32

Анонимен

преди 3 години

Два пъти героя на СССР и три пъги героя на Русия Тръмп ще бъде импийчнат тази седмица поради много причини, но има 2 основни. Първата е че след импийчмънт се забранява пожизнения достъп който имат президентите до секретна информация (иначе със сигурност ще я продава на Путин) и втората е че няма право да се кандидатира за втори президентси мандат.

31

До 57

преди 3 години

Истинска демокрация няма никъде! Демокрацията е една невъзможна измишльотина.Демокрацията и комунизма са двете страни на една и съща монета!

30

Няма да мине номера

преди 3 години

Извънземните са внедрили тук и се опитват да ни превземат но скоро ще бъдат разкрити и всички хора ще им видят грозните извънземни мутри.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Истински демократи и демокрация има само в Републиканската партия."Да, много от републиканците превъзмогнаха партийната си принадлежност и на импийчмънта тази седмица ще гласуват срещу Тръмп.

28

Анонимен

преди 3 години

Шварзенегер = RINO = Republican In Name Only

27

Тръмпинатори

преди 3 години

Верно ли сте толкова прoсти те не може да проверите поне какви са убежденията на Шварценегер? Той е републиканец. Нормалните хора интересуващи се поне малко какво се случва по света дори няма нужда да проверяват...

26

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....ДОНАЛД ТРЪМП СЪЩО Е СИН НА ГЕРМАНСКИ ЕМИГРАНТ.......Алоууууу, тва руските фашисти сте много зле бря :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))На Тръмп още дядо му е мигрант - по времето на златната треска....

25

Баси

преди 3 години

Феновете на тръмпо са същите реднеци като тези на боко тиквата и дпс - необразовани чиляци.

24

Анонимен

преди 3 години

"От една страна долу горе равен електорат, електрите и те 55/45, но 99% от медиите по целия свят, не само в щатите е против Тръмп!?"Е ти какво очакваш??? Да подкрепят съветите му за дезифектант против корона ли? Ми те и другите му думи и действия са също толкова абсурдни, ама сте облъчени!!!

23

Тръмпинатори

преди 3 години

Шварценегер е бил губернатор от Републиканската партия. Всеки нормален представител без зависимости от тази партия се разграничава от орангутана. Само *** във форумите още ***...

22

Анонимен

преди 3 години

Бащата на Шварценегер е бил нацист и след това е изпитвал чуство за вина заради Хитлер и неговата политика. Не виждам как нахалното перде Тръмп а още по-малко неговите необразовани фенове ще изпитват чуство за вина заради расизма и нацизма който проповядват.

21

Анонимен

преди 3 години

Арни и ти ли бе продажно човече!За да впрегнат всички медии, огромна част от известните актьори и певци, инфлуенсъри и общо взето кой ли не в тази огромна масова пропаганда срещу републиканците, не им е чиста работата на демократите.От една страна долу горе равен електорат, електрите и те 55/45, но 99% от медиите по целия свят, не само в щатите е против Тръмп!?

20

Трениращ

преди 3 години

До пецатаНапушен ли си или какво?Много са ми интересни *** като теб, дето никога нищо не са направили в живота а пък плюе по велики хора :DМного можеш да научиш от Шварценегер ако имаш достатъчно акъл да прочетеш малко за него.

19

Мен

преди 3 години

Терминатора е време да се намеси с едно голямо пушкало и да го набута на русия перчем...

18

Анонимен

преди 3 години

Тук има много прости и комплексирани индивиди, същите проста.ци като феновете на Тръмп в САЩ.

17

Оруел

преди 3 години

Щом цензурират американския президент, свобода та на словото напълно умря!Новговорът се заражда,а с него и глобофашизма!88107

16

Ти си посмешище!

преди 3 години

До пецатаШварценегер е тръгнал от бедно семейство в държава която е била разрушена от войната и след това е постигнал повече отколкото може да си представиш!Най-великия в културизма, най-голямата звезда в екшън филмите, много успешни бизнеси, създател на Арнолд Класик (най-голямото шоу за силови спортове), губернатор на най-силния щат в щатите, и по междудругото е отгледал 5 деца. Така че айде....

15

ФЕН

преди 3 години

До пецатаНе само този , Робърт де Ниро също , и доста други са левичари , пффффф!

14

пецата

преди 3 години

жалко , много му се кефих но от както е политически обвързан стана за посмешище

13

abe

преди 3 години

Гледайте видеота от протестите. Това с тези, които чупеха прозорци, за да влязат беше, за да изкарат, че са влезли със сила. Реално по-голямата част от протестиращите бяха пуснати без бой през вратите и не са влизали през счупени прозорци. Това беше тотално нагласено събитие, с цел дискредитиране на Тръмп. По време на влизането на протестиращите, Тръмп е изнасял реч на 2 км от там. Неговите привърженици са били там и са го слушали, а не са влизали в Капитолия в този момент.