13

Уд

преди 3 години

Гледам, че господина е поканил Цветанов на среща. Та да попитам,Цветанов мутра ли е или вече не е. 30159

12

Анонимен

преди 3 години

Всякакъв тип електронно гласуване предоставя комфорт на чужди престъпни сили да имат достъп в реално време в машините и да променят резултата директно от чужбина.

11

Деса с Мерцедеса

преди 3 години

Плешо не си си научил урока.

10

Анонимен

преди 3 години

Гласуване в условията на див фашизъм и терор това не може да е истина.

9

Анонимен

преди 3 години

Този съвсем се обърка но това няма значениеобърка и мен сега не мога да разбера какво искано

8

как да има

преди 3 години

честни избори след нечестни на тъмно консултации между резидента и чалгажиите.Всичко което телевизиите имат право да покажат от изказването на фигуранта са дрън, дрън, дрън. Празна глава, празни приказки.

7

До дядо Коледа

преди 3 години

А как ще коментираш протоколите на президентските избори и 6 обласни градове ,които ГЕРБ загуби ?

6

Да не би да

преди 3 години

Имате предвид " СЕ ПРИЕМАТ КРИТИЧНО"!?!?

5

Дядо Коледа

преди 3 години

Какво гласуване,нали БойкоБ с МВР пак ще фалшифицират протоколите!

4

Анонимен

преди 3 години

Къде в света се ползва машинното гласуване ? От къде на къде изобшо толкова акцентира на фалшификазии и настоява за машинно гласуване,след като самият той бе избран при управление на Борисов.На последните (кметски) избори отново се видя,че представителите на ГЕРБ,които не се харесват на местните,не бяха избрани.Или предварително търси причина да атакува евентуална победа на ГЕРБ или е намесена софтуерна манипулация финансирана и организирана от олигарси или Решетников.Ако е второто-тежко ни.

3

Мхх

преди 3 години

Президента знае ли ,че в България се преследват и унищожават неудобни хора по поръчка от "горе"!?Шефовете на поръчките са някакъв ген.Василев и шеф Георгиев от ДАНС!Поръчителите някакъв Ге... и султан Барба Ганьос!

2

Анонимен

преди 3 години

Договорил се е с Цецоолу. Дочоолу и Бочоолу изборите да бъдат честни. Бай *** прави избори, нищо ново под Слънцето. В изборния ден отивам за гъби.

1

Анонимен

преди 3 години

Като иска прозрачност, защо не излъчи какво са си говорили на тези консултации. Изборите може по телевизията, ама консултацуите, не. Аман от задкулисни уговорки, Радев.