131

A3

преди 3 години

basi cenzurata. gjobels zawijda

130

обява

преди 3 години

Сега са отново на мода платформите. Търся си обувки на платформа... по възможност... нефтена! За това и Тръмп може би търси нова платформа като мен.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160"Правото му да се обръща към американския народ :)"Никой не е спирал Тръмп да се обръща към американския народ от официалните трибуни на позицията му. Нещо си се заблудил/а.

128

Брейкинг Нюз

преди 3 години

Най-накрая спряха тока на специалното момче на мама!

127

Анонимен

преди 3 години

Е, та те от нашия клас децата блокираха класната, та колко му е Туитър да блокира един психически нестабилен?В Ютюб също имат политика не на езика на омразата.За езика на омразата се следи стриктно в платформите.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145Как се стреля по тълпи можеш да разбереш от Лукашенковите сатрапи, но без да искаш даде още един пример за разликата между демокрация и диктатура: в демокрацията хората се вдигат за да отстояват правата си и има баланс: в диктатурата такова нещо няма. Представяш ли си Путин да позволи да има масови безредици в Москва. Той ще изкара танковете и ще стреля по всички ако се налага.

125

Twister

преди 3 години

А фейсбойко няма ли да го блокират вече?

124

Анонимен

преди 3 години

поредния откаченяк , колко по му се види края повече откача

123

Анонимен

преди 3 години

До АниЯ кажи, кои права на Тръмп са нарушени?

122

Анонимен

преди 3 години

Тактическата победа на Путин с монтирането на нищожеството Тръмп за президент на САЩ започва да се очертава като голяма стратегическа загуба за Русия след 20 януари. Отново се видя основната слабост на Путин добър тактик винаги печели дребните битки, но след това винаги губи войната.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148Щото утече в канала тоя. В затвора ще му накъдрят рогата и ще му дойде просветлението. Те затворниците имат особено чувство за гордост към родината. Тоя какво го чака.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Както каза, няма време, а не мисля, че могат след като му изтече мандата. Републиканците уж се бяха понадигнали да го махат, но днес сутринта в НБСи слушам,че давата вече заден и явно няма да стане. Както и да е, песента му е изпята.

119

Ани

преди 3 години

Добър или лош, Тръмп е избран президент на тяхната държава. Такова брутално нарушаване на човешките права /на действащ президент/ не бива да се допуска, защото утре демократите могат да посегнат и на други права и на други хора. И тогава, може би няма да има медия която да отрази това. И така демокрацията ще бъде поддтисната и поругана от т.н. Демократи.САЩ навлиза в особено тъмна фаза от своето развитие.

118

Анонимен

преди 3 години

Всяка една нормална държава трябва да закрива този фашистки портал Twitter

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140И за да крадеш ти трябва акъл, а ти го нямаш, но ти това си го знаеше, нали? :)))

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136В демокрацията нещата стоят малко по-различно. Например, полицаите в Капитолия можеха да изпозастрелят всичко, което влиза през вратите, но не го направиха, а нарочно прекратиха съпротивата, след като видяха, че дори стрелба не помага.От друга страна в страни като Беларус, хората бяха гонени дори в домовете им от специалните групи за терор на Лукашенко.Ето ти една разлика как се използва сила в демокрация и в диктатура.

115

Анонимен

преди 3 години

Тръмп видяли,че не може да се нагоди на евреите каквото и да им направиш!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Предполагам че ще го импийчнат въпреки че няма време поради една единствена причина, да остане в историята на САЩ като първия президент позорно изхвърлен от Белия дом, което Тръмп абсолютно си го заслужи с 4-те години малoyмно управление.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134"й"

112

Анонимен

преди 3 години

Изтриха акаунта на Тръмп в Туитър.В този сайт има хора показващи голи снимки ама не ги трият.