16

До 16

преди 3 години

Виж хотел Инфинити във Велинград и ще разбереш

15

Анонимен

преди 3 години

Като ми е празно леглото пускам си порно, къв е проблема!? И без тва Лойко ви *** с 200

14

Анонимен

преди 3 години

Тази година 1 милион-догодина 2 милиона.:D Честитооо!

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

За какъв фалит бълнувате ... спрете се бе !Тук кръчмари,хотелиери направиха основендомашен ремонт и смяна на обзавеждането.Други купиха още автомобили, корабчета и др.Събудете се !!

12

ДДРОнег

преди 3 години

Абе тез хотелиери и ресторантьори, наясно ли са лекарите в болнциите изнемогват !!!АКтонямат работа - айде да помагат !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Ресторанти, хотели, плажове, басейни, фитнеси, стадиони, молове, панаири, на баницата мекото... Панаири, Панаири!Харакири.

10

Анонимен

преди 3 години

6195 лв. за 4 дни за двама възрастни с две децс. С включена закуска и вечеря, моля ви се. Мда. Не на Малдиви, а в Банско. Е ми... време е за истински естествен рестарт на туристическия бизнес у нас

9

аз

преди 3 години

Ако погледнем обективно, тия ресторанти не работеха общо 4 месеца тая година. И пак не са фалирали още. Какви безумни печалби трябва да имат тия хора, че след четири месеца и още да имат в гушката. Пък и за отваряне се натискат, никакво притеснение с какво ще купят стока, ще плащат сметки и т.н. Още имат в гушката.

8

Анонимен

преди 3 години

Ми време беше да се регулира този бизнес. Големите мутробароци ще се радват на архитектура, но и на празни легла. За това пък малкия семеен бизнес с къщи за гости и малки семейни хотели ще дръпне. Справедливостта ще възтържестеува. Тези коиъо откраднаха парите от народа ще ги изгубят. Време беше. Да сме благодарни на този вирус. Пратен е от Бог и е за добро

7

Анонимен

преди 3 години

Корабът потъва-точно казано

6

селянин

преди 3 години

20 лв пилешка супичка????????????

5

az

преди 3 години

Нема страшно. В болницата са пълни леглата.

4

Анонимен

преди 3 години

""Младите хора нямат собствен дом, живеят със своите родители. Имаме 1 млн. празни легла в хотелите и принуждаваме хората да се съберат в малки пространства." - егати логиката. Значи хората да отидат на хотел и там да седят с още 1 милион други хора, да празнуват НГ, защото на вас не ви изнася? Вие , е ред ли сте, въобще?

3

Анонимен

преди 3 години

що никой не си дава парите на връзкарските нагли смрадливи мутри от смърдящата република на абсурдите?

2

Анонимен

преди 3 години

пълна катастрофа...и малкото работещи хотели специално в зимните курорти са на пълна загуба и трупат дългове.хотел самоков на боровец например от 250 стаи има заети не повече от 50,което икономически води до тотален фалит.на банско и пампорово заетостта е 10-15 %.няма англичани ,няма македонци,сърби,гърци и румънци...ако нещата не се подобрят по-добре хотелите и съоръженията в зимните курорти да бъдат затворени.

1

хеат

преди 3 години

Ричо Пърхута