цели, които да обслужват грандоманията на самозабралия се вожд, който се интересува единствено от преяждане, бели наркотици и секс с многохилядния си харем. Факти, другари, факти!

104

Отечествен Фронт

преди 3 години

До До Отечествения фрон Ти знаеш ли от какво беше причинена кризата във СК та бръщолевиш глупости .Явно не знаеш за големите наводнения и след това сушата която причини много неволи на СК . И тези щети ги отсраниха за има няма 5 години . и като си толкова умен да ми кажеш защо хората от Мизия още не са обещетени от наводненията през 2014 година и живеят още по фургоните .Това са вече цели 7 години на глад и мизерия във тези населени места дето ги покосиха наводненията тогава .

103

До Отечествения фрон

преди 3 години

Абортите в СК са забранени от 2000-та след като геният Ким II великолепни решава, че така народонаселението ще се увеличи по-бързо след жестокия глад от 90-те, независимо какво желаят жените и дали раждането ще им носи лош спомен от едно изнасилване.Освен това се стреля по границата, има мини и пускат тук по телените оградиХоди да живееш там като смяташ, че е толкова просперираща и народонаселението се рои просто така.

102

Кака Кyри

преди 3 години

Тия ракети ли ще ядат?!Тук спориме дали се яде асфалт, а там харчат пари за ракети, вместо да ги дадат на тяхното БКП да ги яде!Не ги е срам!

101

Анонимен

преди 3 години

БРАВО ДРУГАРИ- КУЧЕТА ЯДЕТЕ, В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ДО ЖИВОТ , ДО ТРЕТО КОЛЯНО, АКО ТРЪГНЕШ ДА ПРЕМИНАВАШ ОНАЯ ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ, КУЧЕТА, КОТКИ, ПРИЛЕПИ, СКАКАЛЦИ И ВСИЧКО ЩО МЪРДА ИЗЯДОХТЕ, АМА НАЙ МОЩНИТЕ ОРЪЖИЯ ИМАТЕ- БРАВО СМАЯХТЕ СВЕТА.

100

Кико

преди 3 години

Всички диктатори се въоръжават, на първо време да плашат вътрешните си врагове! Маладец!

99

Анонимен

преди 3 години

Той и Хитлер е показвал за времето си страхотни ракети, танкове и др. машинарии.

98

Анонимен

преди 3 години

Защо някой трябва да прави луди кого ли не?Само в комунистическите тикви това е чудесно.Стана вече 120 кила.Няма ли да ограничи малко яденето?

97

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ами умно си е момчето ,защото на 37-38 години прави на луди американците и им показва къде им е мястото във света .Така трябва да постъпва всеки един държавник милеещ за народа и държавата си .

96

Анонимен

преди 3 години

Разликата с България е, че корееца е следвал в Швейцария, нашия в ...!Но повечето тараби не разбират разликата!

95

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Абе верно си за психиатър ,я отвори интернет и виж колко милиона по население са СК и да видиш как ги избива Ким Чен УН ,ТАКА ГИ ИЗБИВА ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА населението се множи със стотици хиляди .А тук демократите и глобалистите и либералите без да ни избиват ни намалиха наполовина от 30 години насам .

94

реалнафантазия

преди 3 години

Смеете се обаче всички водещи държави увеличават бюджета си в тази насока.Забравихме за световните войни. Или по скоро нашите баби и дядовци и техните родители не са измежду живите, а те спомням какво донесоха те.Сега се смеем, но утре може пак да плачем... :)

93

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Абе ти със такава сигурност си го написал това нещо ,като че ли си работил за ЦРУ .Или пък си работил под прикритие във СК .Мака че според мен само луд може да напише тези глупости и човек със болна фантазия .Затова припкай бързо при психиатъра за да те прегледа защото си във начален стадии на шизофрения .

92

Анонимен

преди 3 години

... ракетоносители с твърди ракети"WTF?!Да не би случайно да сте имали предвид ракетни двигатели с твърдо гориво?В СК случай сигурно е ***.

91

Ветропоказателите

преди 3 години

Ким ако издумка америката и американизираните тролчета веднага ще се врътнат.

90

Тук

преди 3 години

някакви специалисти пишат, че това на снимките било бутафория, и че САЩ можели ако искат за малко време да ги направели на какво ли не...Да да, ама не! Американските специалисти, които сигурно разбират малко повече от вас знаят, че това е неприятната за тях реалност. Иначе досега да са им внесли демокрация. Ама от Пентагона сигурно много добре знаят, че м/у Сърбия, Ирак и СК има малка разлика!!!

89

Анонимен

преди 3 години

И нас какво ни интересува какво казал някой си на другия край на света ?

88

Информатор

преди 3 години

От секретен източник разбрахме , че Ким чен ун поръчал на Корнелия Нинова и на адвокат *** да му пратят 100 бали със слама за гориво на новото оръжие. Крум Зарков щял да ескортира пратката със слама до Сев. Корея , заедно с пожелания от Целото БСП ! Така се изнася революция !