229

Германец

преди 3 години

Както винаги има нещо положително и нещо отрицателно в тази история.Положителното е, че не се е размножитела. Лошото е, че се броят на пръсти далите фира вчера. Можеше да са повече. Трябваше да са повече.

228

Няма

преди 3 години

да простят за убитото момиче те ги имат за мишки това е много лошо да направиш народа си слуга на прости мозъци.

227

Щирлиц

преди 3 години

Става истински амьерикански екшън,якооо!

226

Хаха

преди 3 години

Медал за офицера отстрелял отрeпката!!!

225

На Бай

преди 3 години

как ще му се дадат куфарчетата.Той забравя ще натисне бутона и после не си спомням.Баси демокрацията.Тя е преведена като анархия в политиците.

224

Фен

преди 3 години

САЩ си имат президент, който е с блокиран достъп до Фейсбук и Туитър, но има достъп до ядрените кодове. Демокрация та дрънка

223

Додо

преди 3 години

Убиха я като куче. По-скоро, екзекутираха я! Абсолютно без никакъв а причина, както се седеше на стълбите. Но, за мразещите европейската раса и християнската цивилизация слуги на Лукавия, нейната смърт е повод за празник. Няма да има истерични изстъпления за полицейско насилие, няма да бъде обявена за светица, мъченица и национален герой, както Св. Джордж Флойд Африканский. Америка умря днес, с тази убита жена.

222

Анонимен

преди 3 години

Цялата грантаджийска пасмiна пее любовно за Байдън, марионетката на китайските комунисти. Дето китайците са държали сина му с хиляди снимки-компромати в продължение на толкова години.

221

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** с рогите е американския Йоло Денев, бута се на всеки протест, на всяка тарапана. Търсач на внимание. И него като нашия Йоло го ползват мръсни хора като кречетало.

220

Анонимен

преди 3 години

Чак пък да го "обожава"... Опитала се да избере от двете злини по-малката.

219

Анонимен

преди 3 години

Няма рев, сополи и клякания от страна на медиите. За тях е по-важен живота на наркотизиран рецидивист, отколкото жена рискувала 14 години от живота за страната си.

218

Анонимен

преди 3 години

Каква краварска трагедия само?!?!!

217

Анонимен

преди 3 години

Къде беше полицията, охраната?

216

Barski

преди 3 години

Гошо, патриотите реднеци са очаквали ченгетата да свалят оръжие и да ги подкрепят! Но най големият предател май е Тръмп, защо той не отиде лично в заседателната зала да иска обяснение от Пенс? Ако Тръмп беше там сега все още хората щяха да бъдат в Капитолия и да празнуват!

215

гошко

преди 3 години

Не знам как я мислите, но Конгреса е охранявана сграда от национално значение, има въоръжена охрана, пропускателен режим и пр. В този момент там е имало заседание на Сената. Протестиращите, или както и да ги наречем, проникват със сила в сградата с явни агресивни намерения за да прекъснат работата на Сената и да се саморазправят със служителите там.Е?Какво са очаквали?

214

Последни Новини

преди 3 години

видяхте ли Снимката - този дето беше маскиран като Викинг, облечен в кожи и с рога, му намериха снимка със Зета на Нанси Пелоси, т.е. със съпруга на дъщерята на Пелоси. Сега оставям изводите на Вас, но това показва, че Окупаторите на Капитолия са подставени Лица на Лидера на Демократическата Партия Нанси Пелоси и не са "привърженици на Тръмп". Явно поредното режисирано събите...

213

Питър

преди 3 години

Като гледам колко върли тръмпопитеци има в България, веднага ми става ясно що Гроб ще управляват до пълното загробване на България....

212

Анонимен

преди 3 години

Диваци и вapвapи...

211

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е безсилен, спряха му туитъра и фейса, толкова за него.

210

Анонимен

преди 3 години

Много е лошо, като се помислиш за велик и безсмъртен и викаш че нищо не може да те спре. Реално обаче не си даваш сметка че един куршум е 50 стотинки. И в България е така. Всеки се мисли за по-голям бабаит от другия, всеки мутра, всеки батка, аз тъй, аз инае, докато накрая не попадне на някой с огнестрелно оръжие и го приключва. И после Аман за аман, убиха го.Ми нормално, то човек сам кат не се спре, има друг който го спира от всичко за секунда. Ей ви пресен пример - от вчера.