22

Сделано в Китае

преди 3 години

Добро Утро, Уханци! Как е, Кашляте ли? Кашлюх, Кашлюк и у Крематориума!

21

До софрите

преди 3 години

Софрите не са виновни. Нали на страшния вирус инкубационния период е две седмици. От Коледа са минали 4 дни. Просто е работен ден и тестовете са повече.

20

Анонимен

преди 3 години

Не може да има вечно затваряне. Дали с ваксина или с вирус така или иначе ще ви пpeтoпят ceляни ***

19

до 22

преди 3 години

нищо свързано с Китай, не се пише с малка буква, защото Китай е Велик!

18

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

Жалка Европа, вече дори и Вирусите им са Произведени в Китай! От хора, които нищо не произвеждат полза няма и затова, тези дето произвеждат ще ви изтребят за да населят териториите ви...

17

До трола с Китай

преди 3 години

Китай е държава и се пише с главна буква, докато Китайско се пише с малка буква. Така се издаваш, че си изписал 20 последователни поста.

16

Фен на Луцифер

преди 3 години

Обичам Китай!

15

Петър

преди 3 години

Два пъти сте написали броя на умрелите. Предлагам да ги напишете още веднъж, че нали повторението е майка на....За пръв път от 3 месеца са по-малко от 500 души в интензивно.

14

до 6

преди 3 години

Люк е името му, Люк Летлоу, поредната жертва не само на вируса, но и на фалшивата медицинска система, където ти дават Ремдесивир за да те доубият! ако не го бяха лекували с този *** можеше и да остане жив.

13

Анонимен

преди 3 години

Отнемете историята от хората - и след едно поколение тя ще се превърне в тълпа, а в друго поколение може да се управлява като стадо./Гьобелс/

12

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-чудовищна е лъжата, толкова по-лесно тълпата ще повярва в нея./Гьобелс/

11

Китайска Ибола Ухан

преди 3 години

Няма Милост, Няма Съвест - Има Единствена Цел - Да Убива! Точно като К0мунде от Пекин, създадена по негов образ и подобие!!

10

Гладен Китае от Ухан

преди 3 години

някой да има котки в повече, навсякъде са свършили, а по традиция на нова година котка на фурна в соев сос е ястието!

9

Анонимен

преди 3 години

2300 теста вчера, 377 заразени, днес 8000 теста, 1400 заразени. Ама тия от така наречения щаб не та не, мерките давали резултат. Може и да дават но той е минимален, ако почнат да правят пак по 11-12 хиляди теста бройките пак ще са 3-4 хиляди.

8

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

щам КОВИД-21 ще е Истината и Пътя и Живота!

7

Анонимен

преди 3 години

Е вчера от 2369 теста - 337 нови случая(14%), а днес от 8084 теста 1438(17%) ......, но пък имаме новина с 1101 повече са регистрираните да

6

резултата

преди 3 години

Комунистически Китай печели, Западният Свят Губи! САЩ сами създадоха Съвременен Китай и това ще е творението им, което ще ги Заличи!! ЕС ще бъде заличен дори преди САЩ като стане Васална на Пекит Провинция на Комунистически Китай. Светлото Китайско Комунистически Бъдеще е пред Брюксел. Честита 2021 - годината в която Европа пада под Пекински Р0бство!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Софрите си казват думата, а на 4-ти, като тръгнат децата отново на училище отново ще гоним челните места.

4

3-тата Световна етук

преди 3 години

Джошуа Летлоу, новоизбраният конгресмен на Луизиана почина преди минути от Китайска Чума на 41 години, дни преди да се закълка като конгресмен. САЩ толкова жертви не са дали при всичките войни сумарно, колкото дадоха до момента при Биологичната Война с Комунистически Китай!

3

Боеко е ВЕЛИК!

преди 3 години

Борисов разпореди: И Мангъров ще се ваксинира публично!Няма да се ваксинирам, смисълът не е всички да се набоцкат, обясни доцентътВсички гласували да се похарчат 180 000 000 за ваксини да ги ваксинират пред камери.Като ще избиват народа и те да пукнат!Да не се извъртат,че имали имунитет!Каквото за всички и за тези фашисти същото.