119

До 120

преди 3 години

И двете са доста обосновани предположения!!! При второто ужасът е невъобразим!!!

118

Анонимен

преди 3 години

поредните общи приказки. А свършиха ли "професорите", та почнахте от обикновени доктори да търсите подкрепа за рекламата?

117

до 117

преди 3 години

Щи дам и мойта, и на още 20 приятели да си боднеш 21 парчета, да ти е кеф

116

О хо хо

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ СЕ ОКАЗАХА ДОСТА ПО- УМНИ, ОТКОЛКОТО ГИ МИСЛЕХА !!! БРАВО, НАРОДЕ!!! НОСЕТЕ СИ МАСКИ В МАГАЗИНИ, АПТЕКИ И АВТОБУСИ!!! ТЕ МЕ ПРЕДПАЗИХА ДОСЕГА!!! БЕЗ НИЩО ДРУГО.

115

Анонимен

преди 3 години

Интересно как вирус с близо 600 антигена не създава траен имунитет, а РНК кодираща едно антигенче-създава?! Има 2-а варианта: 1.Лъжат; 2.РНК-то трайно се закача за рибозомите и бълва спайкове до апоптоза.

114

Др. Акула

преди 3 години

До проф ЛъвоваНа теб колко ти се увеличи? Усещаш си я вече, изглежда?

113

Шофьор такси....

преди 3 години

Едната част от лекарското съсловие който са за ваксините пустосват другата част от съсловието който нейскат да си поставят И обратно ,а 90 % от сестрите смятат да,, изчакат,,..... А за другите хора въобще не смятам да ви казвам какво мислят другите хора ,но слушам такива теории при който не мога да не се притесня за здравето на ,разказващи те ги ...обобщавам: много наивен човек е този който мисли ,че може да се оправи с българи ,независимо за какво !

112

Анонимен

преди 3 години

Като са с купени дипломи толкова, айде пускайте вече за който иска, останалите да се оправят.

111

S

преди 3 години

Кажете защо тестовете са безплатни и никога не са били платени в Западна Европа! Нали и ние сме ЕС, а 150 лв за тест.

110

проф Лъвова

преди 3 години

Тревожен факт е, че се увеличава ол и го фр енията. Тъжно, но факт.

109

Анонимен

преди 3 години

А това са хората , които са най-запознати с нещата .Смятайте тогава за какво става въпрос.

108

Анонимен

преди 3 години

Ай сега бе, АСЪДЪ? Аз чух, че Израел плащали най-много - по 30 долара на ваксина. Значи, Евросъюза, да кажем, плаща по 20? Да махнем половината за разходи и тн, и какво излиза? Два милиарда, по десет долара, как е? И като толкова умен, още ли не си загрял, че играта е дългосрочна? Понеже имунитета няма да е дълготраен, това са просто поредните грипни ваксини... Ама се опитват да ги сложат на всички. И така, всяка година.

107

Анонимен

преди 3 години

Вие сега какво? Търсите сметка на отказалите се от т. нар. ваксина, а! Сочите ги с пръст. Хайде не така.

106

Бахахахха

преди 3 години

Не е тревожен фактът, че отказват, драги докторе.Не е тревожен, а показателен, че все още има мислещи и разсъждаващи хора.

105

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да отказват. Все пак лекарите са представители на онази нискообразована маргинална част от обществото, която вярва в конспирации и глупости. Абе Мангъристи някакви, които смятат българските генерали за кухи *** и натегачи. Ще се ваксинират единствено възрастните и тези с хронични заболявания, защото те са умни и красиви, та и с ваксина и без ваксина...

104

Когато

преди 3 години

Когато се поставят задължителните и доказани ваксини на бебета и деца, пък и в по-късна възраст много стриктно изискване е да са здрави, да нямат някакво неразположение, за да не се получи усложнение евентуално. А сега, юруш- ваксинираме най-възрастните с предимство, тъй като били най-уязвими, но нищо че са с най-много заболявания и неразположения. Не се бъркали болестите за ваксинирането против ковид. Меко казано - озадачаващо е.

103

Анонимен

преди 3 години

който има мозък в главата и си е учил уроците отказва разбира се!!!

102

asd

преди 3 години

До АнонименВ милярдите ваксини колко да е печалбата на фармацефтичните компании? Мижава в сравнение с всички други загуби в който и да е друг сектор. Е тогава от какъв зор? То само един ПСР тест струва колкото 10 ваксини. Смешна ви е конспиративната логитак. Масов контрол ли? Глупости! Редуциране на населението - с 2 млн. души? С цената на такива загуби за всички сектори? Няма логика.

101

Анонимен

преди 3 години

Не могат да повярват, че народа не е достатъчно изпростял.

100

Зеленоок

преди 3 години

До ДемократТи боцна ли се :D