20

SHEFA

преди 3 години

ДО 24 -ЕМИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПЕТО МЯСТО.-СЛЕД ТЕЗИ 4-РИ

19

Анонимен

преди 3 години

Коста Рика, Панама, Колумбия и Мексико са на челните места. Благодаря, това са и сред страните с най-висока престъпност (при това организирана) и корупция на държавно ниво, особено Мексико и Колумбия. Така че можете да идете да се пенсионирате там, но старините ви няма да траят дълго.

18

SHEFA

преди 3 години

НИКАКВА ПЕНСИЯ НЕ ИСКАМ-ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С МЕН-НИКОГА.-ЩЕ НАПРАВА ТАКЪВ БИЗНЕС ЧЕ И БОЙКО ЩЕ ЗАВИДИ САМО ДА НЕ ПУКНЕ-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПАРИ ЛЕЖЪТ В БЪЛГАРИЯ?-1-ЩЕ ОТВОРЯ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД-ОБЯД 2 ЛВ ШКЕМБЕ НА КОРЕМ И ЩЕ ЯДЕШ ДОКАТО СЕ НАЯДЕШ-НЯМА ДА Е НА ПОРЦИИ.ЯДЕШ КОЛКОТО ИСКАШ.-ИМА И ДРУГИ НО ЗАСЕГА ЩЕ МЪЛЧА.-100 000 НА ДЕН 200 000 БОНА ОТ КОИТО 100 000 РАЗХОД.-100 000 ПЕЧАЛБА-АКО ИСКА НЯКОЙ И ИМА СЪРЦЕ ДА ДЕЙСТВА-ПЕНСИЯ НЕ МУ ТРЯБВА.

17

Банго БорисоФФ

преди 3 години

По 150 ? им стига на лошия матрял.

16

Жо

преди 3 години

Пенсията ви зависи само от вноските за пенсионно осигуряване, които сте правили след 2000-та година и от общият ви трудов стаж.Казано просто, ако сте имали високи доходи, но сте се осигурявали с минимални суми, ще получите малка пенсия.

15

Боко бандита

преди 3 години

Не знам за вас ама моя пенсия ще е повече от достойна.Има една и в шкафчето. Ние от ГЕРБ работим за шкафчетата,гардеробите и всякаква друга мебел, банковите ни сметки да са пълни и претъпкани с евро и злато тоест работим за нашето бъдеще.А вие работете за да оцелявате колкото да не мизерствате де се вика да има пари за хляб.То другото е скъпо и не е за вас.

14

пецата

преди 3 години

ражда се плащаш на акушера, после следват памперси, пюренца,дрешки , лекарства, ваксини , 600-700 лева на месец , после следва училище, телефони, учебници, екскурзии, дрехи, курсове, тренировки, до 18г възраст си дал пари за 1 апартамент, после университет, автомобил, РАБота, тоест здравето и тялото ти става собственост на държавата и някакъв капиталист на когото трябва да изработиш богатството, разболяваш се и умираш , изхарчваш всичко за лечение и погребение, всичко е сметнато до последния ле

13

ТРЯБВА до 12

преди 3 години

Има Образувано Дело в Брюксел и Страсбург - дори в Хага за Геноцид на Пенсионери - Решението е - Народното Събрание РЕШАВА - Не Борисов - всички Депутати са заети с Хотелите си и Корупцията си . Днес Южна Корея Вкара за 20 години в Затвора ПРЕЗИДЕНТА СИ - точно по тази Причина - Корупция от Пенсионни Фондове .Разчитам на Президента Радев да накара Народното Събрание да РАБОТИ , Главния Прокурор да се Смени и СЪДА да започне да СЪДИ .

12

До 12

преди 3 години

Не се моли на твоя Господ Борисов,а се бори за правата си.

11

Аз

преди 3 години

Аз искам млади и стари да останат тук и да развиваме страната си,а не накъдето ни видят очите.

10

ТРЯБВА

преди 3 години

Аз лично Работя - Работник съм , до тук ако съм Жив - има Изчислена Пенсия от НОИ в размер на 2100 ЛЕВА . Но Родината ми България не иска да ми я дава - дава на Роми и Ромчета . Вечер като си Легна си Мечтая - Работих в Металургията , в Частна Фирма - от 18 Годишен (ходих в Казарма за Родината 2 месеца) - имам 50 години Осигурителен Стаж , БОЖЕ БОРИСОВ - Махни Тавана за да си Построя КЪЩА и да си КУПЯ ХОТЕЛ -Не се Шегувам .

9

Какъв е смисъла

преди 3 години

Пенсия на 65 умираш на 71 мбухахаСоциална на 70 умираш на 71 бухахахаТрябва да си за да живееш тук!

8

Джони Чурката

преди 3 години

Когато крадеш тогава ще имаш достойни лукс старини като на сицилиански мафиот

7

Анонимен

преди 3 години

Да, бе, точно в Коста Рика ще ида да изкарам старините си! Пълни глупости! Искам да изкарам достойни старини не къде да е, а именно в България, която е моята родина! А не някой да ми дава наклон на оная работа къде да живея след пенсия! Въпросът е обаче защо в България не ми дават да живея като бял човек преди и след пенсия?

6

Анонимен

преди 3 години

Коста Рика е чудесна държава.5 милиона човека население и имат три пъти повече убийства,побойща,изнасилвания и кражби отколкото в България.Просто една спокойна сигурна държава в която може да живее възрастен човек дълго време.

5

Пепа

преди 3 години

Швейцария, Дания, Холандия, Люксембург-идеални да си караш старините

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Да си пенсионер, никак не е добре, без энамение къде си!!

3

Избутаха ни от соца

преди 3 години

Вече сме в модерните капиталистичеки времена!какво пенсиониране, каква радост ?Просто тука те изнасят с краката напред от работното място като ти дойде времето...Нали тези западни ценности гонехме? А!

2

Анонимен

преди 3 години

Преди седмица четох същата статия в испански вестник,може би по правилно е вместо работил над нея да се напише преписал лошо няма.

1

Ескимос

преди 3 години

Флорида, Хавай, Южна Италия, островите в Гърция, Южна и латинска Америка и други места по-близо до тропиците.