61

баба мара

преди 3 години

нас ни интересува цената и парното и не общите приказки кои продава наи евтиноот него ще купуваме

60

Отечествен Фронт

преди 3 години

Сега вярвате на европата която уж се е загрижила за вас .И когато ви сложат нашийниците ще гледате ще гледате като излъгани деца и ще се чудите къде сте сгрешили .а грешката е че сте наивни лековерни и се оставихте да бъдете излъгани .И който не се осъзнае си заслужава съдбата си .

59

Отечествен Фронт

преди 3 години

И предизвикаха ПСВ и ВСВ СЪЗДАДОХА КОНЦЛАГЕРИТЕ И НАЛАГАЩИ *** ПАРАДИТЕ НИ МИСЛЯТ ДОБРОТО ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ ДА РАЗДЕЛЯТ ДЕЦАТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА НАС ЗА ВАС ТЕ ВЪВ ИМЕТО НА ПЕЧЛБИТЕ СИ СА ГОТОВИ ДА НИ ХВЪРЛЯТ НА ВЪЛЦИТЕ ВИЕ ВЯРВАТЕ НА ВЕКОВНИТЕ НИ ВРАГОВЕ КОИТО ВЕКОВЕ НАРЕД ИСКАХА ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ВЯРВАТЕ НА ЧИЧКО ВИ СОРОС КОЙТО ВИ КАЗВА ЧЕ ТЕ СА ДОБРИТЕ А ПРЕДИШНИТЕ И РУСИЯ СА ЛОШИ И ВИЕ ИМ ПОВЯРВАХТЕ И ГИ ПУСНАХТЕ ВЪВ ДОМА НИ

58

Анонимен

преди 3 години

До 40 Анонимен"А защо Германия строи северен поток даже две ? А ние подарихме южен поток на Ердоган ? И сега България е зависима от Ердоган ? Що наще медии реваха че сме зависими от Русия ,а сега нямат нищо против да сме зависими от Ердоган..."Не зависим от Ердоган защотоНЯМА да има газ от този поток за България!!!Връзката ни с потока е, че дадохме милиарди за да имаме физически още една дълга тръба вътре в българската държава!

57

Анонимен

преди 3 години

Кой не иска да има промяна в България ? Ами тия които забогатяха по бойково време . Пеевски ,Киро гела на който тиквата даде да нареже сумати кораби за да си купи яхта и инвестира в САЩ ,Ердоган също е твърдо против промяна заради подарения южен поток .Аве герб да не е дпс ???

56

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Последен Валс,ще има ковиден,*** недочакал ГАЗ,на небето ще иде !!

55

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Бях на протестите срещу правителството.Още искам да си подадат оставката. Но тази подигравка, която "Отровното Трио" направиха не я одобрявам. Предпочитам да гласувам за ГЕРБ, от колкото за Триото + Мая Манолова.Идеалното следващо правителство в моите очи е ИТН + ДБ.Това ще внесе баланс в държавата, колкото и да не им се иска на много хора. Баланса е хубаво нещо.

54

Анонимен

преди 3 години

Южен, пардон, Турски, пардон, Балкански поток: 1) го платихме ние, българите - струва милиарди!2) бе пазен докато се строи така, че бе забранен всякакъв контакт с изкопите и тръбите, както и с чужденците-строители!Тях ги извозваха от хотела (конкретно Видин) до тръбата и обратно.Не можеха да общуват с българи!Уж пиенето им забранено! И техни хора ги следяха!3) уж арабска фирма го строи, а разкриха руска собственост, като разровиха надълбоко!4) достава газ на Балканите, НО НЕ на Б-я!

53

Анонимен

преди 3 години

До 54Кви ги плещиш уе ретард?

52

Анонимен

преди 3 години

А има ли някъде информация , на каква цена купуваме азерския газ ?По -скъп ли е , по-евтин ли е ?Човек уж като купува неща от различни източници , обикновено цената е по-ниска накрая Да не се окаже ,че имаме по-евтин руски газ , ама по-скъп азерски , и накрая пак да расте цената за обикновения потребител

51

Отечествен Фронт

преди 3 години

Успокоите се вие сте във ръцете на *** И сега ще ви разбия мечтите на пух и прах .Обичаните от вас европейци горяха жените си на кладата пред публика коят се забавляваше пред горящите хора .Новите ни господари дето смятаха къпането за вредно и се къпеха два пъти във живота си сега са нашите нови братя и сестри цалата им история е пълна със войни и кръв Новите ни господари дето бяха съюзници на Турският султан и наред със неговите войски клаха българският народ И предизвикаха ПСВ

50

Анонимен

преди 3 години

БСП в съдружие с Русия дружно ограбваха българите с огромни цени на газта, това е най голямата мъка на социалистите. ББ им резна кранчето и разрита всички посредници по веригата, за радост на народа.

49

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно лъже както излъга с турски поток

48

Парадокс

преди 3 години

САЩ нямат нищо против руски газ и тръби да минават през Украйна , дори всячески се опитват да спрат алтернативата - СП2 Но САЩ бяха и са твърдо против руски газ да минава през България . При условие ,че тръбите на Балкански поток са наша собственост и други може да транзитират газ . Отделно спряха ЮП Защо са тези двойни стандарти , или САЩ не са ни дружки . Ако ги пита човек - по-големи дружки от тях нямаме , пък накрая все сме прецаканите

47

ТОГАВА

преди 3 години

ОЧЕВАДНО ХРИСТО ИВАНОВ ИЗЛЪГА КАТО ПУСНА ВИДЕО С УЖ НЕСВЪРЗАНИТЕ ТРЪБИ НА КОНЕКТОРА!!!! ТО БИВА, БИВА ЛЪЖИ....А СЕГА КОЙ ЩЕ МУ ПОВЯРВА НА ТОЗИ ЛЪЖЛЬО ХРИСТО СИДЕРОВ, ПАРДОН, ИВАНОВ!!!! ПФУ!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Турски поток е абсолютен провал за Русия, Турция купува твърде малко количество газ.

45

V

преди 3 години

А президента що каза - ,,Хиляди заявиха желанието си за промяна и спиране на лъжите и беззаконията ,, ??? И сега като има само една тръба и го няма и южен поток не сме ли зависими от Ердоган ? И що медиите не реват че сме зависими от Ердоган ?

44

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

2 пъти ни освобождаваха руснаците.Но от еврейското банково робство, кой ще дойде да ни освободи ?!

43

Анонимен

преди 3 години

Една малка стъпка към диверсификация, един голям скок за цялото човечество.

42

Анонимен

преди 3 години

Баце не помни ли как путин ги озъпти в нагорни карабах за нула време ? ...а ..за толкова време и тоя газапровод ще спре да работи само да ги насъска газопровода минава много близо до района ама много близо