18

баба мара

преди 3 години

изобщо не е мода няма ваксина за спина за ебола и др болести защо си мислитече за 6 месеца ще се създадат ваксини всичко е бизнес и много пари след тозивирус идва друг с него и ваксината и така до края на света бил геидс го казаслед 3 години идва нов вирус

17

112

преди 3 години

Всеки отговаря за себе си, за децата си и до някъде и за близките си. Като не те интересува добруването и здравето им, не спазваш мерките и предизвикваш съдбата, не че си застрахован иначе, но поне си с чиста съвест, че си направил нужното.

16

ЛЛ

преди 3 години

Математиците да стават програмисти - доста пари се наливат там. Нека с пандемията да се занимават инфекционисти - примерно Мангъров! Смятайте колко пари взимат тия математици дето ни ги пускат по новините за да ръсят небивалици.

15

Друг Помнещ

преди 3 години

Един слепец добарал отнякъде едно парче ама много едра шкурка. Пипал, пипал, после притеснено обърсал чело с опакото на ръката и промълвил:- Е досега такива глупости не бях чел.Та и аз така.

14

Шефа

преди 3 години

Изглежда да е манематик ,но май е поредния правителствен ***, който ни разиграва като маймуни!

13

Bond

преди 3 години

Професор, екперт, математик...Роднина, милиционер, роднина на милиционера....На *** и Пульо се дава трибуна да се изходи, стига да е по гайдата на хунтата.

12

Анонимен

преди 3 години

Мозъкът на Лъчезар е като скъсаните дънки. Първо гледаш, струва ти се нормален. И после, изведнъж -ДУПКА.

11

Анонимен

преди 3 години

плато котловина планина, да излезе някой еколог да се изкаже, някой климатолог, леля Стефка чистачката може да каже две три думи... 1 година глупости, врачките имат по голяма вероятно да отгатнат какво ще стане...

10

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно математик да ни го казва. Докато достатъчно хора не го проболедуват или ваксинират ще си играем на пикове и спадове това е положението Минке.

9

Анонимен

преди 3 години

Английската корона е доста по-заразна и опасна от италианската, гръцката и китайската. В България е гръцката. Китайците са с най-малко болни.

8

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че заради едни 10-15%, който не са склонни и явно никой не може да ги задължи да спазват въведените съвсем елементарни, бих ги нарекъл даже смешни като тежест, мерки против разпространението на този вирус, страдаме всички останали нормални хора вече 10 месеца. В Япония, Ю.Корея, да не говорим за Китай, отдавна забравиха, че има такъв проблем.

7

нищо лично

преди 3 години

Мнението за ваксините може да се промени в зависимост от резултатите. Мода в здравата логика на хората няма - или я има, или няма.

6

ъъъ

преди 3 години

Приказвайте си вие, ама докато не внесете старомодни ваксини, ще си носите сами скъсаните дънки.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма спад,дори има леко повишаване!

4

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не стигат и до 2025 г. ще се наложи затваряне, защото като пуснат училищата, ще се юрнат и нови зарази.

3

Анонимен

преди 3 години

Тея сметки са валидни при положение че цифрите са верни. Със сигурност официалноте данни за октомври-декември са силно занижени. Може би 5-6 пъти и повече Според мен реалната цифра изкарали болестта в България е не по-ниска от 1-1,5 милиона. Око мен масово всички изкараха, но по една или друга причина нито един няма официален тест направен.

2

ммм ..!

преди 3 години

Тези математици още малко и на срането ми ще направят уравнение на регресия!Ама моля ви се, стига с тези модели ...

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се заразят всички и който оцелее. Ваксините ще напълнят джоба на търговците и лекарите.