56

Анонимен

преди 3 години

Всички заедно срещу мутрите. Така трябва.

55

Анонимен

преди 3 години

Това е предизборна кампания на генерал Деси. Не са консултации. Няма как да заблуди хората.

54

Анонимен

преди 3 години

Много сте смешни тpоловете на герберунгелите. Повтаряте едни и същи пpостотии под всяка новина за президента на Република България. Не се ли усещате, че постигате обратен ефект?

53

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Радев с никой не се консултира.Събира партийки от кол и въже ,за да прави ОФ срещу ГЕРБ .Страх го тресе от Борисов 4.

52

Анонимен

преди 3 години

Едно си баба знае-едно си Радев бае.Хурката взел и преде ли преде-вето след вето.Ама на котака *** ще скрои накрая.Прел Радев -прел-три години прел.Та изпрел две къдели вето.Изтъкал два лакета ветоСеднал е, седнал е вън на прагаМетеж крои, въстание стягаПусто платно, пусто платно, не излизани за метеж, ни за въстаниеГрабна Радев, грабна Радев кроилатаскрои *** за котака.Насновал, насновал три морета.

51

Анонимен

преди 3 години

Единствено ГЕРБ с Бойко Борисов начело са в състояние да управляват България!!

50

тито до к. 39

преди 3 години

До 39 , Браво младеж , не всички са чалгаджии и фенове на славея от Учиндол.

49

нали

преди 3 години

До Анонимен 56За жалост всеки може да си направи партийка и да се бори за..той си знае за какво.

48

Анонимен

преди 3 години

А защо само с партиите, за които социолозите казват, че ще влязат в следващия парламент?

47

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да им направи презентацийка?:D Видял Радев в PowerPoint две букви PP и помислил, че това е знак от съдбата.Влюбил се в програмата като бил студент и преди 2 месеца питаше студентите дали знаят за програмата PowerPointРумен пауър пойнта :D кво ли си вика пауър е нещо яко.. трябва да ша.шна студентите с моята програма. Да.. ама студентие работят с онлайн облак. Гледаха го като паднали от Марс. От къде да знае, че деца на 10г.учат програмата?Той децата си заряза-идея си няма от това.

46

не е така

преди 3 години

То така е,съберат се 5-8-10 човека и направят партия.Изобщо не разбират,че единствено може да се спечели само ако са единни.А тези изобщо не са никакви партии по принцип, а шайка нагаждачи с ламтеж за кокал и власт.Винаги се използва наивността на хората за постигане на собствени цели с многобройни обещания,които никой не изпълнява,но в това е и тънкостта за привличане на избиратели,нищо повече.Истината е,че изобщо не им пука за никого от хората.Изберете ни пък след това...кучета ви яли..

45

Анонимен

преди 3 години

не знаех, че отров(е)ното (от алкохол) трио е партия. и какви са тия консултации със сбирщини, които нямат никакъв шанс да влязат в парламента, освен да ги кара да се коалират?!

44

Анонимен

преди 3 години

ще събира ОФ-то

43

1246

преди 3 години

Не можа да свали правителството по друг начин, сега ще прави "консултации" за уж честни избори,като постоянно ни натяква как няма да са такива, защото се страхува,че ще загубят с поддръжниците му,защото омръзнаха на хората с техните лъжи и евтини манипулации. От девет кладенеца вода донесе,но той да е прав,защото се чуди колко по-бързо да махне правителството,без значение от средствата.Омраза е.А,и не съм ***,нито някога гласувах за управляващите,а човек,който вижда как стоят нещата наистина.

42

Анонимен

преди 3 години

Гербавите тролчета са всеотдайни. За един час наспамиха статията. Спестявайте сега, после като се обърне палачкнката ще лепите плочки - ако можете

41

не

преди 3 години

До Анонимен 42Понятие като честен политик няма и никога не е съществувало. А ако се върнете малко назад във времето...знаем колко е бил честен този господин и чий приятел е бил и т.н. Това че омайва хората с някакви празнудимия не го прави честен политик,защото не е такъв, за това трябва да се учи, а той е шоумен,но толкова си може....явно смята,че политиката е шоу.Когато човек е във властта...честност няма,колкото и да се напъват да ни убеждават в противното.Нито той ще стане някога такъв.

40

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ДО 35 ТОЗИ ФИГУРАНТ П#А#Т#О#К НЕ НИ Е НУЖЕН , САМО СЕ ИЗЛАГА КЪДЕТО И ДА ИДЕ......ЛОШТО Е , ЧЕ САМ НЕ СЕ УСЕЩА ....БЕЗНАДЕЖДЕН Е ....

39

Хаха

преди 3 години

Маскираният фигурант :)

38

Бай Пеньо

преди 3 години

До Анонимен Ще гласувате щот сте проЗДи!48340

37

Анонимен

преди 3 години

Лелеее какво му има на главата?Това джонга ли е отгоре или е от бой по каската?Черепа да не е наложил каската щото си търси вече рестото от лятото?